VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:02

notnamladý kluk a zralá zkušená pani to frcelo i zanas, akorát teda nikdo nepočítal že ten vztah vydrží kdovíjak dlouho. Rozhodně by se nehrnul do manželství.

Karjasouhlasim s tebou, tchán byl téměř až do smrti v perfektní kondici, sportovec velký a stejné už ten věk je pak hodně znát. I na te mentální flexibilitě nebo jak to říct. 

Offline 999
19877 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:03

notna Já tohleto před pár lety zažila, přišla jsem do jednoho klubu na koncert a od baru na mě civí moc hezkej kluk. Do toho se tam objevila moje dcera, šly jsem si koupit drink. Ten kluk dceru znal, hned chtěl využít toho, že se se mnou bavila a říká jí: prosím tě, představ nás. Dcera bez mrknutí oka: Pavel - máma :-)). 

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:05
Reakce na Karja:

notna Tak vrstevníků svých dcer se snad už doufám nedočkám, to by bylo trochu Gregorová/Koptík:D

​Jak jim to klape! :-) Teda jsou ještě spolu, ne? 

Já tuhle hru taky nehraju, ale dělá mi to radost, že i my starší ženy jsme už konečně vnímaný jako atraktivní.

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:09

Tak ve 20 o 20 let starší milenec ok, v 50 už fakt ne - to už chce obrátit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:12

notna jasně, to samozřejmě taky. Oni spolu jsou pár let, plánují rodinu... Jako mají to promyšlené i finančně, ale stejně viď.

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:13

continuity Úplně frčelo bych z vlastní zkušenosti neřekla, ale vím o takových párech. Ale všechno to bylo tajný, žádný chodíme spolu veřejně a bylo to převážně jen o sexu, žádný vztah. Akorát moje babička měla kamrádku a ta měla manžela o nějakých 25 let mladšího. To tehdy bylo velké haló. On 20+ a ona 40+. Paní manžela přežila o dost let.

999 Dobrý :-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:14

stes jo, u těhlech mladých holek je to fakt ekl. Pavlínce bylo snad 16, Lucinka snad pod tím zákonem fakt byla. Když je té holce třicet, tak už to je taky jiné, to už není žádné tele. Aspoň většinou

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:15

notna jsou spolu, na mě vyběhly i nějaký jejich videa a ona je ta Gregorová hrozně vtipná, pobavilo mě to, energetická a vtipná.

Offline dzizisketa
9022 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:17
Reakce na stes:

Tak ve 20 o 20 let starší milenec ok, v 50 už fakt ne - to už chce obrátit.

​Přesně tak. 

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:27

notna no tak na tajnacku to často bylo, protože paní byla většinou vdaná.

No já bych to popsala spíš slovy, že se dnes normalizují všelijaké nestandardní vztahy, které by před 30 lety byly společensky nepřijatelné (možná se ženy o sebe líp starají), ale nemyslím, l žeby se nejak zásadně zvedla atraktivita žen 40+ pro trvalé vztahy s kluky 25+. Zralé ženy byly pro nějakou skupinu mládenců atraktivní vždy, teď se jich do toho možná víc pustí. 

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:31

continuity Jj, v obojím souhlasím.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:44

Kto vie, ako vnímajú takého výrazne staršieho partnera svojej ešte veľmi mladej dcéry jej rodičia .Máme v rodine dva príklady : moja mama roč, 1929 sa vydávala ako 17.ročná za môjho o 13 rokov staršieho otca . Pred tým, ako s ňou zašiel jej otec na úrad, aby bola „ splnomocnená “, sa jej vraj iba opýtal - A máš ho ráda ? Bolo to dobré manželstvo, pravda, maminka bola vychovávaná v duchu vtedajších názorov na to, ako sa má  správať, a čo očakávať dobrá manželka . Videné súčasnýma očima - otec rozhodoval, ona sa prispôsobovala . Naša dcéra si po rozvode s manželom- rovesníkom, po čase , krátko pred 50.-tkou, našla súčasného partnera, o 9 rokov staršieho .On je  ešte stále veľmi aktivny,  vedú bohatý športovo - spoločenský život, ktorého sú súčasťou jeho dospelé, aj jej dospievajúce deti. Dcéra neuveriteľne omládla , skutočne vyzerá o 10 rokov mladšie, a je šťastná . 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 13:06

Blanka 13 let je z pohledu těch výše zmíněných případů nicMatušovi a Nedvědovi bylo 45 a víc, když si nabrkli ty náctileté holky 

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 15:08

My máme v blízkém okolí dvě manželství, kde ten muž je výrazně starší než žena, cca o 20 let, a v obou případech to dost narazilo na to, že ti chlapi už pak nechtěli další dítě, bylo jim k padesáti, a ty jejich mladší ženy to nesly dost těžce. V obou těch rodinách je nakonec míň dětí, než si přály ty ženy. Jedno to manželství to uneslo, teď už je i ta žena ve vyšším věku, a to druhé... uvidíme. Oba ti muži jsou teda sportovci v dobré kondici, i mentálně. 

Offline barbucha blogger
36065 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 15:10
Reakce na continuity:

Zralé ženy byly pro nějakou skupinu mládenců atraktivní vždy, teď se jich do toho možná víc pustí. 

​Tak někde se "to" naučit musej -  to se praktikuje už po staletí.

Offline barbucha blogger
36065 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 15:18
Reakce na Evaeva:

Blanka 13 let je z pohledu těch výše zmíněných případů nicMatušovi a Nedvědovi bylo 45 a víc, když si nabrkli ty náctileté holky 

​Tady vidím problém spíš v tom, že zrovna tyhle dva si hodlali mladou vychovat k obrazu svému - přiměřeně vyspělá žena by je s tím vykopla. Záleží na charakteru, někdo je prostě nejistej, nebo mu záleží na poslušnosti a aby k němu dotyčná vzhlížela jak ke svatýmu obrázku... sebejistá tetina na to zvědavá nebude.

Na druhou stranu zas i takovej dědek jako Kachyňa (nebo starej Vávra!) má co nabídnout, je inteligentní, zábavnej společník, úspěšnej a světaznalej - někdy se k takovýmu vzhlížet dá, aniž by se mladá musela vzdát vlastních názorů a plánů. Ale to musí přijít samo, navíc takovejch je smutně málo, no.

Offline Aranel
6675 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 20:22

999

Karja Ježiši kdo je zas Koptík, já fakt nestíhám

notna No to vlastně jo, už s Rybovou se na Prachaře koukalo, jakože druhá míza
a on to nebyl konec!

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 20:56

Aranel Tohle už ale nedozenes!

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 21:11

Aranel koptik byl gregorove o generaci mladsi milenec, co proslul tim, ze psal verejne eroticke basnicky o jeji (cituji) "kočičce". Kdysi jsme se tim bavili cela kancelar. Diky za pripomenuti, uz jsem to skoro zapomnela

Offline Aranel
6675 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 21:16

Karja No asi ne, protože čtu monis a říkám si "o generaci mladší, kolik mu bylo, patnáct??" A ona to zas není Taťána Gregor Kuchařová, ale její ex tchyně, mám v tom bramboračku prostě.