VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:13

Tak oni se už holí i muži, že? A nemyslím vousy na tváři. 

Offline Hwi
747 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:15

Kdybych si měla holit nohy každý den, tak mi asi sleze kůže... ale bylo by po chlupech, to je fakt. :D Strojek na trhání jsem zkusila párkrát, místo chloupků jsem měla po celých nohou příšerné rudé tečky, které zmizely ve chvíli, kdy začaly chlupy dorůstat. Ale mám je celkem světlé, tak to tolik neřeším. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 21. července 2026 15:43

continuity motivace je IMO hrozně přeceňovaná obecně. 
A kéž by laser, mě to nic nebere jak je to moc světlý. Používám depilační pásky, jemnější rostou, míň jak říkala barbucha ani nahodou. Používám kyselinu glukózovou po sprchování, jinak by ty jemný na tříslech zarůstaly maximálně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 16:22

continuity já o něm už přemýšlela, ale nevím, jestli bych se donutila. To holení člověk zvládne během sprchy, tohle už je další věc na víc.

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 21. července 2026 16:31

Evaeva me nastesti nic nepicha, jen ty skoro cerny chlupy uz pak zacinaj byt docela videt. Jednou nemocna jsem si nohy neholila 5 tydnu a mela jsem je desne chlupaty, chlupatejsi nez muj muz Strojkem myslis trhani? To jsem zkousela, i voskem, a to neslo, behem neceleho tydne to zacalo ukrutne svedit, udelaly se mi cervene fleky a par dni na to jsem ty nohy mela zase chlupaty. 

Online viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 21. července 2026 16:32

Evaeva já to používala za covidu docela dost a efekt nula