Karja když trochu přibereš a necháš si povolit šaty ![]()
A nechápu, proč je mladá Kubelková jako jediná v černém ![]()
Karja když trochu přibereš a necháš si povolit šaty ![]()
A nechápu, proč je mladá Kubelková jako jediná v černém ![]()
Karja ted jsem s tím jdu...Andula je taky hrozná, jak se zprznila a ty další neznám, ale pěkná ženská tam prostě NENÍ
Tohle je opravdový peklo, nositelka i návrhář se tímhle fakt dostali pod dno a to jsem si myslela, že u Slovákový už to nejde
stes no ty gaťky tomu nasadily korunu
stes ty obtisklý mřížky i na prdeli ![]()
Nevim co tam dělá slovo ELEGANCE
Jako fakt? To teda nechci videt, kdyz si zalezet nedaji ![]()
bylo znát, že si na předepsané bílé eleganci daly záležet.
Líbí se mi šaty Kopřivový a Perkausový.
stes Tak to je něco, hodně sexy
.
whiskas nejvíc
Pinot Noir myslím že většinu času postála ![]()
Karja smarja. To je ta akce Poner? Jak maji obcas pricetne modely, tak ty jejich akce jsou esence pekla. Poneri (hlavne otec jejich) jsou kamaradi sousedu a obcas tu maji soukro akce. Sousedku poneri oblikli i na svatbu a bohuzel v podobnem (prsa a dalsi ven) stylu.
Jos jj to je škoda, některé ty modely mají fakt hezké...
Karja Vyber nějaký hezký :-D. Chápu, nejsem jejich cílovka, ale osobně bych si nevybrala nic a už vůbec ne za ty ceny. https://ponerofficial.com/collections/sukne?page=2https://ponerofficial.com/collections/sukne?page=2
whiskas Tak to je dobrá divočina, oni snad přeprodávají z Temu:D. Ale jako v poměru 1:30 tam jsou i nějaké věci pěkné. Nicméně soudila jsem z těch modelů, co jsou někdy na těch celebritách, o eshopu jsem neměla ani tušení upřímně:D:D:D
Karja Temu
, to by asi nechtěli slyšet.

Od Ponerů - napj: - tylová sukénka ve mnoha barvách na necelých 28.000,- !!!!. Nekup to. A to jen namátkou, nechci si zkazit oči.
stes Jako je to hodně hustý no a ty jakoby látkový stuhy všude všitý s jejich logem. Hustý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.