Jako jasně, ale to snad musela bejt nechutná suma, dyk kdo by to na sebe vzal za pár šupů
Copak to má Adamovská se všema seriálama zapotřebí? A Kostková tře bídu s nouzí? ![]()
VIP zjevy
barbucha tak znáš to korunka ke korunce... Kostková moc vkus nemá, tak jí to asi nepřijde ![]()
Tak Betty koukam, ze Moravkova ma ty palce taky pekne uhnuty. A ja blba nenosim boty s volnou spickou, ze se za svoje prsty stydim.
barbucha co saty ze Sapy, ale co to ma M. s oblicejem? Vzdyt uz si neni vubec podobna.
Kokoska to je fakt ale tvoje blbost, nic ve zlým. Nebo myslíš,že někdo kouká ženám v letech na nohy? Fakt ne nebo jen stejne kriticky zeny. Ktery jsou na tom jeste hur. Ja se od tohohle odprostila a je mi lip. Samozřejmě si nevemu paskovy, ze kterých ten kloub fakt hnusne vylejzá, ale otevřená špička, kde je zakrytej, je úplně v pořádku.
stes ja vim, ale stejne. Ale zas klidne nosim v horku veci bez rukavu, i kdyz ty nedokonaly nepevny paze jsou taky dost casto kritizovany.
Ja Moravkovou neoblibuju, ale kdybych potkávala víc žen upravených jako ona, tak bych si rozhodně nestěžovala. Nebo jsou na ni jiný nároky, než na baby na ulici? Fakt si často říkám, kde se leckteré tady pohybují, že mají tu laťku nastavenou tak hodně vysoko.
Že jo, mně se tady líbí, resp. je určitě nadprůměrně upravená. Potisk šatů jde sice mimo mě, ale mají pro ni slušivé barvy a střih a materiál vypadá kvalitně. Je hezky nalíčená a má perfektní vkusnou manikúru i pedikúru, upravené vlasy, boty se mi líbí hodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí