Tak oni se už holí i muži, že? A nemyslím vousy na tváři.
VIP zjevy
Kdybych si měla holit nohy každý den, tak mi asi sleze kůže... ale bylo by po chlupech, to je fakt. :D Strojek na trhání jsem zkusila párkrát, místo chloupků jsem měla po celých nohou příšerné rudé tečky, které zmizely ve chvíli, kdy začaly chlupy dorůstat. Ale mám je celkem světlé, tak to tolik neřeším.
continuity motivace je IMO hrozně přeceňovaná obecně.
A kéž by laser, mě to nic nebere jak je to moc světlý. Používám depilační pásky, jemnější rostou, míň jak říkala barbucha ani nahodou. Používám kyselinu glukózovou po sprchování, jinak by ty jemný na tříslech zarůstaly maximálně.
continuity já o něm už přemýšlela, ale nevím, jestli bych se donutila. To holení člověk zvládne během sprchy, tohle už je další věc na víc.
Evaeva me nastesti nic nepicha, jen ty skoro cerny chlupy uz pak zacinaj byt docela videt. Jednou nemocna jsem si nohy neholila 5 tydnu a mela jsem je desne chlupaty, chlupatejsi nez muj muz
Strojkem myslis trhani? To jsem zkousela, i voskem, a to neslo, behem neceleho tydne to zacalo ukrutne svedit, udelaly se mi cervene fleky a par dni na to jsem ty nohy mela zase chlupaty.
Evaeva já to používala za covidu docela dost a efekt nula
Já teda jsem ted nějaká zanedbaná (na těle jo, duch je v rozvoji..)a nohy mívám i neoholené...ale jelikož jsem mamka holek s dost vlasatým otcem, asi bych jim měla trochu ukázat, že se svět z pár chlupů nezblázní, protože třeba ta malinká to už docela řešila a nechtěla nosit krátký rukáv. Ale tuhle jsem šla večer posedět ven a měla jsem nějaké kratší kalhoty, podívala jsem se na nohy a říkám tak polohlasně pro sebe "ty vole, já jsem fakt socka" a kamarád mi na to odpověděl "no to teda, co to jako máš ty boty ze slaměnky....". Měla jsem tomsky s takovu tou slámovou podrážkou...evidentně svět se boří i z jiných věcí:D
moje dcera říká, že si nohy holit nikdy nebude, ale bude je mít chlupatý jako kočička
(Jsem teda na ni zvědavá)
To si děláte legraci, že to vytrhávání neboli, bolí to jak sviň, mne se po tom delaj i podlitiny a chlupy strasne zarůstaj, péče nepéče
Friga jojo, trhání strojkem. Párkrát jsem to před lety zkusila, ale nebaví mně to. Trochu to bolí, trochu zarůstá, žere moc času.
To si děláte legraci, že to vytrhávání neboli, bolí to jak sviň, mne se po tom delaj i podlitiny a chlupy strasne zarůstaj, péče nepéče
![]()
barbucha Ano. Vlivem reklamy. Když si tenkrát Gilette (aspoň myslím, že oni) potřebovalo rozšířit trh, tak zacílilo na ženy.
A tato historie se už nejednou zopakovala.
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/gillette-reklama-kritika.A190423_162328_eko-zahranicni_are
Ty ruce už mi přijdou docela přehnaný, mít je zarostlý jako nohy je celkem neobvyklý a pár chloupků není nic hroznýho. Ale pobavila mě ta zmínka o prstech - mně rostou chlupy i na kloubu palců u nohou, a to beru tím depilátorem taky, no co s tím jinýho.
Nakonec první zmínku o tom holení (v novověku
) jsem zaznamenala u Betty McD. - jak ty její holky kulhaly z koupelny, nohy ovinutý toaletním papírem
A to bylo někdy za války nebo max krátce po ní...
Mne to po tých 30 rokoch epilovania nôh už vyrastajú chlpy slabšie a menej, ale teda stále krikľavo čierne
na rozdiel od vlasov.
Karja ja si nohy v lete holim tak cca dvakrat tydne, pokud nekomu strniste na mych nohou vadi, tak se muze treba divat nekam jinam
.
Nejde o pohled, to strniště není tak viditelný - ale o pocit na dotek. Já nevim, ale mně vadilo vždycky strniště na chlapovi, škrábe to hrozně, máš fleky po celým obličeji... tak si dokážu představit byť jen to příjemný pohlazení po noze ![]()
barbucha tak to mně to teda trvalo o dost dýl a stejně to pak chtělo ještě dodělat tím holítkem. Já se teda neholím každý boží den, den dva to vydrží celkem obstojně. Já navíc ve sprše trávím času hodně, holení ho neprodlouží, jen efektivně využije.
barbucha Tobě přijdou přehnaný, ale pro někoho norma úplně stejně, jako tobě ty nohy. A trápení.
To je na vkusu každý soudružky
Já jsem líná jak ta veš - a starej necita - tak beru strojek, no.
barbucha Je fakt, že já se teď na koupališti dotkla nějaký paní pod vodou a říkám si ty jo, co to je za struhadlo, vůbec mi nedošlo na co saham...no vymrzla noha s husinou a možná už i těmi dorustajicimi chlupy. říkám si, to je mazec a pak jsem nejak šáhla v bublinach na sebe a bylo to to samy:D. Ale většinou to prostě nevnimam, takhle sebe na svůj vlastní dotek;-)
barbucha Tobě přijdou přehnaný, ale pro někoho norma úplně stejně, jako tobě ty nohy. A trápení.
Ale jo, jestli má někdo pocit že i ty ruce jsou přes čáru, tak ať s tím něco udělá. Já jen že to nebejvá až tak hrozný... ale je to o těch pocitech, že jo. Trápení nevim, já bych to tak nenazvala anžto jsou to jen chlupy - kterých se lze zbavit, jak vidíme ![]()
No to je právě to! Já nechci aby se patolog při ohledání otřásal hrůzou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY