stes jo ten film je hroznej, hlavne ty jakoze vtipny situace jsou nejhorsi, traumatizovala me ta s jehlicim, humor za kazdou cenu OMG
VIP zjevy
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policie-zasahuje-u-vemoly-40554636
zůstaňte na příjmu, podrobnosti se připravují! ![]()
A já už myslela že Karlos natrhnul Lele kačera ![]()
barbucha No jako, jestli tam žijí stále i ty děti a mají domovní prohlídku a tátu v lochu den před Vánoci, tak to je tedy drsný.
Děti tam prej nebyly, říkal bulvár. Ale táta v lochu zatím je...
Karlos zřejmě zasněžoval víc, než bylo zdrávo.
Mohučanka Jiní bulváři píšou, že Lela s dětmi byla celou dobu zásahu doma a nesměli ven.
Hrozné každopádně.
Sweet Potato mně je vždycky líto těch dětí, teď čtu, že už je obvinili (tedy ne Lelu, ale ty zatčené chlapy) a hrozí jim 10-18 let!
prej organizovaná trestná činnost na mezinárodní úrovni.
Mohučanka to je teda hustý!
Mohučankajá jsem vždy přemýšlela, jestli mu ten octagon tolik vydělává. Toto dává větší smysl.
Mohučanka mě to teda vůbec nepřekvapuje, přesně něco takového bych od něj čekala. Prostě partie k pohledání takovej Karlos.
Ona ta Jitka Schneiderová je přece příčetná ženská, tak proč teda toto? ![]()

Samantha Au
Prej "neuvěřitelně sexy"

Tak Betty Tady ta fotka je ještě taková lichotiva a šaty mě zaujaly, ale pak jsem je viděla normálně zepředu vyfocené na ni a nelíbily se mi vůbec, to oproti v oblasti pánve je takové až desive.
Začíná mít figuru jako Toulavá. Velká hlava oproti kůží potažené kostre.
Tak Betty Jako umím si představit, že jsou chlapi, co by si ji z toho rádi vyloupli.
Ale ty nepoměrné hlavy jsou vždycky děsivé.
Mě právě taky zaskočil nepoměr hlavy a těla . Říkala jsem si , že špatný úhel pohledu fotografa.
Tak Betty Jo, úhel to přikrmil, koukni na pána, taky má maxihlavu a mininožičky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje