VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
45137 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:21

barbucha

Tak ty skreješ chlupy a voni pak votevřou játra....

Offline SunEclipse
3524 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:23

barbucha eh, myslim, ze  chlupaty nohy jsou nekolik radu pod patologovu rozlisovaci schopnost. To by muselo byt neco ze zcela jineho ranku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 22:24

Karjamně to právě vadí když ležím v posteli, nosím kraťasy. Ale až tak za 4 dny.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 22:24
Reakce na Karja:

barbucha

​

Offline Karja
45137 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:28

Evaeva Mně vůbec, ale ono je to fakt individuální, jak je asi kdo čím obdařen a jak je na to citlivý no;-).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 22:30

Karja asi jo, já mám husté a silné vlasy, takže i chlupy no

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:33
Reakce na Karja:

barbucha

​Tvl

Offline Pinot Noir
30234 příspěvků moje polička 22. července 2026 00:09
Reakce na Karja:

barbucha

​

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 22. července 2026 07:46

barbucha Chlupy rostou ještě i po smrti se říkalo. Ale prý jen vystupují z těla, díky dehydrataci. Tak jestli chceš mít při pitvě hladké nohy, doporučuji utonout Nebo si za smrtelné lože zvolit vanu plnou vody

Offline Hwi
757 příspěvků moje polička 22. července 2026 13:27

barbucha No nevím, oboje jsem splnila a stejně byly nohy nepublikovatelné. Ale já jsem atopik s hodně citlivou a nanicovatou kůži, tak to asi hraje roli.  

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 22. července 2026 18:02
Reakce na whiskas:

Tak oni se už holí i muži, že? A nemyslím vousy na tváři. 

​Když stříhám muže, strojkem na 0, kromě vousů a zbytků vlasů mu vezmu i podpaží a kousek okolo krku. Nelíbí se mi chlupy lezoucí z trička a na podpaží si stěžoval sám, že je mu to nepříjemný. A to není žádný šampon, spíš naopak.

Offline Tabea
8441 příspěvků moje polička 22. července 2026 18:32

andulka01 trimovanej hrudník a jiny místa mi jako znamka šamponství nepřipadá. Spíš péče o sebe. 
Na VŠ byl jeden učitel, co si na krku holil proužek, protože mu vous a vlas plynule přecházel do ochlupení krku a trupu. (Nijak blíž jsem ho nezkoumala, bylo to vidět i pro cizí osoby, že byl dobře vybavenej proti chladu. )

Offline Potrefenáhusa
39193 příspěvků moje polička 23. července 2026 04:25

Ja se priznam, ze se mi oholeny chlapi strasne moc nelibej, ani podpaží, nic, ted teda si to ani představit neumím, je to fakt černej svetr ale ty chlupy jsou husty, dlouhy a měkký skoro jako vlasy, boží! To skrabavy svědící strniště si vubec nechci predstavit 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 23. července 2026 04:51

Potrefenáhusa mně se zase strašně nelíbí černý chlupy lezoucí z trička u krku a z podpaží, vůbec si neumím představit na to sáhnout a myslela jsem, že u mladých chlapů je dneska holení podpaží už normální součást osobní hygieny, ptala jsem se muže a jeho kamarádi si prý podpaží holí všichni (věk 35+)

Offline Potrefenáhusa
39193 příspěvků moje polička 23. července 2026 06:08

Mermaid ja neříkám, ze to není běžný a normalni (i u starších), jen mi vubec nevadí, kdyz to někdo nedela (cizi chlupy me neobtěžujou vubec, kdyz se na ne nemusim koukat z 10 cm v MHD)

(Tam teda vubec mi to prijde o celkovy soudnosti)

Ale muj muz je takovej ten tmavej italskej typ s kozichem, chtít po něm, aby to holil, no to jsem si rovnou mohla vybrat nějakýho jinyho 

Offline Tabea
8441 příspěvků moje polička 23. července 2026 06:16

Potrefenáhusa zkusila jsem si představit do chlupovýho svetru vyholený podpaží a dost mě to rozveselilo. Nebo třeba na jaro vestičku.

Cizí chlupy mě taky nechávají chladnou, ale když vidím ženu s noha jako kočička, tak to můj pohled přitáhne i víckrát.

Offline Potrefenáhusa
39193 příspěvků moje polička 23. července 2026 06:21

Tabea jojo, mame stejny představy

no, na housatko jsem zvedava....ale ty krasny vlasy za to stojej

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2026 07:59

Potrefenáhusa oholený podpaží by mi nevadilo, zbytek určitě jo, by mně to píchalo

Offline Lamicka
14215 příspěvků moje polička 23. července 2026 08:15

Potrefenáhusa na dovolené v resortu ve Španělsku, kde byli hlavne Španele, Francouzi a Italove, byli oholeni skoro vsichni chlapi, vcetne hrudi a zad. Jsem si rikala, to musi byt drina. muž ve Španělsku žil a prý  to dělají kvůli opálení. 

Offline Tabea
8441 příspěvků moje polička 23. července 2026 08:19

Potrefenáhusa třeba by šly do tý vestičky vytrimovat norský vzory...