VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 30. května 2026 19:44
Reakce na Tabea:

Garfie kdyz jsem šla synazapisovat na současnou školu a čekala před sekretariátem na chodbě, tak tam na obrazovce běžela nějaká prezentace o pracovním pohovoru (možná to bylo o pohovoru na praxi). O oblečení tam taky něco bylo, hlavně si ale pamatuju "nejíst česnek ani cibuli před pohovorem".

​Hele já bych to rozšířila. Před pohovorem... před kulturní akcí... před vstupem do MHD... na základě zážitků ze včerejší noci kostelů, kdy z poměrně stísněný rotundy se člověk vypotácel předčasně, aby zachránil holej život

Offline Manuka
665 příspěvků moje polička 30. května 2026 20:05

Kokoska ,barbucha z blízka ten sestřih není tak hrozný. Dneska to nemá vyfoukané tak do objemu, spíš na hladko a vypadá to dobře. Neumím to popsat ale víc mi vadí že má vespod takovou tu českou myší barvu a ten blond je jen nahoře. Má na sobě tmavé džiny, tmavě modré tričko a bílé lněné sako. Bílé tenisky. Vypadá dobře

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 30. května 2026 23:12

Manuka asi je jedna z tech, kterym fotky ublizujou. A urcite ji jednoduche spis sportovne ladene outfity slusi, bohuzel snaha "byt za damu" na tech fotkach vypada nekdy dost urputne.

Offline slniecko admin
19780 příspěvků moje polička 31. května 2026 14:17

Ja som z toho tak trochu na rozpakoch. Na jednej strane my momentálne vôbec nemáme prvú dámu, takže v tomto ťažko súťažiť, ale mala som kamarátku v tíme pre pani prezidentnku Čaputovú. A v princípe som pochopila, že oni robia čo sa oblečenia týka úplne všetko. Teda niežeby pani prezidentka v tom nemala žiadne slovo, ono len skôr ho veľmi v tom kolotoči ani mať nestíhala. Že koľkokrát došívali po polnoci niečo, čo malo ísť na nejakú akciu druhú deň. Tak to si neviem celkom predstaviť pani prezidentku ráno v negližé dupať, že v tomto do škôlky nepôjde. 

Ako je mi jasné, že prvá dáma zas TAK nadupaný program asi nemá, ale aj tak mi príde, že skôr zavesiť do prievanu ten jej tím.

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 31. května 2026 15:19

Kokoska to si nemyslím,protože lidi co nekamaradi s foťákem maji většinou nehezky výraz...je to o obličeji, na tech fotkach. To se u ni neděje, takže spíš je to fakt v hadrech a účesu. 

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 31. května 2026 15:22

Jinak do zjevů patří tento pán...fakt je proste ošklivej....a dost tomu napomohl

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. května 2026 16:18

stes to je ten rádoby zpěvák Maxa? Ken v důchodu.  

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 31. května 2026 16:25
Reakce na Raduza:

stes to je ten rádoby zpěvák Maxa? Ken v důchodu.  

​jj

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. května 2026 16:30

stes vypadá taky trochu presitej nebo ne?

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 31. května 2026 16:41
Reakce na Raduza:

stes vypadá taky trochu presitej nebo ne?

​no asi jo, no mně se vzdycky brutálně nelíbil, tak úplně nevim, moc jsem na nej radši nekoukala, ale moc přirozeně nevypadá, to klenuty obočí....ale nejhorší je ten uces s pesinkou uprostřed a ta ofinka 

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 31. května 2026 16:43

Raduza stes on nejake upravy priznal, minimalne vicka a asi i nejaky povytazeni ksichtu.

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 31. května 2026 16:47

Hledej Maxíka!

Offline stes
9529 příspěvků moje polička 31. května 2026 16:50
Reakce na Kokoska:

Hledej Maxíka!

​kéž by měl aspon takhle ucesany vlasy

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 01. června 2026 12:44

stes 

Přešitej, zmalovanej... gigolo v důchodu.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 01. června 2026 14:58

barbucha -„  Gigolo v důchodu “- to si budem pamätať a použvať

Offline Marbuša
1454 příspěvků moje polička 01. června 2026 15:11

S tím obočím mi připomíná Pepíčka Zímu

Offline Garfie
28731 příspěvků moje polička 02. června 2026 03:57

stes No to je ale strašný. On byl vždycky takovej šampon....ale tohle je perda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2026 09:27
Reakce na Garfie:

stes No to je ale strašný. On byl vždycky takovej šampon....ale tohle je perda. 

Garfie tak je to český Ross!

Tady

Offline Garfie
28731 příspěvků moje polička 03. června 2026 09:53

Evaeva Hahaha, vidíš jak si s paní Gregorovou rozumíme!

Offline Karja
45136 příspěvků moje polička 03. června 2026 10:55

https://www.super.cz/clanek/celebrity-zname-tvare-na-modni-show-nela-slovakova-odhalila-zadecek

Člověk by řekl, že bílá je taková elegantní lichotivá barva...a ono asi ne, když se nějak rozumně oblíkne jeden člověk asi z 12:D:D:D

Ty první dva modely...obávám se, že příště dostaneme pozvání rovnou na endoskopii...