barbucha jo, taky by potreboval jiny triko nebo spis volnejsi kosili. Ale dobre usity oblek leccos schova, na te prvni fotce byl ok. A nekritizuju postavu pani premierove, taky uz neni nejmladsi, nic o ni nevim, co ma nebo nema za sebou, navic to neni nic strasnyho. Kritizuju spatny vyber satu, nevhodny material i strih.
VIP zjevy
Jeste se vratim k tomu, co jsi psala tady, ono je to asi o tom, jak si to kdo interpretuje. Ja s tim treba vubec nesouhlasim, ze nejakej sixpec k 55 plus je normal a ze kdyz to nejde musi se vic makat. Naopak mi prijde, ze kdo chce tak si z toho neco vezme, kdo nechce, necha. Vidim casto ve fitku lidi (muze i zeny) co zacali chodit, protoze se vic mluvi o svalove hmote, o dulezitosti spanku, slozeni stravy, za me pozitivum. To ze si nekdo vyvodi, ze tim padem je easy mit 15% tuku je vec jina. Plus teda vseho moc skodi, kdyz nekdo bude delat lifting a k tomu hiit tak akorat vystresne telo tak ze mu to znici i ten spanek.
Ale mozna sis delala legraci, nevim....
Prosim, co je vlastne ten heavy duty lifting ?
slniecko on to neni zadnej odbornej termin, ale počítám, ze je tím asi myšleno zvedání těžší váhy, což ale pro kazdyho je jiný. Když někdo cvičí mrtvý tah ze 100 kg tak ze to je relativně náročný (uděláš třeba 6 s dobrou formou a max bys udělala ještě jeden) tak někdo jinej udělá stejnej cvik s 35kg a nadře se stejně úplně tak je obojí heavy lifting. Záleží na tom mechanickým napeti, který stimuluje sval. Myslím, že se o tom tak moc mluví protože novej sval se nevytvoří, když posiluješ, ale ne dostatečně na to aby sval byl pod tím mechanickým zatížením. Ono se to aktivuje taky postupně, nejdřív větší vlákna atd. V podstatě když to napíšu jednoduše, tak je produktivnější posilovat těžší váhu a míň opakování (do 10-12 max a záleží to je přesně cílem) než velký objem opakování s menší váhou. I když se vyčerpáš stejně ta větší váha vyloučí celkový vyčerpání vic nez zvedat lehčí a víc opakování, tam pak nastoupí celková únava. Tak laicky napsáno ta těžší váha se soustředi víc na stimulaci svalů.
doufám že to trochu dává smysl :)
barbucha
Jako bolest vůbec neřeším.
Pro mě by bylo traumatem nechat ty chloupky vyrůst, aby je epilátor zachytil, to by znamenalo několik dní bez holení?!, to bych šustila jak srna,
Haha, dočítám zpětně a vybavilo se mi, jak moje švagrová, taková čistá duše, si koupila strojek a blbě si přečetla, že má počkat, až budou mít chlupy 2 - 3 CENTIMETRY a pak to má holit. Tak čekala ![]()
...to by byla moje smrt![]()
![]()
![]()
(joo, už se mě snažili přesvědčovat, že druhý den nemůže být na noze nic vidět přece!?!., že se nemusím holit denně. Nene, já TO cítím, když si přejedu rukou, že už to zase vyrostlo a musí to pryč![]()
jj, každý má něco
)

Sweet Potato Koukám, že naše oblíbenkyně si vyrazila na výlet do Prahy!!! ![]()
Garfie A v "trefném outfitu", jak prohlásila.
Keby som nepoznala pani Toulovú z podobne vydarených fotiek, asi by som si myslela, že ide o figurínu - veď tie ručičky - hůlčičky nevyzerajú ako živé ! Chudák , chudák , tej teda bolo sudičkami nadelené ! Ešte, že si to asi neuvedomuje .
Sweet Potato jezis ta je fakt magor![]()
Jo batoh na břiše , to asi okoukala od @Amun.
Tak Betty Ta ho snad nenosila na vostro! ![]()
A už jste přemýšlely jak jí tam ten batoh drží? Když má šle vepředu? ![]()
![]()
Catherinne On není na ní, on je okolo ní a ona v něm. Ale prý jí to moc nedrželo.
Catherinne opravdu to chces vedet?

baltik bože ![]()
Sweet Potato baltik no ty vole...pardon...tak to by mě ani ve snu nenapadlo...já si vzadu představovala třeba prádelní šnůru ...
Takže mu musela rozparat dno nebo jak ....![]()
stes Tož ona je kreativní.
A vůbec, ještě že ji máme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY