VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 19:59

Candance no ale pokud má diabetes a další potíže, tak to není úplně otázka vzhledu.

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 27. května 2026 20:54

DruI Jo, tak já to chápu, já jen se snažím najít důvody proč to někdo neudela;-), prostě chápu, že někdy člověk na tu změnu nemá.

Offline Aranel
6769 příspěvků moje polička 27. května 2026 21:17
Reakce na Garfie:

Já se přiznám, že se na to oblékání v Čr a zvlášť teda ve školách dívám čím dál víc kriticky. Tady ty manýry na naší japonské škole mi přijdou teda druhý extrém (i na dny bez uniformy jsou pravidla, jako žádné viditelné břicho, záda nebo ramena, žádný urážlivý nápis na triku, délka sukně minimálně do půl stehen..). 

Loni v létě, když jsme byli doma, možná jsem vám to tady říkala, jsme byly s dcerou v centru Olomouce, seděly jsme se zmrzlinou na lavičce a ona z ničeho nic říká "mami, všimla sis jak tady chodí lidi strašně oblečení?" (podotýkám, že o takových věcech jsme se vůbec nikdy nebavily) a když jsem se jí zeptala, jak to myslí, protože mně to na léto jako zase tak strašný nepřišlo , tak říká, no dyť většina vypadá jako v oblečení na doma, chlapi kraťasy, polovina ženských vypadá jako v noční košili....normálně mě to rozesmálo, protože jsem si uvědomila, že má vlastně pravdu. 

No a když k nám druhý den přijela na návštěvu kamarádka s dcerou v podprsence (tomu se ani crop top říkat nedalo), tak za zády protočila oči. 

​Musím říct, že tenhle typ "topu" mi taky povytahuje obočí.

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 28. května 2026 10:52

JankaM jj presne to jsem myslela. a taky jak pise slniecko, kdyz pak treba i vlezou do normalniho "lepsiho" obchodu, tak tam na ne stejne nic nemaji. a tlusty uz jsou, schovat to stejne nejde, tak co.. rezignace.

spis teda mi pripada docela zajimavy, pozorovano u zname- ted uz i u nas jsou normalne dostupny leky typu ozempic. a presto, ze dotycna obezni (skutecna obezita, ne nadvaha) dostala doporuceni od lekare kvuli prediabetu aj pridruzenym zdravotnim rizikum, tak odmitla. proc teda lidi i kdyz byt obezni (i s temi zravotnimi riziky ktera to prinasi) nemuseji, tak si to vedome zvoli jako variantu?

​Hele nevim... myslím že mezi tou hromadou obézních není zas tolik skutečnejch diabetiků (že se jejich počet zvyšuje je daný taky tím, že se imrvére - "papírově" - snižuje ta hodnota od který už jako diabetes máš). A cpát se Ozempicem abych se vešla do hadrů o x čísel menších?!

Co se dostupnosti příčetnýho oblečení týče, tak já (= koule ) o tom něco vím. Ano, schovat to ani zapřít nejde, ale nemusíš mít ty špeky a panděro těsně obtažený... a rozhodně se i na kouli dneska ty hadry koupit dají. Já se našla u těch cosáků apod., ale nikomu to nenutím, to je na vkusu každý soudružky a jejím nastavení. Ale minišaty zrovna nejsou to, co by se takovým dalo doporučit, no ne? To mi neříkejte že takový šaty podobnýho střihu (viz ta Claudie), ale o půl metru delší, by se nedaly najít. Klidně i někde v Sapě.

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 28. května 2026 11:07

A já se z tý ženský už fakt pominu. Tady má konečně docela dobrej outfit, ale co je to zas na tý hlavě? Prej čerstvě od Vavruškový (tý by měli přerazit vobě ruce!) Tvl fialovej přeliv a sestřih od slepce v epileptickým záchvatu?!

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 28. května 2026 11:13
Reakce na barbucha:

A já se z tý ženský už fakt pominu. Tady má konečně docela dobrej outfit, ale co je to zas na tý hlavě? Prej čerstvě od Vavruškový (tý by měli přerazit vobě ruce!) Tvl fialovej přeliv a sestřih od slepce v epileptickým záchvatu?!

​hrozný, hrozný, hrozný  

Offline RoSa
10283 příspěvků moje polička 28. května 2026 11:57

barbucha proč to dělá? tyhle fialový palice vídám spíš tak u 80+... lidu blíž?

Online Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 28. května 2026 12:13

barbucha ale zase hlavou ladí s tou druhou paní.

Offline RoSa
10283 příspěvků moje polička 28. května 2026 12:29

Pinot Noir jo vlastně, s botama!

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 28. května 2026 12:34

barbucha A je to fakt fialový? Není to jen odraz třeba, snad? 

Edit: Ne, je to pravda! Já se jí vždycky měla snahu zastávat, ale tímto to skončilo:D

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 28. května 2026 13:00
Reakce na RoSa:

barbucha proč to dělá? tyhle fialový palice vídám spíš tak u 80+... lidu blíž?

​Protože má úplně blbou kadeřnici! To je neuvěřitelný Příčetná kadeřnice tě s takovejma nápadama (pokud pocházej od klientky a ne od ní samotný) rovnou vyhodí... měla jsem kdysi takovou - jak ta mě kolikrát znectila a odmítla se nekompromisně na nějaký hovadině podílet, a měla vždycky pravdu (uznala jsem, když mě přešel vztek )! Od toho přece jdeš k odborníkovi, že i poradí... doprčic!

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 28. května 2026 13:15

barbuchatu snad musej všechny odbornice nenávidět.... ale ona je teda neuvěřitelně submisivní, co se tedy vizáže týká. 

Offline rozarka
4234 příspěvků moje polička 28. května 2026 13:18

barbucha jakože trikolora ?

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 28. května 2026 13:22

stes 

Asi jo. A pak má smůlu, když padne na nějakou takovou hochštaplerku, co ze sebe dělá hvězdu a přitom umí kulový a zamrzla někde v Osvobozený domácnosti.

rozarka

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 28. května 2026 13:33

barbucha Ty tvoje hlášky a přirovnání .

Offline Blanka
příspěvků moje polička 28. května 2026 17:40

Ja som sa , čo sa  oblečenia týka, pani Pavlovej  minule zastala . Sako , ked vychádzala z dverí, mala rôzne pokrčené, ale dobre, bola v pohybe . Teraz pekne stojí, a pozrite sa, na tú kaskádu faldov, čo jej to sako robí !  Snáď má na to,aby jej šili na mieru, tak, aby odev rešpektoval jej figuru, preboha ! 

Offline Tabea
8441 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:16

Ta druhá paní má pěknou hlavu, ale zas hadry šílený. 

Offline tina
6351 příspěvků moje polička 28. května 2026 20:00

Tady u nás je epidemie modrých/fialových hlav napříč věkovýma kategoriema

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 29. května 2026 08:11

tina Asi je to nějakej novej trend, taky to potkávám i u mladších žen, že si dají tu bílou blond uplně chladnou a pak do toho hážou tyto modrofialové mixy. 

Offline Janulik03
20490 příspěvků moje polička 29. května 2026 08:26

Karja si myslím teda, že im je doporučená maska na vlasy , ktorá potlačí žltý odtieň a ony si dajú viac, alebo dlhšie, alebo neviem a potom je to také do modra/fialova