VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline AprilTwelve
1038 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:56

Victoria děkuju,  napsala jsi to i za mě 

Offline woman27
588 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:58

Maureen 

Hlavně se nefotit v plavkách.

Offline AprilTwelve
1038 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:58
Reakce na woman27:

stes 

Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).

​a pak se divime, že tu nešťastná Whiskas dokola píše,  co má ještě udělat, aby vypadala jako tenhle výše zmiňovaný somatotyp... a nikdo ji nedokážeme vysvětlit, že typ postavy neprecvici ani nevyhubne.

@Whiskas... promiň, že jsem si tě takhle půjčila

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. července 2026 10:07

woman27 ze zmiňovanou pani vkus minul, ze neni treba vystrkovat prsa při každé příležitosti o tom žádná.  Ale proč by se proboha nemohla vyfotit v plavkách???

Offline slniecko admin
19783 příspěvků moje polička 19. července 2026 12:54
Reakce na AprilTwelve:

​a pak se divime, že tu nešťastná Whiskas dokola píše,  co má ještě udělat, aby vypadala jako tenhle výše zmiňovaný somatotyp... a nikdo ji nedokážeme vysvětlit, že typ postavy neprecvici ani nevyhubne.

​

Offline Černá kočka
1787 příspěvků moje polička 19. července 2026 14:52

Mně se v těch plavkách líbí, docela kost bych řekla.

Jinak to bylo dost smutné čtení, jaké umí být ženy k ženám. Mnohé to tady už napsaly mnohem líp než já.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 19. července 2026 15:26

On je rozdiel medzi mladou a staršou, a medzi tlstou a tou, ktorá má tie svaly už trochu povolené .  Porovnávať telo 30 ročné s 60 ročnou , o starších ani nehovorím, je  nezmysel . Výnimočne sa niekomu  podarí, udržať si tú vytúženú siluetu, ale pre väčšinu je to od určitého veku  ťažšie a ťažšie. Čo ale neznamená prestať sa o seba aspoň trochu starať a bojovať . Nedajme sa my , ktorých sa to týka znechutiť mladými, ktoré to ešte nevedia, a neberme im ich optimizmus, že budú súmerné a štíhle až do smrti . 

Offline vanilka
2223 příspěvků moje polička 19. července 2026 15:44
Offline Sweet Potato
40822 příspěvků moje polička 19. července 2026 15:47

A asi nenapíšu nic nového, ale rozhodně je lepší, být v kondici, byť na pohled silnější, než jen hubená. A s vyšším věkem to platí obzvlášť.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2026 21:08
Reakce na Lilly_Ku:

woman27

nejsme v devadesatkach, kdy jedina pripustna "dobra postava" byl somatotyp co ma tak 10 % zen

​Přesně!

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:38

Sweet Potato Jistěěěě, ale nejlepší je být v kondici a štíhlá, jak praví mediální masáž :-D.

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:40
Reakce na AprilTwelve:

​Moment, já se nesrovnávám s jiným somatotypem. Nejsem blbá, abych nevěděla, že nejsem typ víla, ale vždy jsem jen řešila, jak se zbavit sádélka. Nikoli stát se vílou. To jen pro úplnost.

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:42
Reakce na olte:

​no ale to nemůžeš vůbec srovnávat, ty dvě mají úplně jiný typ postavy než Kynychová. Rozkydlá rozhodně není, nevkusná jo.

​Přesně. 

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:44
Reakce na Maureen:

woman27 díky,potěšila jsi mě...ale jsem starší

...a když už tady drbeme Kynychovou-postavu má,ze mne,slušnou...asi cvičí pořád,jen holt už věk-ale o to víc by měla zvažovat své otfity-protože není to jen náhodný přešlap,ale nevkus skoro pokaždé...proč,proboha proč je třeba stále ukazovat co nejvíc?...ale to se samo netýká jen jí...

​Protože některé ženy se prostě rády ukazují a třeba jsou i přesvědčené, že fakt dobrý.

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:46

whiskasotázka, co je to štíhlá a jak moc prospěšná je ta menší konfekční velikost ve vyšším veku. 

Dnes jsem koukala na tchýni, ještě před čtyřmi lety ji do karty v nemocnici psaly obezita, měla asi 83kg na 163cm. Dnes má 73 kg a doktorka spíš hlídá, aby už nehubla. 

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:49

continuity Ano, v tomto bohužel musím souhlasit, naprosto vím o čem je řeč, bohužel :-(. Když pak chybí rezervy ... . Pardon.

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:54

whiskaspromiň

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:56

continuity Nééé, není důvod se omlouvat. Jen jsem reagovala na rozumný argument. Dala jsem ti za pravdu.

Offline RoSa
10283 příspěvků moje polička 19. července 2026 22:04

continuity je to tak, sousedky sestra měla teď ve stáří nějaký hodně ošklivý komplikace břišní a doktor se vyjádřil, že kdyby neměla nadváhu, tak to nedala!

Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 19. července 2026 22:04

Myslím, že jak se teď hodně propaguje longevity, heavy duty lifting pro ženy po menopauze, mega dávky proteinu, kreatinu a k tomu následuje milion rad, podcastů, samozřejmě doplněno o super těla, člověk nabude dojmu, že sixpack v 55+ je v podstatě klasicky dosažitelná hladina, jen se prostě vynechá cukr, přidá HIIT a silový trénink a tělo je stále pružné, pevné, jako tenkrát .