slniecko @To přišití uši prý není žádná sranda. Já jsem o tom v mládí uvažovala a musím říct, že jsem byla úplně blbá, že uši teď vnímám teda jako to poslední do čeho říznout:D. A taky myslím, že kdyby mi rodiče říkali, že je mám úplně v pohodě, tak to tak nevnímám...ale neříkali no;-)
VIP zjevy
slniecko Já bych řekla, že jedny z nejslušivějších brýlí jsou ty želvovinové.
Karja Hele, já nosím kovové obroučky od jedenácti let a hodlám v tom pokračovat protože plastové mi nesedí ![]()
DruI já měla kovové i plastové, ale ty z karji odkazu nikdy. Souhlasím, že sluší hlavně (hodně) mladým holkám. Ale nevylučuju teda, že jseš výjimka
...![]()
Do toho CLR...se dá objednat nebo někde jsou....nemůžu to nějak dohledat...
V takových kovových obroučkách vypadám jako staropanenská učitelka latiny a ručních prací na dívčím lyceu, ale spoustě lidem sluší.
stes to je velkoobchod, musela bys je podle identifikace najit jinde
Evaeva Tak já popravdě nemívám ty z úplně tenkého drátu. A prej i tak působím spíš mladší (samozřejmě pokud zrovna nemám velký spánkový deficit ;o) Ale teda už se asi tak půl roku chystám pořídit nové brýle, tak se na sebe asi budu dívat kritičtěji ![]()
Ja mam ted bryle s tenkyma kovyma obrouckama a myslim, ze mi dost slusi. Asi ma vliv barva? Mam tmave cervene. Neutralni barvy mit na brylich nemuzu, to mi neslusi. Ale ja jsem celkove typ na bryle, myslim, ze v brylich vypadam lip nez bez nich.
slniecko tady mají virtuální zrcadlo, paní v optice mi našla našla přesně jedny padnoucí brýle, ale prý mám vyzkoušet v klidu doma, že online toho mají více a pak si případně naobjednat kusy do optiky na vyzkoušení.
Mně se kovový líbí a chtěla bych je, ale vadí mi capky jak jsou videt. Jedny mam takový pracovní, obroučky jen nahoře...jsou pěkný, ale dlouho jsem si na ty packy zvykala. Ted mam dilema,který nemám cas ani chuť řešit...potrebuju na dálku a ráda bych fakt vybrala dobre,ale nesnáším běhání po kramech a vybírání.. čehokoliv. A co včíl??
Friga DruI Podle mě nejde říct takhle plošně, že kovový obrouček ano nebo ne. Kovových obroučků je spousta druhů, ale ted mi přijde je v modě jeden typ, tak si to ženy více vybírají a jako většinově spíš tomu střednímu věku nesedí, nebo řeknu si, že v jiných by vypadaly lépe. Je to jako s každou jinou modou, je to in, tak se k tomu přikloníš, ale vlastně lépe vypadáš uplně v něčem jiném:D.
999 Želvovinové se mi taky hodně líbí a mám je v merku, ale mně hodně nesluší ty hnědé barvy nebo barvy do tepla, ale viděla jsem je i takové šedomodré, takže ty mám v plánu vyzkoušet.
A co mi hodně vadí jsou ty značky na nožičkách, to mi fakt vadí, kolikrát jsou to fakt hezké brýle, ale uplně mě to odradí jako.
potrebuju na dálku a ráda bych fakt vybrala dobre,ale nesnáším běhání po kramech a vybírání.. čehokoliv. A co včíl??
Moc ti rozumím, tento stav u mě trval tak sedm let, celý jedno dítě jsem za tu dobu stihla povít a odchovat ho ve školáka! ![]()
A to jsem pobíhání neměla v plánu, hodlala jsem vybrat v té jedné optice, kterou tu máme a basta.
Karja jasne, to mas pravdu. Na druhou stranu moda taky hraje roli i v tom, jaky typy obroucek jsou celkove k sehnani. A napadna loga na nozickach jsou pro me taky problem, nelibi se mi to.
Moc ti rozumím, tento stav u mě trval tak sedm let, celý jedno dítě jsem za tu dobu stihla povít a odchovat ho ve školáka!
A to jsem pobíhání neměla v plánu, hodlala jsem vybrat v té jedné optice, kterou tu máme a basta.
ja mam takhle vsechny brýle na blízko...z optiky u baráku. Už 10 let. Proto vím,že na ty na dálku bych mozna mela změnit lokál...
Friga to me zase loga a znacky na nozickach nevadi. Ja uz tak 15 let nosim vyrazne plastove a stridam zelvovinove hnede a vyrazne cerne. Jak jsem na sobe nespokojena snad se vsim, tak tady jsem presvedcena, ze mi tento typ bryli slusi a hodi se to ke me. A ceka me dalsi vyber, maly zplozenec pekel mi zlikvidoval za posledni mesic dvoje obroucky, jednem ulomil nozicku a druhe jsem si pri snaze je pred nim ochranit nechtene rozsedla ![]()
Jos ted na poslednich brylich mam male logo na nozicce, ale az na plastove casti, co jde za ucho, takze nijak nebije do oci. U nekterych bryli to logo je fakt hodne vyrazny, coz je pro me duvod si dane obroucky nekoupit. Stejny typ bryli porad dokola nosi muj muz, ja chci pokazdy jiny
. Predchozi jsem mela hranaty zeleny plastovy, ted mam kulaty cerveny kovovy.
A drzim palce, at ti potomek dalsi bryle uz neznici!
Mně se kovový líbí a chtěla bych je, ale vadí mi capky jak jsou videt. Jedny mam takový pracovní, obroučky jen nahoře...jsou pěkný, ale dlouho jsem si na ty packy zvykala. Ted mam dilema,který nemám cas ani chuť řešit...potrebuju na dálku a ráda bych fakt vybrala dobre,ale nesnáším běhání po kramech a vybírání.. čehokoliv. A co včíl??
Vejít do optiky, rozhlédnout se, sáhnout po jedněch a vzít si je. Tak to dělám já:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje