VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 19:59

Candance no ale pokud má diabetes a další potíže, tak to není úplně otázka vzhledu.

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 27. května 2026 20:54

DruI Jo, tak já to chápu, já jen se snažím najít důvody proč to někdo neudela;-), prostě chápu, že někdy člověk na tu změnu nemá.

Online Aranel
6495 příspěvků moje polička 27. května 2026 21:17
Reakce na Garfie:

Já se přiznám, že se na to oblékání v Čr a zvlášť teda ve školách dívám čím dál víc kriticky. Tady ty manýry na naší japonské škole mi přijdou teda druhý extrém (i na dny bez uniformy jsou pravidla, jako žádné viditelné břicho, záda nebo ramena, žádný urážlivý nápis na triku, délka sukně minimálně do půl stehen..). 

Loni v létě, když jsme byli doma, možná jsem vám to tady říkala, jsme byly s dcerou v centru Olomouce, seděly jsme se zmrzlinou na lavičce a ona z ničeho nic říká "mami, všimla sis jak tady chodí lidi strašně oblečení?" (podotýkám, že o takových věcech jsme se vůbec nikdy nebavily) a když jsem se jí zeptala, jak to myslí, protože mně to na léto jako zase tak strašný nepřišlo , tak říká, no dyť většina vypadá jako v oblečení na doma, chlapi kraťasy, polovina ženských vypadá jako v noční košili....normálně mě to rozesmálo, protože jsem si uvědomila, že má vlastně pravdu. 

No a když k nám druhý den přijela na návštěvu kamarádka s dcerou v podprsence (tomu se ani crop top říkat nedalo), tak za zády protočila oči. 

​Musím říct, že tenhle typ "topu" mi taky povytahuje obočí.