VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 13:57
Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:00

barbucha o telo se staram taky! Davam mu najist, meju ho, beru ho ven, obcas s nim zajdu k doktorovi, kdyz je treba... za to se mi odvdecuje tim, ze me nechava zit, za coz mu kazde rano dekuji!

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:05

mirajo joga je perfektni!

ja chodim na takovou, co je fyzicky hodne narocna, vyzaduje kombinaci sily a flexibility, je tam hodne az akrobatickych prvku a vzdycky jsem pak celkem vyrizena a stastna

a dobry je, ze spousta cviku ma progrese, treba most, stoj na hlave, ruzny takovy vzpory na rukach a tak, vlastne i vinyasa flow, ze se daji prizpusobit ruznym urovnim.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:07

viktorka_od splavu ja premyslim, ze si na jogu poridim takovy ten celotelovy oblecek, imho to vypada fakt dobre a jeste se to nikde neshrnuje, no ale na ty co se mi libi jsem moc lakotna

Offline viktorka_od splavu
49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:10

Lilly_Ku taky me to napadlo, ale mne ty veci vcelku obecne nesedi, mam dlouhy trup a jak by me to tahlo v mezinozi no to uz vubec!!

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:14
Reakce na Kokoska:

barbucha o telo se staram taky! Davam mu najist, meju ho, beru ho ven, obcas s nim zajdu k doktorovi, kdyz je treba... za to se mi odvdecuje tim, ze me nechava zit, za coz mu kazde rano dekuji!

Offline woman27
570 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:27

continuity 

Vzorová ilustrační fotka - jak ji nemusím, figuru má pevnou a výstavní. A tímto ukončuji debatu.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:37

Victoria ok tak to se omlouvám

Offline mirajo
2659 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:45

woman27 Helenka byla vždycky vzorná holka...Mě zaujal ten solitér za ní

Offline Karja
44685 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:55

woman27 Já tedy nevím, jestli se to bere za podstatný postřeh ve fitnes světě, ale Helena nemá třeba žádné děti, Kynychová má tři, z toho dvojčata. Asi ji leccos povolit mohlo.

Offline Janulik03
20250 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:03
Reakce na Karja:

woman27 Já tedy nevím, jestli se to bere za podstatný postřeh ve fitnes světě, ale Helena nemá třeba žádné děti, Kynychová má tři, z toho dvojčata. Asi ji leccos povolit mohlo.

​A živí ju spev a tanec

Offline Miru
16791 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:12

Karja 

...tak vlivem těhotenství (bez vážných zdr komplikaci) povolí maximálně vazy pánve, resp. hodně žen má po porodu/porodech širší boky, i když se dostanou na původní váhu.

Zbytek je o pohybu, stravě.

(mám za sebou porody tři. Ano, boky mám širší než před dětmi, ale jsem štíhlá, vlastně štíhlejší než před dětmi. Jídlo, pohyb, psychika)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:26

woman27 tak jo, dame ji medaili a jedeme dal.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:26

woman27 donutily jste me tady otevrit Kynychove instagram a za me teda dobry. Nic povisleho nebo povoleneho na fotkach v plavkach nevidim. Ale vidim, ze je jiny typ postavy, nez je Vondrackova, ta za mlada byla utla, mala prsa, uzke boky. Kynychova mela vzdycky prsa a boky, at byla velmi stihla a svalnata.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:27

chtela jsem napsat, ze doufam, ze mou figuru takhle nikdo nehodnoti, ale pak jsem si uvedomila, ze mi je z 90 % u prdele, co si nejakej random clovek mysli o me figure.

Offline viktorka_od splavu
49346 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:28

Miru tak to ses stastna zena. hodne z nas ma po porodu diastazu, coz se teoreticky da napravit cvicenim, prakticky ale malokdo cvici spravne a jeste to zhorsuje /a to i pod dohledem!/. ja mam i kylu, cimz zase nektere cviky vubec delat nesmim. vlastne kdybych poslouchala lekare tak necvicim vubec.. atdatd. 

Offline notna
9442 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:36

woman27 To je jako napsat o brunetě, jaký má hnusný vlasy a pak postovat fotky blondýn, jaký to jsou to správně krásný vlasy. 

Miru To je tak akorát štěstí. Taky jsem po obou porodech měla během šestinedělí váhu jako před porodem. Ani s tou pánví mi to nic neudělalo. A nic jiného než prostě štěstí na typ těla to není. 

Offline Miru
16791 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:39

viktorka_od splavu 

...no, tak zrovna Ty jsi dala příklad těch některých zdrav. poporodních komplikací.

S diastazou se pracovat dá, resp. zlepšit se dá, ale určitými cviky. Což určitě víš.

Kýlu komentovat nemohu, nemám zkušenost.

A jasné, nejlepší, když člověk jede podle vlastního vnitřního pocitu.

Každý je také jinak nastavený, každý má jinou výchozí pozici, co se týče fyzické kondice(jestli dříve sportoval pravidelně a v jaké intenzitě , nárazově nebo vůbec. Tělo má fakt svalovou paměť, resp. kdo sportoval nebo se nějak udržoval, vrátí se do formy rychleji a snadněji než absolutní nesportovec)

((kdysi po slepaku jsem hned po narkóze , těhotná, šla na WC, jasně , že jsem dostala spucunk, od sester, ale představa mísy... Jindy, po prasklému menisku, po artroskopii, jsem z donucení skákala týden o berlích a pak už postupně sama jsem si prodlužovala špacíry))

Offline Miru
16791 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:43

notna 

Co je štěstí?

Rodila jsem z cca 79kg, po celou dobu kojení cca 63kg, pak/po skončení kojeni, když ještě aerobic, spinning, fitko, 58kg.

Nyní, bez fitka, pouze svižzna chůze(5-6km) v dny, kdy nejsem v práci, + cca 20-25 min cvičení doma, + rozumné jídlo,

mám ještě méně 

(no, podotýkám, že mám mini prsa, resp, kdybych měla aspoň malé dvojky, mám cca o 1,5-2kg víc)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2026 15:46

Menší diastáza se dá vycvičit, co to funkce, ploché břicho z toho být může i nemusí. Velkou je třeba operovat.