Jasně že dokázala. Určitě je moc hodnej a chytrej, a ta figura!
Tak nechápu, proč se světice teď fackuje vo blbý auto. Však by se jí haranti vešli i do oktávky.
barbucha podle mě má příjmy z influencerství no.
Furt nevim, proc má manažérku![]()
Ja neviem, má s ním tri deti, prečo by sa nemala handrkovat?
A aj tú lásku by som jej zo začiatku verila, prečo nie? Možno som naivná ale mne je jej ľúto
stes Protože se živí (chce živit) focením, točením..., někdo jí to organizuje. Dřív by se řeklo agentka, dnes manažérka.
Sweet Potato tak u celebrity bych to chápala
Evaeva a myslím, že snad beauty salon jeste.
stes Přiznejme si, to ona je.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.
![]()
Sweet Potato ano...sice pofidérní, ale je. Co jsme si udělali - lidstvo - to máme.
Ja neviem, má s ním tri deti, prečo by sa nemala handrkovat?
A aj tú lásku by som jej zo začiatku verila, prečo nie? Možno som naivná ale mne je jej ľúto
mně jí je taky líto. Já mám navíc (možná úplně mylnej) pocit, že je Vémola manipulátor, a že by od něj odešla už dávno, kdyby to byla dokázala.
OliveOyl tiež mám ten pocit
Prosím pěkně peripetie manželů Vemolovych už zachytil i můj muž a ten tyto věci úplně ignoruje.
continuity fakt? Ja nikdy nevim, v jake fazi se zrovna nachazeji. Uz byl kolikrat skoro rozchod, pak popreni rozchodu, znovu spory, do toho novy dite, zas nejake dohady, usmirovani, milenky, rozchody nanovo... takze ted uz je fakt konec?
Kokoska Momentálně je to fakt definitivní konec.
Sweet Potato momentalne definitivni ![]()
Kokoska Sweet Potato Myslela jsem, ze se rozvádí naoko po te vazbě. Ze budou odklánět majetek. Zatím to vypadá, ze majetek neni ![]()
Janulik03 no ona asi nebude spatna mama, ale proc od nej neodesla driv? Odpoved bude nakladne zivobyti. Vsechny ty esteticke vylepsovacky, kadernik, nehty a drahe kabelky (o tom aute nemluve) neco stoji. Karlos mel vsechno nejspis na uver, ale aspon mel. Se tremi detmi, na prahu ctyricitky a absolutne bez jakekoli vlastni "kariery" tezko sezene pricetneho sponzora. A ze provoz lely samotne bude tak na tech 100k mesicne
. Zrovna vcera jsem clanek posilala kamaradce. Shodly jsme se, ze prodat tak nase kabelky, tak do konce mesice stejne chcipneme hlady za ty utrzene penize.. Ale ze lela prezije aspon rok ![]()
Nevím kolik má těch kabelek, ale nebyla by lepší půjčovna?
continuity ze by je pujcovala ona nebo jak to myslis?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.