stesnemůžu se zbavit dojmu, že si ty šaty dotvořila lepicí páskou :)
VIP zjevy
Mě se to líbí, ale mne se ona líbí skoro vždy.
Pinot Noir viď...plus ten divnej stojacek.
Sorry jako! ![]()

brrr To mi přijde jako fotomontáž.
Tak Betty Leda by si dával fotomontáž na vlastní ofiko stránky.
brrr No , že je takovej disproporční.
Tak Betty myslím, že fotomontáž by dopadla lépe ![]()
stes Rolák bych v horku nesnesla. Ale líbí se mi to.
Tak Betty on je cely nakřivo a nesouměrný.
Nevidely jste v tv reklamu na divadelní představení V závěje s Hřebíčkovou a Langmajerem?
Já to párkrát viděla a vždycky mě skoro vyděsí příšerně zničené vlasy Hřebíčkové.
Nekomentuju Tomicovou, ale tu fakt blbou pisálistku husa
Dadoo no...to teda fakt není pěkný![]()
stes Ach jo. On to má být pochvalný článek. Jenže na chválu hereckého umění se asi tolik nekliká?
Tohle bude dlouhá taškarice..BTW nevite proč má pani plastová manažerku???
Tak vzhledem k tomu že skuhrá jak musí teď živit tři děti a táhnout provoz domácnosti jen ze svýho příjmu... by mě spíš zajímalo, jaká činnost jí ten příjem generuje
Ale asi je zvyklá žít skromně, protože:
"Do svého manželství jsem vstupovala s čistým úmyslem a hlubokou láskou. Podepsala jsem předmanželskou smlouvu, kterou jsem se vzdala jakýchkoli majetkových nároků, protože mi nikdy nešlo o peníze ani o hmotný majetek,“ uvádí Lela Vémola.
![]()
barbucha Cynická barbucha
ty bys k vopičákovi nedokázala zahořet hlubokou láskou??
stes
Tak vzhledem k tomu že skuhrá jak musí teď živit tři děti a táhnout provoz domácnosti jen ze svýho příjmu... by mě spíš zajímalo, jaká činnost jí ten příjem generuje
Ale asi je zvyklá žít skromně, protože:
"Do svého manželství jsem vstupovala s čistým úmyslem a hlubokou láskou. Podepsala jsem předmanželskou smlouvu, kterou jsem se vzdala jakýchkoli majetkových nároků, protože mi nikdy nešlo o peníze ani o hmotný majetek,“ uvádí Lela Vémola.
světice no
Aký išiel, takú našiel.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY