VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21175 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:13

Tak oni se už holí i muži, že? A nemyslím vousy na tváři. 

Offline Hwi
757 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:15

Kdybych si měla holit nohy každý den, tak mi asi sleze kůže... ale bylo by po chlupech, to je fakt. :D Strojek na trhání jsem zkusila párkrát, místo chloupků jsem měla po celých nohou příšerné rudé tečky, které zmizely ve chvíli, kdy začaly chlupy dorůstat. Ale mám je celkem světlé, tak to tolik neřeším. 

Offline 0zero7
12059 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:43

continuity motivace je IMO hrozně přeceňovaná obecně. 
A kéž by laser, mě to nic nebere jak je to moc světlý. Používám depilační pásky, jemnější rostou, míň jak říkala barbucha ani nahodou. Používám kyselinu glukózovou po sprchování, jinak by ty jemný na tříslech zarůstaly maximálně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 16:22

continuity já o něm už přemýšlela, ale nevím, jestli bych se donutila. To holení člověk zvládne během sprchy, tohle už je další věc na víc.

Offline Friga
2185 příspěvků moje polička 21. července 2026 16:31

Evaeva me nastesti nic nepicha, jen ty skoro cerny chlupy uz pak zacinaj byt docela videt. Jednou nemocna jsem si nohy neholila 5 tydnu a mela jsem je desne chlupaty, chlupatejsi nez muj muz Strojkem myslis trhani? To jsem zkousela, i voskem, a to neslo, behem neceleho tydne to zacalo ukrutne svedit, udelaly se mi cervene fleky a par dni na to jsem ty nohy mela zase chlupaty. 

Offline viktorka_od splavu
49530 příspěvků moje polička 21. července 2026 16:32

Evaeva já to používala za covidu docela dost a efekt nula

Offline Potrefenáhusa
39193 příspěvků moje polička 21. července 2026 20:52
Reakce na Karja:

Já teda jsem ted nějaká zanedbaná (na těle jo, duch je v rozvoji..)a nohy mívám i neoholené...ale jelikož jsem mamka holek s dost vlasatým otcem, asi bych jim měla trochu ukázat, že se svět z pár chlupů nezblázní, protože třeba ta malinká to už docela řešila a nechtěla nosit krátký rukáv. Ale tuhle jsem šla večer posedět ven a měla jsem nějaké kratší kalhoty, podívala jsem se na nohy a říkám tak polohlasně pro sebe "ty vole, já jsem fakt socka" a kamarád mi na to odpověděl "no to teda, co to jako máš ty boty ze slaměnky....". Měla jsem tomsky s takovu tou slámovou podrážkou...evidentně svět se boří i z jiných věcí:D

​moje dcera říká, že si nohy holit nikdy nebude, ale bude je mít chlupatý jako kočička (Jsem teda na ni zvědavá)

Offline Potrefenáhusa
39193 příspěvků moje polička 21. července 2026 20:55

To si děláte legraci, že to vytrhávání neboli, bolí to jak sviň, mne se po tom delaj i podlitiny a chlupy strasne zarůstaj, péče nepéče

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 21:18

Friga jojo, trhání strojkem. Párkrát jsem to před lety zkusila, ale nebaví mně to. Trochu to bolí, trochu zarůstá, žere moc času.

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:20
Reakce na Potrefenáhusa:

To si děláte legraci, že to vytrhávání neboli, bolí to jak sviň, mne se po tom delaj i podlitiny a chlupy strasne zarůstaj, péče nepéče

​

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:21
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Ano. Vlivem reklamy. Když si tenkrát Gilette (aspoň myslím, že oni) potřebovalo rozšířit trh, tak zacílilo na ženy.

A tato historie se už nejednou zopakovala.

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/gillette-reklama-kritika.A190423_162328_eko-zahranicni_are 

​Ty ruce už mi přijdou docela přehnaný, mít je zarostlý jako nohy je celkem neobvyklý a pár chloupků není nic hroznýho. Ale pobavila mě ta zmínka o prstech -  mně rostou chlupy i na kloubu palců u nohou, a to beru tím depilátorem taky, no co s tím  jinýho.

Nakonec první zmínku o tom holení (v novověku ) jsem zaznamenala u Betty McD. - jak ty její holky kulhaly z koupelny, nohy ovinutý toaletním papírem A to bylo někdy za války nebo max krátce po ní...

Offline letfenixa
11005 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:23

Mne to po tých 30 rokoch epilovania nôh už vyrastajú chlpy slabšie a menej, ale teda stále krikľavo čierne na rozdiel od vlasov. 

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:36
Reakce na Friga:

Karja ja si nohy v lete holim tak cca dvakrat tydne, pokud nekomu strniste na mych nohou vadi, tak se muze treba divat nekam jinam . 

​Nejde o pohled, to strniště není tak viditelný - ale o pocit na dotek. Já nevim, ale mně vadilo vždycky strniště na chlapovi, škrábe to hrozně, máš fleky po celým obličeji... tak si dokážu představit byť jen to příjemný pohlazení po noze

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:45

Hwi 

Ty rudý tečky se nedělaj, když si potom dáš sprchu a ty nohy si namažeš.

Evaeva 

Žádnej větší čas to nežere, jednou za týden/dva si to přejedu tím strojkem, jako bych si to holila holítkem ve sprše (každej boží den).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 21:48

barbucha tak to mně to teda trvalo o dost dýl a stejně to pak chtělo ještě dodělat tím holítkem. Já se teda neholím každý boží den, den dva to vydrží celkem obstojně. Já navíc ve sprše trávím času hodně, holení ho neprodlouží, jen efektivně využije.

Offline Sweet Potato
40822 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:00

barbucha Tobě přijdou přehnaný, ale pro někoho norma úplně stejně, jako tobě ty nohy. A trápení.

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:04

Evaeva 

To je na vkusu každý soudružky Já jsem líná jak ta veš - a starej necita -  tak beru strojek, no.

Offline Karja
45137 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:10

barbucha Je fakt, že já se teď na koupališti dotkla nějaký paní pod vodou a říkám si ty jo, co to je za struhadlo, vůbec mi nedošlo na co saham...no vymrzla noha s husinou a možná už i těmi dorustajicimi chlupy. říkám si, to je mazec a pak jsem nejak šáhla v bublinach na sebe a bylo to to samy:D. Ale většinou to prostě nevnimam, takhle sebe na svůj vlastní dotek;-)

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:12
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Tobě přijdou přehnaný, ale pro někoho norma úplně stejně, jako tobě ty nohy. A trápení.

​Ale jo, jestli má někdo pocit že i ty ruce jsou přes čáru, tak ať s tím něco udělá. Já jen že to nebejvá až tak hrozný... ale je to o těch pocitech, že jo. Trápení nevim, já bych to tak nenazvala anžto jsou to jen chlupy - kterých se lze zbavit, jak vidíme

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:15

Karja 

No to je právě to! Já nechci aby se patolog při ohledání otřásal hrůzou