VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 12:51

Já ještě neviděla tetování, který by nositelku vysloveně ozdobilo, který by jí slušelo... jako že si člověk řekne to je pěkný, a ona s tím vypadá mnohem líp než předtím!

Spíš mám většinou pocit takovýho nějakýho ušmudlání... nebo rovnou vidím propuštěnýho trestance Ještě tak některý ty pestrobarevný, pokud jsou vysoce profesionálně provedený, jsou třeba zajímavý na pohled... ale k tomu už člověk musí mít odpovídající styl, a to většina tetin v běžnejch outfitech bohužel nesplňuje. Taky nechápu, co je k tomu vede, kromě snahy být třeskutě "in". Což se ale v kombinaci s řetězcovou konfekcí poněkud míjí účinkem...

Offline continuity
44077 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 13:06

barbuchajá proti tetování nic nemám, mě se některá i libi. Akorát pro mne to není, moc definitivní. muselo by být vyměnitelné.

Ale zas jsou tetování na která čumím a wtf. Třeba kámoš má ten strom života, který je teď na každém druhém přívěsku v turistickém obchodě. Fakt originální Jsem zvědavá, co s tím bude dělat až se se stávající ajurvedskou manželkou rozvede. 

Offline Vincenzina
585 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 17:09

barbucha já žiju s tím, že mi sluší...

Offline Sweet Potato
40830 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 17:15
Reakce na SunEclipse:

a abych jen neprudila a nebyla nuda, jedny drápky zde

​Copak drápky, ale ten šutr! Bodejť by neřekla "Ano!"

Offline Sweet Potato
40830 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 17:24

Vincenzina A ono jo.

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 17:30

Vincenzina Sluší, hodně.

Offline sagiti
78 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 18:33

Já se hodně divím ženám s tetováním na hřbetu rukou.Poprvé jsem to zaznamenala u Beauty by Katty.V první chvíli jsem si myslela,že je to nechci říct špína, ale že snad něco natírala a nejde to umýt.Na mladých ručkách se to ještě pár let užije,ale jak jsou ty ruce starší tak opravdu to vypadá nemytě.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 10. srpna 2026 21:08

sagiti - ja som mala pred pár dňami možnosť „ obdivovať“ za prvé dosť nepovedené tetovanie a primitívne až ordinérne motívy na čašníčke , silnejšej žene už dosť za stredným vekom . Obsluhovala  v krátkych nohaviciach a tielku,a tetovanie  mala  na všetkých viditeľných miestach  . Dobre, bola to taká „ ľudová “ ženština, nechcem ju porovnávať s niekým, kto má to tetovanie vkusné, ale aj tak to k stáru asi nebude taká paráda .

Offline Karja
45138 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 21:15

Tabea Jeden můj byvaly se učil tetovat na sobe:D Takže může to tak být... Nasesti jsem se nestala jeho obětí, pár kamarádů totiž ano!

Offline Ava
1120 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 22:38

sagiti já si teda myslim, že to snad jak špína fakt nevypadá... 

Offline Tak Betty
6277 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 22:49

Ava Mně se to  teda nelíbí , ale možná tomu nerozumím .

Online SunEclipse
3525 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 23:11

Avaza mě bych si pomyslela, že by mě zajímalo, co s tím struhadlem vyváděla

Offline sagiti
78 příspěvků moje polička 10. srpna 2026 23:42

Ava No tak nevím.

Offline belmonte
49 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 07:07

Ava nevypadá, me se to líbí moc! I Vincenzina krasný!

Offline notna
9640 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 08:13

Tetování se mi některá líbí moc. A vůbec když to dotyčná osoba umí nosit, má styl, je to něco perfektního. Nelíbí se mi, jak se to časem "rozmazává". Moc se v tom neorientuju, třeba jsou kvalitní tetování, která drží pěkně nafurt. Co ale vidím ve svém okolí, tak to degraduje. I u make-up.

Vincenzina Ava Tohle se mi líbí.

Online Kokoska
35396 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 08:59

Ava nez jsem si to zvetsila a uvedomila si, o cem je rec, myslela jsem, ze je to stiznost na vyrazku. Pardon.

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 11:37

Vincenzina 

Ty to aspoň máš dobře udělaný, není to rozpitý ani zašedlý... o slušivosti se nechci dohadovat páč si myslím že by ti to celkově slušelo i bez něj Ale hlavně máš k tomu dobrej outfit, to je právě to o čem jsem mluvila. 

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 11:48

Tady mi zrovna jdou do rány... nějaká Sharlota (zpěvačka?) s manželem - holka to už má dost do šeda... a potkat pana manžela večer na ulici tak vytahuju pepřák

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 12:02

Ze stejný akce... hrůza děs. Adamovská sice nemá tetování, ale ten outfit je příšernej, včetně těch nepěknejch/neslušivejch pantoflí.

To snad musela všechno pořídit v tý holešovický tržnici, kde se akce konala, rovnou i s tou nákupní taškou

K tomu totálně zničený vlasy věčným barvením, urputnej mejkap do toho vedra - méně je někdy více, Zlatko

Offline stes
9530 příspěvků moje polička 11. srpna 2026 13:16

barbucha tak jsem si prohlídla vsechny a toho pekla a nevkusu tam bylo hodně. Bejt za každou cenu originální fakt neni treba, když se to neumí.