kocoureksuggy Jednou jsem v autobusu seděla za asi tak desetiletým klukem, který měl za oběma ušima po celé délce asi centimetrové jelito. Vypadalo to děsivě a pak mi došlo, že se mu asi udělal keloid po přišití uší. Takže tolik k tomu hojení.
VIP zjevy
kocoureksuggy taky jsem za přišití, i kdyby to bylo lehce asymetrické. Na gymplu to z jednoho kluka udělalo úplnýho Adonise. Jako fakt, hrozně zhezknul, upravil si sebevědomí a vztah k tělu, zapojil se do kolektivu a sportů, úplně novej člověk.
Ja mam v Cecach kamaradku, ktera na to taky sla, kdyz ji bylo asi trinact - ukazala mi fotky z detstvi, jako ty usi ji fakt odstavaly hrozne. Dodnes je za ten zakrok vdecna. Zadne potize s hojenim nemela.
barbucha ta fotka C.D. mi prijde desne neproporcni, jako nozicky od ditete k zenskemu telu. Jestli je to tim bilym habitem? Boty vidim jako nejmensi problem, cele je to takove nesouladne.
barbucha Ruzickova je dama se vsim vsudy, takova od cervene lucerny. Tam to nezachrani ani model od Diora, pokud by to nebyl pytel na hlavu.
Řvousenkano to je právě, že to nikdy předem nevíš, jak se to bude hojit zrovna tobě.
Minule tu byla diskuze, že někdo nechápe lidí, co si nedaji odstranit výrůstky na obličeji. Mně se keloidy hojí celý trup (a můžu to mazat čím chci), končetiny lepší, na hlavě nemám zkušenost.
Kokoska a pak kdo je v módě vedle :D ta známá režisérka je příklad pro svět, nakonec! :D
Torrah jeste by me to zajimalo zezadu.
Kokoska nevím proč, ale připomíná mi to školkové tvoření.
Pinot Noir mě něco, co jsem nechala příliš dlouho vzadu v ledničce (zejména ta druhá fotka)
andulka01 ježiš jo ![]()
Tak sa prejaví totálne vyhorenie - všetko už tu bolo, kde brať stále nové nápady a opustiť pozíciu návrhárky sa mi tiež nechce ...... to trochu zúfalé postavenie jej nezávidím .
barbucha ta fotka C.D. mi prijde desne neproporcni, jako nozicky od ditete k zenskemu telu. Jestli je to tim bilym habitem? Boty vidim jako nejmensi problem, cele je to takove nesouladne.
Hábitem to asi nebude... ona holt na starý kolena kapku přibrala ale nožičky má tenký, prostě figura jablko... ty kalhoty resp. jejich střih jí právě moc nesluší, chtělo by to asi širší a kratší
Ale ona je spíš typ na sukni, no.
Dneska mě Aňa nenadchla, bude to těmi vlasy

Nebo tím prostěradlem.
Dneska mě Aňa nenadchla, bude to těmi vlasy
nápodobně...u mě je to těmi vlasy...a prostěradlo to nevylepsilo. Každopádně to byl paskvil od začátku do konce včetně hadru.
Mě nějak neoslovily žádné šaty na Lvech .
Vlastne Lewandowska , dala jsem ji do příslušného vlákna.
Tak Betty Mi se líbily šaty Havlové, ale teď je neumím najít. Červené s mašlí
Ja som už ani žiadne šaty nevidela, ako úplne prvá na mňa vyskočila úplná nahá "heeeerecka" a stačilo mi
Tady jsou nektere outfity ze Lvu, je tam galerie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje