Victoria děkuju, napsala jsi to i za mě
VIP zjevy
Hlavně se nefotit v plavkách.
stes
Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).
a pak se divime, že tu nešťastná Whiskas dokola píše, co má ještě udělat, aby vypadala jako tenhle výše zmiňovaný somatotyp... a nikdo ji nedokážeme vysvětlit, že typ postavy neprecvici ani nevyhubne.
@Whiskas... promiň, že jsem si tě takhle půjčila
woman27 ze zmiňovanou pani vkus minul, ze neni treba vystrkovat prsa při každé příležitosti o tom žádná. Ale proč by se proboha nemohla vyfotit v plavkách???
a pak se divime, že tu nešťastná Whiskas dokola píše, co má ještě udělat, aby vypadala jako tenhle výše zmiňovaný somatotyp... a nikdo ji nedokážeme vysvětlit, že typ postavy neprecvici ani nevyhubne.
@Whiskas... promiň, že jsem si tě takhle půjčila
![]()
Mně se v těch plavkách líbí, docela kost bych řekla.
Jinak to bylo dost smutné čtení, jaké umí být ženy k ženám. Mnohé to tady už napsaly mnohem líp než já.
On je rozdiel medzi mladou a staršou, a medzi tlstou a tou, ktorá má tie svaly už trochu povolené . Porovnávať telo 30 ročné s 60 ročnou , o starších ani nehovorím, je nezmysel . Výnimočne sa niekomu podarí, udržať si tú vytúženú siluetu, ale pre väčšinu je to od určitého veku ťažšie a ťažšie. Čo ale neznamená prestať sa o seba aspoň trochu starať a bojovať . Nedajme sa my , ktorých sa to týka znechutiť mladými, ktoré to ešte nevedia, a neberme im ich optimizmus, že budú súmerné a štíhle až do smrti .
A asi nenapíšu nic nového, ale rozhodně je lepší, být v kondici, byť na pohled silnější, než jen hubená. A s vyšším věkem to platí obzvlášť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.