To je teda akce. Mě fascinuje ta Andula, tvrdí, jak lituje všech minulých zákroků a jak se blíží k přirozenosti /až na prsa/, ale teda za mě je umělá hrozně moc, dřív se mi líbila a teď nevím, taková moc souměrná, unifikovaná osoba.
VIP zjevy
Torrah já se obávám, že v tom vedru si nevybereš, bez i s s velkým poprsím asi stojí za to.Evaeva myslím, že podprsenka trochu potu nasaje. Ale možná existují nějaké masti, nevím.
Evaeva Mam technickou :) pokud neni opravdu mega vedro, kdy se poti naprosto vsechno (nebo ve fitku obcas), tak se mi podprsenka/prsa nezpoti. Nosim 70/E nebo 72/DD vetsinou, nekdy 74, zalezi na vyrobci. S kosticema teda, zadny braletky. Kdyz to pradlo dobre drzi tak nikde nic nelezi a v pohode to vetra, nosim teda jen krajkovy, nic vyztuzenyho nebo tvarovanyho, to nemuzu absolutne. Kamoska ma podobnou velikost a podprsenky moc nenosi a v lete se to teda poti dost, hlavne proto, ze ty vetsi prsa si proste vetsinou aspon trochu "lehnou".
Ono uz se to tady asi davno posunulo, ale mela jsem potrebu se vyjadrit k tematu ![]()
Karja Kterej je ten dobrej model? Proč si nejmíň tři přítomné zapomněly sukni v taxíku? Opravdu jsem chtěla dnes večer vidět "zadeček" Nely Slovákové? Samé otázky!!
0zero7 ono je to fakt i o člověku, já třeba vedro nesnáším, takže se potím při jakékoliv námaze i při 25 st. C, kamarádka je šik a nepotí se ani pomalu ve třicítkách. Já jsem teda silnější a prsa jsem měla vždycky větší, i když jsem byla štíhlá, a bez podprsenky jsem měla okamžitě problémy. Ale je to asi fakt na jednotlivých lidech, nejsou prsa jako prsa, a každý je teplotně nastavený jinak...
Aranel Asi ta ženská od toho Kretinskeho;-)
Karja Dejme tomu!
Aranel jo presne, kazdy to bude mit jinak. Kamosce jsem rikala, ze by to mela monetizovat na nejakym OnlyFans nebo tak, uz by mela na pul baraku ![]()
Karja ted jsem s tím jdu...Andula je taky hrozná, jak se zprznila a ty další neznám, ale pěkná ženská tam prostě NENÍ
Ty zapraný spoďáry ![]()
Ale koukám na celý to slavný bianco elegante a plyne z toho jediná jistota: minišaty jsou zlo. Zlo!
Ale koukám na celý to slavný bianco elegante a plyne z toho jediná jistota: minišaty jsou zlo. Zlo!
jo,toho zapranýho hadru jsem si taky hned všimla. Nahoře fůj, dole hnůj.
Ony se tyhle styly oblecena/neoblecena zacinaji projevovat i v beznem zivote. Ted na letisti s nama cekala osoba oblecena ve stylu Bianky Censori - cerne pucochace, pres to cerne body, pres ramena teda oproti BC cerne sako koncici v pulce pulek, podpatky nejmin 12 cm. Na hlave blond jezek, umele rasy ze delaly vitr, silne cerne linky a kourove stiny. Ale teda ta postava, to byl sen, dost mi pripominala tu tanecnici z Hrisneho tance. Celou tu extravaganci si mohla s prehledem dovolit. Jen na tom gatu to pusobilo dost divne.
Kokoska to jí na Islandu muselo dost táhnout na zadek ![]()
Tabea letela jen do Vidne :) Meli jsme letet pres Kodan, ale diky tomu chaosu s palivem jsme si trochu zajeli.
Kokoska nebyla to tahle?

continuity jo! To je nějaká známá figurka?
Kokoska jo, velmi ráda se prezentuje na X.
Zajimalo by mě, jestli v tom letadle sedí na sedačce tím holým zadkem, nebo si pod sebe dá kapesník. ![]()
Kokoska no je docela zajímavá, jmenuje se Lenka Roz Schánova. sice vypadá na první pohled jak placená společnice, ale má manžela a dvě děti. Hodně se pohybuje v investicích a hlavně v tradingu (obchodování s akciemi). Dělá třeba Tradingove turnaje všude možně po světě pro For traders.
Já ten trading sledují jen okrajově, takže neposoudim nakolik je to kvalitní obsah, ale začala mi skákat do timeliny a to jen tak neprehlidnes. Já se nemůžu pořád rozhodnout jestli ji to sluší nebo je to už moc. ![]()
A jestli ten jejich business je scam nebo co vlastně.
continuity tak na prvni pohled si reknes Smarja, co to je? Ale pak mi to k ni nejak prislo vlastne docela dobry, samozrejme jsem nechtela cumet.
Tabea bere puncochace asi jako normalni svrchni obleceni. Spis jsem si rikala, jak je to asi pohodlny, jestli se ji to nezarezava ![]()
Kokoska no najdi si ji na X, ty modely má fakt extravagantní. Tohle je ještě docela umírněné, jak je to černé.
continuity zas tak dalece mě to nezajímá, na X ani nejsem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY