whiskas tak tělo má paměť, nám řikala fitness trenérka... kde jednou byl sval, můžeš ho i po letech flákání znovu vyloudit
VIP zjevy
RoSa A též jsme opět u toho, jak si kdo představuje, kdy dobře vypadá
. Každý má jiné měřítko, představu a potenciál, samozřejmě.
Myslím, že i paní Kynychová by ráda vypadala o něco lépe, ale věřím, že dělá maximum a tak s tím prostě žije. A navíc tedy, připadá mi, že vypadá o.k.
continuity je to tak, sousedky sestra měla teď ve stáří nějaký hodně ošklivý komplikace břišní a doktor se vyjádřil, že kdyby neměla nadváhu, tak to nedala!
Protože až tlustý budou hubený... ![]()
...proč by to měl být fór?
Jak je to myšleny...jako zleva po 10 měsících cvičení budu vypadat jako vpravo?? Nebo zamlada vpravo a po 10 letech, ne měsících, jako vlevo. Za b je správné.
viktorka_od splavu Tak věřím, že to není fór.
Perfektní tělo má například Alicia.
Ale je jasné, že to není jednoduché a že tak nebude vypadat každá. Opravdu nestačí jen zvednout činku. Když si člověk pročte její úsilí a celkový režim, tak je patrné, že se svému tělu věnuje naplno a má to výsledky. Otázka je, kdo je ochoten k takové cestě, že? ![]()
Ale výše zmíněné odkazy patří spíše do cvičícího vlákna. Jen jsem navázala na H.Kynychovou. Cvičí prý hodně, ale asi jinak a roli budou hrát asi i celkové dispozice. Tím chci říci, že každá žena je jiná a pořád si myslím, že K. vypadá o.k.
Miru protoze ta fotka vpravo je upravena KI nebo photoshopem, proto.
Miru Že když budu hodně cvičit, narostou mi modrý oči![]()
Miru jasne, foto je vygenerovany AI, ale urcite je to teoreticky mozny. tvl
viktorka_od splavu ale lak na nehtech mají stejný. ![]()
viktorka_od splavu Nemusi byt komplet vygenerovana, muze, to ja nepoznam. Kazdopadne, ukol znel jasne, at je dokonala!
stes
Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).
Kynychova svým oblékáním škodí akorát sama sobě , vy takovými řečmi škodíte celému okolí :-( Snad je vám dobře.
Já si tedy dovolím dát do prostoru jednu úvahu. Po té padesátce si všímám víc toho, jak lidé v mém věku vypadají. A právě takoví ti hodně vysportovaní lidé, muži i ženy, které třeba vídám ve fitku, a které se přibližují tomu "ideálu" zde prezentovanému na fotkách, tak mají "strhané" obličeje. Jak jsou "vysekaní", tak mají vysekané i ty obličeje a působí to (ano, je to subjektivní), že jsou starší a strhaní. Ty velmi ostré rysy to dle mého názoru podporují (špitnu tedy že i ty lidé vypadají dost nepříjemně, ale to je vedlejší). Vždyť tuk je nejlepší výplň a já bych tedy obličej za tělo nevyměnila. Tělo se oblečením schová, obličej nikoliv:-) A hlavně, vždyť ta spokojenost a nějaký životní postoj se navenek "odehrává" právě v tom obličeji, nikoliv v těle.
Ono to hubnutí i pomocí léků vyvolává tu tzv. ozempic face, no a pak si tam strkají ty výplně, aby nevypadali tak, jak píšu výše.
No a druhá úvaha, která samozřejmě souvisí s životními volbami a hodnotami, které každý z nás dělá, ale zajímalo by mě, jestli ti lidé s tím přísným režimem a tak, také řeší stejně jako tělo hlavu. Jestli stejně jako "množství jídla... pohybu... dopňků..." a všeho toho kolem, také řeší jak moc jsem dnes laskavá... pečlivá... jak rozvíjím svoji inteligenci..svoje vzdělání.. a tak.
...bych v kontextu Tvého psaní doplnila, že vše je na člověku vidět - na těle, jak se člověk sám sobě a nakolik věnuje, ve tváři - tam se velmi odráží ten "vnitřek"/psýché. No a pak taky stačí, když člověk promluví, i to hodně vypovídá...
Ideální
(ano, opět bychom mohli diskutovat, co je a není ideální)
je rovnováha, ve všem.
Podle mě je to o tom, že člověk na sobě pracuje
(měl by, pokud chce něco/cokoliv jinak , může)
neustále, na všech úrovních ![]()
Kynychova svým oblékáním škodí akorát sama sobě , vy takovými řečmi škodíte celému okolí :-( Snad je vám dobře.
Přesně. Je to strašný, jak ženy k ženám můžou být......no hnusné.
Říkám jako někdo, kdo je aktuálně na svém váhovém maximu, denně se trápí pohledem do zrcadla, tělo ho neposlouchá, dělá si co chce, na pohyb a úpravu jídelníčku nereaguje zdaleka jako dřív
...... Tyhlety soudy a hodnocení ženskýho těla jsou fakt strašný, necitlivý a netaktní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.