Jos no jasně, jako business za úplatu.
VIP zjevy
continuity vidis, to neni spatny plan. Akorat je otazka, kolik slecen s podobnym vkusem by to nalakalo. Myslim ze to bude mimoradne ohavna sbirka kycovitych ruzovych kabelek s logy.
Komu je lito Lelky..nema co jíst a musi začít rozprodávat šatník.
Mohla by začít tim,že prodá plast....řasy,kozy, prdel,nehty,vlasy....nejsem zlá,ale tohle co začíná předvádět, a to je začatek, je děs
stes tohle sis mohla odpustit. Jestli se celou dobu medialne propiralo jejich manzelstvi, propira se holt i rozchod. Oba jsou podle me trochu ... ne moc chytri, ale jak Lela vypada, je jen jeji vec, navic si myslim, ze ty upravy delala i kvuli nemu.
Kokoska ja si to proste myslim, je mi jasný,že za to zase dostanu čoud, ale fakt ji někdo na tohle bude skákat? Mediální propirani byli, protože chtěli a dělali pro to všechno.
stes takze si zaslouzi utok na svuj vzhled? Vypada desne, vubec se mi ty silikonovy devy nelibi, o tom zadna. Ale napsat, at neskuhra a proda kozy, to je teda sila.
Kokoska prosim přestaň moralizovat a napomínat...zase. vip zjevy...to teda neni dostatečně urazejici? Klidně mi napiš, ze se ti muj názor nelíbí,ale proč to furt dal rozebírat. Nebo na mně nereaguj.
Jinak abych vysvětlila svůj nekompromisní názor. Mam kolegyni taky se 3 dětmi. Manžel se s ni rozvedl, pred tim ji tyral. Měli hypotéku na byt. Platil ji alimenty, asi 20 tisíc. Ona ma oba rodiče v LDN. Muz si deti občas bral. Ted se zabil při bouracce. Je tedy na všechno sama plus deti bez táty. Ma druhé zaměstnání. Ty je mi tedy opravdu lito a v práci ji pomáháme aspon finančně. Jak často může jit ke kadeřnici, kosmetiku nebo do hospody?
Prosím, tenhle případ bych nechtela rozebírat a nebudu reagovat.
Ona teda Lela ještě nedávno někde prohlašovala, že na jeho penězích závislá není, že si sama vydělá dost.
Holt na dně a na dně není totéž.
...to, že jsou osudy, jako popisuješ že svého okolí nebo podobné a i třeba ještě horší, ví každý.
Taky určitě i tady na webu někdo beztak žije život, který by nikomu nepřál... A nemluví o tom, odživa si to sám...
Ale ani extrémně drsný život neopravňuje člověka k tomu, přestože jeho bolest budu chápat
(z pozice člověka, co si také prošel lecčím),
chovat se a vyjadřovat se o druhých hrubě, silně nevhodně, atp.
Myslím, že spousta místnich členek je ráda, že si tady může pokecat o hodně věcech, dojít si pro radu, pochopení a jo, i klidně zdrbat kde koho.
Ale pořád to má nějakou štábní kulturu, lidskou úroveň
A ano, jestli máš pocit, že tě napomínám, tak teď ano.
Nelíbí se mi tvůj způsob vyjadřování.
(vlastně mě překvapuje, ještě nedávno jsi takhle nikde nereagovala).
Resp. myslím, že je mnohem lepší, a dá se, i při drbání druhých být alespoň podprahově laskavý, pohodovy, a respektující k názorům druhých, byť se třeba mně líbit nemusi.
(vše je relativní - pokud budu srovnávat "fňukání" Lely s průměrnou samozivitelkou, ano, Lela se oproti ní má jako královna. Když budu Lelu srovnávat s nějakou zpovykanou miliardářkou, vyjde z toho Lela jako ubožačka. Není dobré soudit nikoho. Nežijeme jeho život)
1/ jeji zjev se mi nelibi, jak jsem psala. Jsem tedy ve spravnem vlakne.
2/ ze se mi tvuj nazor nelibi, snad bylo dost jasne. Mas na nej pravo, ale vyjadrit se da ruzne.
Doufam, ze muzu taky mit nazor, dik.
Miru Tos napsala hezky. Ale ty tvé "rozveršované" příspěvky se strašně špatně čtou (aspoň v telefonu, v počítači to je možná jinak).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí