Ibarbucha ty vlasy ani nemusi mit zniceny, v techhle vedrech si delaji co chteji a vypadaji vselijak, mam to ted podobny a myslim, ze zniceny je nemam. Rano si je umeju, nejakou tu peci jim dam a vypadaji pekne, odpoledne uz jsou jak presusene seno.
VIP zjevy
Avaza mě bych si pomyslela, že by mě zajímalo, co s tím struhadlem vyváděla
pobavilo ![]()
Kokoska přesně...v tomhle vypadá upravené jen pleš a ježek
barbucha mně to připadá příšerný jak z toho Green Butiku (jak jsi mě tam onehdá vtáhla)
Adamovská teda má ránu. ![]()
barbucha Já tetování obecně nemusím, ale některé výjevy jsou docela pěkné - ty decentnější. Co nechápu jsou takové ty velké tmavé plochy - např. rozlitá barva po celém lýtku/předloktí.Znamená to něco, nebo je to omyl? Nositelům se to líbí, tak jistě, jinak by to neměli
. Teď v létě je i cesta metrem slušná galerie.
Každého věc, samozřejmě.
RoSa Green Butik, pravíš? Nedávno jsem tam při cestě na Anděl zabrousila a jediné, co se mi tam líbílo, byla nebesky modrá lněná košile. Co je to vůbec za hadry? Něco ecco bio? ![]()
SunEclipse Takové drápy také vídám. Stále je to in? Za mě děs běs.
barbucha mně to připadá příšerný jak z toho Green Butiku (jak jsi mě tam onehdá vtáhla)
Tohle je ještě stokrát horší.
To tričko se srdíčkem, to zelený lemování
a na sukni příšernej vzor... fakt model tržnice. To už by na ní volnej pytel z Green butiku vypadal líp.
SunEclipse Takové drápy také vídám. Stále je to in? Za mě děs běs.
Já se vždycky děsím, když vyfásnu na manikuře takhle vybavenou holku. To vím hned, že dopadnu špatně - s tím se pořádně pracovat nedá ![]()
barbucha Pořád lepší, než takto vyzdobená např. kadeřnice :-D. Když takové nehtíky buší do klávesnice PC, tak je to taky výživné
.
barbuchatak jsem si ten hábit dohledala a nejspíš to jsou šaty z Infinite v ceně přes 2tisice. I na produkt fotkách vypadají divně
Tak Adamovská byla léta Infinite tváří. Třeba ji neustále zásobují ....
Co to má Morávková s nohama? Šaty taky blbé.
Tak Betty překřížený.. potřebuje si asi akutně odskočit
RoSa Ale to není úplně snadné se takhle postavit. Zkoušela jsem to . A přece to vypadá směšně.
whiskas Já jsem takový nehty viděla minulý týden v divadle. Ale to divadlo bylo od čtyř, hráli O pejskovi a kočičce a majitelce nehtů bylo tak pět let!! ![]()
Jsem se koukla na jejich stránky - to jsou teda děsný hadry! Ten materiál vypadá lacině i na fotce... a vidím že teď zlanařili Kostkovou
Proboha co jim museli naslibovat, že do toho holky šly, a kam daly rozum?!
Co to má Morávková s nohama? Šaty taky blbé.
Z těch šatů mě normálně rozbolela hlava. Šílený barvy i vzor, úplný psycho! Z těch by měli v Sapě taky radost! ![]()
barbucha peníze?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí