VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline RoSa
10164 příspěvků moje polička 19. července 2026 22:07

whiskas tak tělo má paměť, nám řikala fitness trenérka... kde jednou byl sval, můžeš ho i po letech flákání znovu vyloudit

Offline whiskas
21073 příspěvků moje polička 19. července 2026 22:11

RoSa Ano, mají (naštěstí), je za tím hodně dřiny atd. Ale standard to asi nebude. Tělo stárne, hůře regeneruje atp. Prostě není stejné ve 20, 50, 60.

zde

Offline whiskas
21073 příspěvků moje polička 19. července 2026 22:14

RoSa A též jsme opět u toho, jak si kdo představuje, kdy dobře vypadá . Každý má jiné měřítko, představu a potenciál, samozřejmě.

Myslím, že i paní Kynychová by ráda vypadala o něco lépe, ale věřím, že dělá maximum a tak s tím prostě žije. A navíc tedy, připadá mi, že vypadá o.k. 

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 19. července 2026 23:17
Reakce na RoSa:

continuity je to tak, sousedky sestra měla teď ve stáří nějaký hodně ošklivý komplikace břišní a doktor se vyjádřil, že kdyby neměla nadváhu, tak to nedala!

​Protože až tlustý budou hubený...

Offline viktorka_od splavu
49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 07:06
Reakce na whiskas:

RoSa Ano, mají (naštěstí), je za tím hodně dřiny atd. Ale standard to asi nebude. Tělo stárne, hůře regeneruje atp. Prostě není stejné ve 20, 50, 60.

zde

ten obrazek je dobrej for, na to nekdo skoci?

Offline Miru
16791 příspěvků moje polička 20. července 2026 07:14

viktorka_od splavu 

...proč by to měl být fór?

Offline stes
9253 příspěvků moje polička 20. července 2026 07:19

Jak je to myšleny...jako zleva po 10 měsících cvičení budu vypadat jako vpravo??  Nebo zamlada vpravo a po 10 letech, ne měsících, jako vlevo. Za b je správné.

Offline whiskas
21073 příspěvků moje polička 20. července 2026 07:24

viktorka_od splavu Tak věřím, že to není fór.

Perfektní tělo má například Alicia.

Ale je jasné, že to není jednoduché a že tak nebude vypadat každá. Opravdu nestačí jen zvednout činku. Když si člověk pročte její úsilí a celkový režim, tak je patrné, že se svému tělu věnuje naplno a má to výsledky. Otázka je, kdo je ochoten k takové cestě, že?

Offline whiskas
21073 příspěvků moje polička 20. července 2026 07:43

Ale výše zmíněné odkazy patří spíše do cvičícího vlákna. Jen jsem navázala na H.Kynychovou. Cvičí prý hodně, ale asi jinak a roli budou hrát asi i celkové dispozice. Tím chci říci, že každá žena je jiná a pořád si myslím, že K. vypadá o.k.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:16

Miru protoze ta fotka vpravo je upravena KI nebo photoshopem, proto.

Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:28

Miru Že když budu hodně cvičit, narostou mi modrý oči

Offline Miru
16791 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:32

Lilly_Ku mirajo 

...aha, tak barvu očí jsem nezkoumala, a je fakt, že kůže na těle je hladounka.

Ale ta postava možná je

Offline viktorka_od splavu
49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:34

Miru jasne, foto je vygenerovany AI, ale urcite je to teoreticky mozny. tvl

Offline continuity
43085 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:35

viktorka_od splavu ale lak na nehtech mají stejný.

Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:51

viktorka_od splavu Nemusi byt komplet vygenerovana, muze, to ja nepoznam. Kazdopadne, ukol znel jasne, at je dokonala! 

Offline notna
9442 příspěvků moje polička 20. července 2026 08:58
Reakce na woman27:

stes 

Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).

​Kynychova svým oblékáním škodí akorát sama sobě , vy takovými řečmi škodíte celému okolí :-( Snad je vám dobře.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 20. července 2026 09:19

Já si tedy dovolím dát do prostoru jednu úvahu. Po té padesátce si všímám víc toho, jak lidé v mém věku vypadají. A právě takoví ti hodně vysportovaní lidé, muži i ženy, které třeba vídám ve fitku, a které se přibližují tomu "ideálu" zde prezentovanému na fotkách, tak mají "strhané" obličeje. Jak jsou "vysekaní", tak mají vysekané i ty obličeje a působí to (ano, je to subjektivní), že jsou starší a strhaní. Ty velmi ostré rysy to dle mého názoru podporují (špitnu tedy že i ty lidé vypadají dost nepříjemně, ale to je vedlejší). Vždyť tuk je nejlepší výplň a já bych tedy obličej za tělo nevyměnila. Tělo se oblečením schová, obličej nikoliv:-) A hlavně, vždyť ta spokojenost a nějaký životní postoj se navenek "odehrává" právě v tom obličeji, nikoliv v těle. 

Ono to hubnutí i pomocí léků vyvolává tu tzv. ozempic face, no a pak si tam strkají ty výplně, aby nevypadali tak, jak píšu výše.

No a druhá úvaha, která samozřejmě souvisí s životními volbami a hodnotami, které každý z nás dělá, ale zajímalo by mě, jestli ti lidé s tím přísným režimem a tak, také řeší stejně jako tělo hlavu. Jestli stejně jako "množství jídla... pohybu... dopňků..." a všeho toho kolem, také řeší jak moc jsem dnes laskavá... pečlivá... jak rozvíjím svoji inteligenci..svoje vzdělání.. a tak.

Offline Miru
16791 příspěvků moje polička 20. července 2026 09:25

Victoria 

...bych v kontextu Tvého psaní doplnila, že vše je na člověku vidět - na těle, jak se člověk sám sobě a nakolik věnuje, ve tváři - tam se velmi odráží ten "vnitřek"/psýché. No a pak taky stačí, když člověk promluví, i to hodně vypovídá...

Ideální

(ano, opět bychom mohli diskutovat, co je a není ideální)

je rovnováha, ve všem.

Podle mě je to o tom, že člověk na sobě pracuje

(měl by, pokud chce něco/cokoliv jinak , může)

neustále, na všech úrovních

Offline vanilka
2181 příspěvků moje polička 20. července 2026 09:49
Reakce na notna:

​Kynychova svým oblékáním škodí akorát sama sobě , vy takovými řečmi škodíte celému okolí :-( Snad je vám dobře.

​Přesně. Je to strašný, jak ženy k ženám můžou být......no hnusné. 

Říkám jako někdo, kdo je aktuálně na svém váhovém maximu, denně se trápí pohledem do zrcadla, tělo ho neposlouchá, dělá si co chce, na pohyb a úpravu jídelníčku nereaguje zdaleka jako dřív ...... Tyhlety soudy a hodnocení ženskýho těla jsou fakt strašný, necitlivý a netaktní.