VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Miru
16805 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:01

barbucha 

...njn, každej má něco

Možná máš pytel, ale já tě vnímám jako nesmírně šik babu s brilantním projevem i přístupem k zivotu

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:03
Reakce na Kokoska:

Dalsimu dinosaurovi se vybavilo, jak v roce 1988 prijel poprve k mori, bylo to ve Francii, a jak se stydel za chlupate (nejen) nohy. 

​Já byla na holení zvyklá, matka se holila odjakživa, co jen pamatuju (šedesátkami počínaje)... a tak mi to ani nepřišlo a navíc jsem jí mohla krást ty holítka

Co spíš nechápu, že - jak jsem se zrovna dneska dočetla v článku o novým japonským dress kódu (že maj i chlapi povolený nosit do práce  kraťasy když jsou ty vedra) - si tetiny dokážou stěžovat jak je do toho holení odjakživa tlačí společnost. Mně je úplně jedno co si myslí nějaká společnost, já se holím protože chlupatý nohy a podpaží jsou prostě hnusný

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:07

Miru 

No to ti děkuju Hele ale v dvoudílnejch plavkách mě neuvidíš, to bys koukala na šik babu

Offline Miru
16805 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:08

barbucha 

...s holením to mám naprosto stejně!

(zážitek - před pár lety jsem jela na 4 denní poznávací zájezd do Itálie. Po cca téměř 24 h na nohou/doprava vlakem k autobusu, pak přes noc do Říma, mě průvodkyně nad ránem vyvedla z omylu, že nee napřed ubytovat, ale rovnou z parkoviště na poznávací špacír italskou metropoli. Začala mě jimat hrůza, protože ráno bez sprchy a samozřejmě holení nikdy nevylezu. No nic, vlezla jsem do zavazadla a na poslední zastávce na benzínce jsem zaplula do sprchy a

vyšla hladká a

spokojená...)

Offline Miru
16805 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:10

barbucha 

...jak říkám, každá máme něco. Já zas mám borůvky místo dmoucich ňader. Co už

Vlastně jsem v tématu správně...

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:16

Miru 

A proto používám epilátor (depilátor?). Pak ta noha vydrží hladká aspoň ten tejden u moře (i když to samozřejmě vozím s sebou, jistota je jistota).

Marně k tomu zrovna letos přemlouvám zřítelnici, ta taky jede v holítkách zatím, a ještě jsem ji ani nepřinutila vyzkoušet... ječela jak podebraná že to bude bolet (nesmysl)

Před lety jsem chodívala na ten vosk právě i s nohama, ale to se musíš objednat... někam se dostavit... tak jsem koupila ten strojek. Nemám nic proti světlýmu chmýří (aby se někdo neurazil ) - ale když má člověk dlouhý černý chlupy jako, tak se to řešit musí.

Offline Miru
16805 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:20

barbucha 

Jako bolest vůbec neřeším.

Pro mě by bylo traumatem nechat ty chloupky vyrůst, aby je epilátor zachytil, to by znamenalo několik dní bez holení?!, to bych šustila jak srna, 

nene, to dobrovolně nedám...

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:27

Miru 

Neni to tak hrozný, ono to pak roste i míň hustě - já už je mám jen někde, a nemusíš to nechat zas tak moc vyrůst. Mě spíš děsí to strniště právě, to máš po holítku hned. Po tý depilaci se strniště nedělá nikdy, nevim proč, vyroste to měkký

Offline Miru
16805 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:40

barbucha 

...no, protoze jak ten chloupek se vytrhne celý, tak pak nový roste jako tenoučký od špičky, kdežto, když se člověk holí, tak vlastně přeřízne chloupek v cca půlce, a když dorůstá, tak má ten průměr samozřejmě širší než "špičínka" chloupku nového. 

To pak nezřídka některé lidi svádí k domněnce, že holením chloupky houstnou...

(totéž platí i o vlasech -

čerstvě zastřižené konce vypadají zdravě a "hustěji" než na sílu pěstované dlouhé vlasy, kdy posledních x cm je ve formě tenkých , často přesušených a lamajicich se "myších ocásků")

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:50

viktorka_od splavu taky dobry. Oni to proste vidi jinak, obcas je to k smichu, obcas bych řvala.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 21. července 2026 11:54

barbucha moke mama nejak nemela co holit, nohy mela hladky samy od sebe, to co nebylo videt se neresilo vubec.

Offline continuity
43114 příspěvků moje polička 21. července 2026 12:05

mitford sister tak je trochu se překonat a druhá věc nutit se i do činnosti, které by fakticky měli přinášet radost. Myslím, že běžná středoevropanka se k něčemu přinutí mnohokrát za den.

Teď sleduji jednoho sportovního psychologa a ten tvrdí, že když člověk začne prokrastinovat, měl by hlavně znovu uvážit jestli vůbec jde správným směrem. Že někdy je ta vnější motivace jako šlapání na plyn v zabržděným autě. 

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 21. července 2026 12:16

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 21. července 2026 12:27

Já teda jsem ted nějaká zanedbaná (na těle jo, duch je v rozvoji..)a nohy mívám i neoholené...ale jelikož jsem mamka holek s dost vlasatým otcem, asi bych jim měla trochu ukázat, že se svět z pár chlupů nezblázní, protože třeba ta malinká to už docela řešila a nechtěla nosit krátký rukáv. Ale tuhle jsem šla večer posedět ven a měla jsem nějaké kratší kalhoty, podívala jsem se na nohy a říkám tak polohlasně pro sebe "ty vole, já jsem fakt socka" a kamarád mi na to odpověděl "no to teda, co to jako máš ty boty ze slaměnky....". Měla jsem tomsky s takovu tou slámovou podrážkou...evidentně svět se boří i z jiných věcí:D

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 21. července 2026 12:52

Sweet Potato 

Hrůza děs

Ale tak je to Italka, někdy v dávnověku... vono to holení sem přišlo spíš z Ameriky bych řekla.

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 21. července 2026 13:00

barbucha Ano. Vlivem reklamy. Když si tenkrát Gilette (aspoň myslím, že oni) potřebovalo rozšířit trh, tak zacílilo na ženy.

A tato historie se už nejednou zopakovala.

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/gillette-reklama-kritika.A190423_162328_eko-zahranicni_are 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 21. července 2026 13:48

Keď ja som v puberte ešte vôbec nič netušila o túžbe po kráse a dôležitosti sledovania módnych smerov, prekvapila  / a pobavila /  ma  moja o rok mladšia  / ! /  sesternica. Jeden deň, keď nikto z dospelých nebol doma, mi predviedla, ako na to . Za prvé si vypchala podprsenku, rovnako prázdnu, ako bola moja , vreckovkami, a potom vytiahla zo zásuvky kuchynského stola nožnice / veľké, žiadna manikúra /  postavila si nohu na stoličku, a začala si na nej  strihať chĺpky , ktorých som si ja, ignorant nepoučený, ešte ani nevšimla. Celú premenu dovršila  v matkiných lodičkách na vysokom opätku .Také pekné  „dámske“ dopoľudnie to bolo. Ja som si v dospelom veku nohy  a podpazušie zopárkát epilovala pred dovolenkou, ale pretože  som svetlá blondýna mám šťastie a takmer nijaké ochlpenie  nikde,  a ak sa objaví ojedinelý jedinec, je tak svetlý, že k odstranené nevidím dôvod a je dobre aj tak . Keď  tu tak čítam, o potrebe častého odstraňovania vidím, koľko času takto získavam!

Online Friga
2151 příspěvků moje polička 21. července 2026 14:12

Karja ja si nohy v lete holim tak cca dvakrat tydne, pokud nekomu strniste na mych nohou vadi, tak se muze treba divat nekam jinam . Abych ty nohy mela fakt hladky, tak bych se musela holit kazdy den, coz se mi nechce. Driv jsem to delala, ale nebavilo me to a nejak mi doslo, ze mi to 2-3 mm strniste nevadi, pak uz to sundam. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 15:02

Friga já se v létě holím on den, v zimě tak ob dva, vadí mi to dorůstání, jak píchá Podle mně to strniště neregistruje vůbec nikdo a jestli, jeho problém. Strojkem to sice vydrželo týden, ale zase to trvalo mnohem déle. Tahle to sfouknu ve sprše.

Offline continuity
43114 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:05

God bless IPL 4x30 minut a jsem bez chlupů na půl roku.