Tabea svetr s jelenem
muzu to zkusit navrhnout
VIP zjevy
svetr s Olafem. To by se Elzám a Annám určitě zamlouvalo. ![]()
Tabea Si děláš srandu, ale já mám taky chlupatého muže a jak už začal šedivět, tak mu na vestičce fakt vznikají různé barevné vzory ;o)
Já jsem si v této souvisosti vzpomněla na Pobřežní hlídku, Mitch měl svetr a Matt byl hladce oholen
Potrefenáhusa tak jsou chlapi, kteří na jedné straně začnou a když skončí můžou zas od začátku.
Mě to taky neva, víc by mě prudili to holeni, zvlášť když já to řeším dost laxně.
continuity já si to pamatuju i od myho táty, ten se rano oholil a po obědě uz měl na obličeji modrou punčochu
Ještě k těm postavám... tady máme zrovna novej případ: novopečená britská paní premiérová sklidila strašnejch hejtů za to jak vypadá (v modelu Victoria Beckham).

Tak povila tři dítka a má ženskou figuru (a 56 let), no a? Povolený břicho, prokristapána!! Do věstonický Venuše má pořád ještě daleko bych řekla.
V jiným oblečení to navíc není ani vidět (pěknej příklad jak na outfitu záleží).

barbucha existujou stahovací spodničky a zrovna M&S má dost dobrý ![]()

No jasně, kvůli nějakejm šťouralům se ve 40 stupních navlíknu jak pumpa ![]()
barbucha Ale že ten model je fakt vošklivej, to napsat můžu, že jo. ![]()
barbucha vypadá v pohodě. Ale ty šaty by měly být o číslo větší.
barbucha ty saty ji vubec nesvedci, to se fakt nepovedlo. Muze mit postavu jak ten pytel na hady nebo jak jsi to psala, ale mela by to pricetne obliknout. Obtazeny a jeste leskly material, to na tomle typu figury vzdycky vypada blbe.
Já taky nejsem velkej fanda těch VB modelů a osobně bych bez váhání dala přednost tomu druhýmu outfitu. Ale když nic jinýho, tak se mi na ní líbí ta barva ![]()
Mně to tak strašný nepřijde.
Tak snáď sa pani premiérová poučí a nabudúce sa nebude pchať do tak malých šiat .Stačí porovnať tie dve fotky - v čiernych šatách vyzerá dobre, a prečo - pretože sú voľné, a neobťahujú ju. Ale sa divím, ak sú od V.B., že jej tam väčšiu velkosť neporadili .
barbucha mne teda docela jo. Ne ze by musela lezt pod koberec, ale urcite by to slo lip. Navic ten prodlouzeny zadni dil, to se u tehle delky satu jeste nosi?
RoSa Vzhledem k tomu, co jí dělají šaty v půlce stehna, tipuju, že tu stahovací spodničku má.
Blbě zvolený šaty. Nedivím se. Spíš bych se divila, kdyby něco z kolekce VB sedělo někomu s ženskýma proporcema.
Fakt bych si myslela, že to je nějaká laciná konfekce. Rukáv do gumičky? Blbej střední šef (jsem proti nim silně zaujatá) a jeho napojení na vodorovný, muchlavej materiál, out nestejná délka...
Třeba VB větší velikost nešije, já bych u ní taky nenakoupila, beztak ani boty ![]()
Zajímavý taky je, že když si svůj pupek blbě obleče chlap (viz druhé foto), tak je všechno v rychtyku a žádný hejty se nekonaj.
barbucha ty šaty jsou příšerný a dělají jí tu nejhorší službu. Škoda,že sama neni trochu pricetna...ale to zname bohužel i u nas. Pak si ty ženský vezmou neco mimo protokol a najednou vypadají dobre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY