VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 20. července 2026 09:54
Offline notna
9442 příspěvků moje polička 20. července 2026 10:03

Victoria Ano, ta rovnováha mezi péčí o hlavu i tělo... V tomto směru mě napadají  obdobné myšlenky.

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 20. července 2026 10:04

vanilka ❤️

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:13

vanilka víš ony se možná trápí taky stejně. Spokojený člověk nemá potřebu kvokat takové nehorázné žvásty byť by to vydával za regulérní názory v diskusi

Offline viktorka_od splavu
49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:23

Victoria tak prehnane zabyvani se vlastnim telem, urputne cviceni a prisne hlidani stravy a rezimu patri k PPP. k tomu ma co rict napr. cestmir strakaty

na druhou stranu tadyto jemne podsouvani nazoru, ze lide kteri cvici jsou povrchni hlupci mi taky nepripada uplne ok...

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:27

viktorka_od splavu ja to nechapu jako ze lidi, co cvici, jsou hlupaci. Spis, ze ti, co si honi triko na sitich, ze nekdo je rozkydly a nosi prisernou velikost 38 a vys, asi nejsou uplne spokojeni sami se sebou.

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:28

Victoria jj, vsak ono se rika "bud ksicht nebo p*del"

49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:45

Zuzuli ne ja narazim na uplne jiny post..

zajímalo by mě, jestli ti lidé s tím přísným režimem a tak, také řeší stejně jako tělo hlavu. Jestli stejně jako "množství jídla... pohybu... dopňků..." a všeho toho kolem, také řeší jak moc jsem dnes laskavá... pečlivá... jak rozvíjím svoji inteligenci..svoje vzdělání.. a tak.

49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:46

Zuzuli jinak s tim co pises plny souhlas:-)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:49

continuity zřejmě dobrý salon

Offline stes
9253 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:52

Kokoska nebo taky muzeum-lyceum. Stejně většinu prozradí krk, ruce, chodidla. A dnes už i ozempicface. 

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 20. července 2026 12:59

Victoria tak prehnane zabyvani se vlastnim telem, urputne cviceni a prisne hlidani stravy a rezimu patri k PPP. k tomu ma co rict napr. cestmir strakaty

na druhou stranu tadyto jemne podsouvani nazoru, ze lide kteri cvici jsou povrchni hlupci mi taky nepripada uplne ok...

​Tak to je úplný blábol, nic takového jsem nepsala. Čtete v tom něco, co v tom není. 

Nezaznamenala jsem, že by se ve společnosti, na tomto fóru, na sítích nebo kdekoliv jinde s pohoršením mluvilo o tom například že "no, ona umí jen jeden jazyk a žádný další se neučí!"... že by lidé urputně natáčeli místo své ranní rutiny baštění doplňků to, na kolik jazykových kurzů se zapsali a co se za víkend naučili/ pochopili/ přečetli/ dobrého udělali pro komunitu a podobně, dosaďte dle vlastní libosti...

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:01

Zuzuli ne ja narazim na uplne jiny post..

​A kde je v tom něco o hlupácích? Je to o míře urputnosti ve vztahu k tomu, kým a čím jsme, a nejsem jen tělem.

Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:06

Victoria Proto je mi blízká joga, spojuje obojí. Nabízí i plán na dobu, kdy si nohu za krk nedám /věk, nemoc, úraz/. Vlastně původně o tělesné praxi vůbec nebyla, ta se přidala až časem, je důležitá a moc mě baví, ale je to jen jedna část. 

To, že je v našem světě mnohdy chápaná jako cvičení v hezkých leginách, je jiná věc, ale to už je na samostatnou diskuzi...

Offline Blanka
příspěvků moje polička 20. července 2026 13:09

Obvykle začínajú ženy priberať po 40.-tke, pred 50.tkou , čo do značnej miery súvisí s vekom . A  je ťažšie udržať si nejaký prísny režim a byť disciplinovaná , ak máte rodinu a nie všetko sa riadi iba podľa vás a vašich predstáv a chutí.  Obstarávate domácnosť, riešite  školopovinné deti alebo už pubertiakov, chodíte do práce, kde sa môže občas čosi vyskytnúť, nejaký ten konfliktík s partnerom, s rodičmi, alebo finančný, možno už aj nejaké zdravotné problémy, .... je to proste  objektívne  ťažšie .

49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:29

Victoria ok tak to se omlouvam

mirajo joga je moc fajn, my sice mame lektorku "v hezkych leginach":-)) ale propojeni duse a tela pripomina velmi casto

Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:52

viktorka_od splavu No to ja taky! Hlavne nesmi podlozka klouzat a leginy sjizdet dolu

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:55
Reakce na Kokoska:

Victoria jj, vsak ono se rika "bud ksicht nebo p*del"

​Jo přesně. Já to slyšela asi takhle - ve čtyřiceti/padesáti? se musíš rozhodnout, jestli dáš přednost figuře nebo obličeji. No, a vzhledem k tomu že většinou chodíme oblečený a ksicht je to první co okolí vidí... Kdepak zezadu lyceum a zepředu muzeum

49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:56

mirajo a kdyz dam hlavu dolu nesmi mi triko spadnout pres oblicej a zacit me dusit, to jde pak veskery zen stranou a chytnu vzteka

Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:56

Blanka To je hezky shrnuty. Kazdej ma jinou dispozici, jinou miru energie, jinak nalozeno, jinej zivotni kontext...S vekem by bylo fajn byt vlidnejsi na sebe i na druhy.