Tak ty skreješ chlupy a voni pak votevřou játra....
VIP zjevy
barbucha eh, myslim, ze chlupaty nohy jsou nekolik radu pod patologovu rozlisovaci schopnost. To by muselo byt neco ze zcela jineho ranku. ![]()
Karjamně to právě vadí když ležím v posteli, nosím kraťasy. Ale až tak za 4 dny.
Evaeva Mně vůbec, ale ono je to fakt individuální, jak je asi kdo čím obdařen a jak je na to citlivý no;-).
Karja asi jo, já mám husté a silné vlasy, takže i chlupy no![]()
barbucha Chlupy rostou ještě i po smrti se říkalo. Ale prý jen vystupují z těla, díky dehydrataci. Tak jestli chceš mít při pitvě hladké nohy, doporučuji utonout
Nebo si za smrtelné lože zvolit vanu plnou vody ![]()
barbucha No nevím, oboje jsem splnila a stejně byly nohy nepublikovatelné. Ale já jsem atopik s hodně citlivou a nanicovatou kůži, tak to asi hraje roli.
Tak oni se už holí i muži, že? A nemyslím vousy na tváři.
Když stříhám muže, strojkem na 0, kromě vousů a zbytků vlasů mu vezmu i podpaží a kousek okolo krku. Nelíbí se mi chlupy lezoucí z trička a na podpaží si stěžoval sám, že je mu to nepříjemný. A to není žádný šampon, spíš naopak.
andulka01 trimovanej hrudník a jiny místa mi jako znamka šamponství nepřipadá. Spíš péče o sebe.
Na VŠ byl jeden učitel, co si na krku holil proužek, protože mu vous a vlas plynule přecházel do ochlupení krku a trupu.
(Nijak blíž jsem ho nezkoumala, bylo to vidět i pro cizí osoby, že byl dobře vybavenej proti chladu.
)
Ja se priznam, ze se mi oholeny chlapi strasne moc nelibej, ani podpaží, nic, ted teda si to ani představit neumím, je to fakt černej svetr
ale ty chlupy jsou husty, dlouhy a měkký skoro jako vlasy, boží! To skrabavy svědící strniště si vubec nechci predstavit
Potrefenáhusa mně se zase strašně nelíbí černý chlupy lezoucí z trička u krku a z podpaží, vůbec si neumím představit na to sáhnout
a myslela jsem, že u mladých chlapů je dneska holení podpaží už normální součást osobní hygieny, ptala jsem se muže a jeho kamarádi si prý podpaží holí všichni (věk 35+)
Mermaid ja neříkám, ze to není běžný a normalni (i u starších), jen mi vubec nevadí, kdyz to někdo nedela (cizi chlupy me neobtěžujou vubec, kdyz se na ne nemusim koukat z 10 cm v MHD)
(Tam teda vubec mi to prijde o celkovy soudnosti)
Ale muj muz je takovej ten tmavej italskej typ s kozichem, chtít po něm, aby to holil, no to jsem si rovnou mohla vybrat nějakýho jinyho
Potrefenáhusa zkusila jsem si představit do chlupovýho svetru vyholený podpaží a dost mě to rozveselilo. Nebo třeba na jaro vestičku. ![]()
Cizí chlupy mě taky nechávají chladnou, ale když vidím ženu s noha jako kočička, tak to můj pohled přitáhne i víckrát. ![]()
Tabea jojo, mame stejny představy ![]()
no, na housatko jsem zvedava....ale ty krasny vlasy za to stojej ![]()
Potrefenáhusa oholený podpaží by mi nevadilo, zbytek určitě jo, by mně to píchalo![]()
Potrefenáhusa na dovolené v resortu ve Španělsku, kde byli hlavne Španele, Francouzi a Italove, byli oholeni skoro vsichni chlapi, vcetne hrudi a zad. Jsem si rikala, to musi byt drina.
muž ve Španělsku žil a prý to dělají kvůli opálení.
Potrefenáhusa třeba by šly do tý vestičky vytrimovat norský vzory... ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY