Karja No, já je mám přišité už od cca 28 let a jsem spokojená, mohli to vzít i víc. Ráda nosím všelijaké kokrhely a to s odstávajícíma nevypadá dobře. A culíky s odstávajícíma ušima mi dávaly spolužačky z vyšších tříd dost sežrat. V čem by jakoby měl být problém?
VIP zjevy
Někde jsem četla, že je tam komplikované hojení nebo jedno muže být trochu víc přišité než druhé a je to takové asymetrické. Ale nestudovala jsem to nijak podstatně, jen v tom dospívání jsem z toho měla dojem jak z nějakého běžného estetického zákroku a to asi zas tak moc není.
kocoureksuggy No, třeba mojí neteři jedno ucho nepřišili úplně dobře a má je teď tak trochu asymetrické. Ale tak když se na to člověk nesoustředí, tak si toho nevšimne. Což teda platilo i o tom odstávání uší, tak si klidně mohla ušetřit operaci.
Jos to je teda dobrý ničitel! Já kupovala nové brýle taky kvůli dítěti, chtěla jsem ještě tak dva roky vydržet. Doufám, že ty už nezničí, mám je zase na deset let za ty prachy ![]()
slniecko tady mají virtuální zrcadlo, paní v optice mi našla našla přesně jedny padnoucí brýle, ale prý mám vyzkoušet v klidu doma, že online toho mají více a pak si případně naobjednat kusy do optiky na vyzkoušení.
Jejda, toto je presne to, čo som potrebovala, ďakujem ![]()
![]()
!!!
Jos Aaaa!! No, já teď nosím staré, ale dítě za to nemůže. Poškodila jsem si čočky v sauně
jak blbě vidím, jsem zvyklá mít brýle pořád, usoudila jsem, že plastové obroučky mě nepopálí, a že to ublíží čočkám (minimálně antireflexu) mě fakt nenapadlo.
Karja DruI Ale i normálně rostlé uši ijsou asymetrické, celý obličej màme asymetrický, to mi jako problém nepřipadá. O komplikovaném hojení nic netuším, mně se to hojilo normálně. Moji rodiče mi to nabízeli v dětském věku, já jsem se zdráhala.Jen tenkrát to znamenalo hlavu dohola a to jsem nedala. Proto až v těch 28. Jedno z nejlepších rozhodnutí mého źivota.
slniecko vidím že už máš, prepáč včera som nemala čas to hľadať
kocoureksuggy taky jsem za přišití, i kdyby to bylo lehce asymetrické. Na gymplu to z jednoho kluka udělalo úplnýho Adonise. Jako fakt, hrozně zhezknul, upravil si sebevědomí a vztah k tělu, zapojil se do kolektivu a sportů, úplně novej člověk.
Nevěřila bych že to někdy řeknu... ale ty botky se mi na ní strašlivě nelíběj. Lodičky by to chtělo!! (teda chápu že v 80 už to chce trochu pohodlí, ale stejně... takovej prototyp elegance?)
barbucha mne by sa boty páčili, ale ku kratším nohaviciam, inak vyzerá úžasne
Jo je krásná pořád... ale já to viděla i jako video (myslím že Lujvytón přehlídka to byla), a vypadala v těch křuskách jak kocour v botách. Úplně me to praštilo do očí. Škoda.
Jinak já bych vždycky dala před lodičkama přednost něčemu podobnýmu, ale k ní se mi to tak nehodí... prostě ikona francouzskýho stylu, to nejde tohleto!
barbucha Mně se takovéhle boty nelíbí obecně. Ale pro dámu v jejím věku ano.
Mně by se, když už je musí mít, líbily nějaký decentnější, s tenčí podrážkou, menší sponou... tyhle jsou moc humpolácký.
...stačilo by, kdyby tenhle typ bot byl zlaté ozdoby a byl z černé lakové kůže
Tak z jinýho soudku, spravíme si chuť ![]()

„Jsem holka, která se cítí nejlíp v teplácích, ale když je potřeba, umím být i dáma. Nejsou to dvě osobnosti – jen dvě stránky jedné ženy,“ napsala u svůdné fotky Růžičková, která zaujala i rukávy z průsvitného materiálu.
barbuchaobávam sa, že až tak oblečenie samotné neurobí dámu dámou
barbucha 80? no mne prijde ze je ji to vsechno nejaky veliky, asi uz se scvrkava
barbucha šiš fuj až mi z tý dámy zaskočilo. Prostě kdo umí ten umí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje