VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online AprilTwelve
1024 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:56

Victoria děkuju,  napsala jsi to i za mě 

Offline woman27
565 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:58

Maureen 

Hlavně se nefotit v plavkách.

Online AprilTwelve
1024 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:58
Reakce na woman27:

stes 

Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).

​a pak se divime, že tu nešťastná Whiskas dokola píše,  co má ještě udělat, aby vypadala jako tenhle výše zmiňovaný somatotyp... a nikdo ji nedokážeme vysvětlit, že typ postavy neprecvici ani nevyhubne.

@Whiskas... promiň, že jsem si tě takhle půjčila

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. července 2026 10:07

woman27 ze zmiňovanou pani vkus minul, ze neni treba vystrkovat prsa při každé příležitosti o tom žádná.  Ale proč by se proboha nemohla vyfotit v plavkách???

Offline slniecko admin
19564 příspěvků moje polička 19. července 2026 12:54
Reakce na AprilTwelve:

​a pak se divime, že tu nešťastná Whiskas dokola píše,  co má ještě udělat, aby vypadala jako tenhle výše zmiňovaný somatotyp... a nikdo ji nedokážeme vysvětlit, že typ postavy neprecvici ani nevyhubne.

@Whiskas... promiň, že jsem si tě takhle půjčila

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 19. července 2026 14:52

Mně se v těch plavkách líbí, docela kost bych řekla.

Jinak to bylo dost smutné čtení, jaké umí být ženy k ženám. Mnohé to tady už napsaly mnohem líp než já.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 19. července 2026 15:26

On je rozdiel medzi mladou a staršou, a medzi tlstou a tou, ktorá má tie svaly už trochu povolené .  Porovnávať telo 30 ročné s 60 ročnou , o starších ani nehovorím, je  nezmysel . Výnimočne sa niekomu  podarí, udržať si tú vytúženú siluetu, ale pre väčšinu je to od určitého veku  ťažšie a ťažšie. Čo ale neznamená prestať sa o seba aspoň trochu starať a bojovať . Nedajme sa my , ktorých sa to týka znechutiť mladými, ktoré to ešte nevedia, a neberme im ich optimizmus, že budú súmerné a štíhle až do smrti . 

Offline vanilka
2173 příspěvků moje polička 19. července 2026 15:44
Offline Sweet Potato
40326 příspěvků moje polička 19. července 2026 15:47

A asi nenapíšu nic nového, ale rozhodně je lepší, být v kondici, byť na pohled silnější, než jen hubená. A s vyšším věkem to platí obzvlášť.