whiskas není
VIP zjevy
whiskas malá mořská víla,neasi???![]()
Maureen Ta dopadla dost blbě.
Malenge Když jsem si jí tak nějak poprvé všimla (asi zde
), říkala jsem si, že ty její outfity jsou nějaká recese. Ovšem, jak jde čas, začínám pochybovat, že jde o recesi.
Maureen A jóó, nebo rybářova žena? Ale ta taky nedopadla zrovna nejlíp.
whiskas Vzor ančoviček byl šlágr letošního léta, nevíte?
Ona to prostě dotáhla k dokonalosti
whiskas ta tutově nakupuje v Ptákovinách!
Zjevy to nejsou, naopak. Ale kam s bulvárem jinam? Harry a Meghan se prý stěhují do Anglie. Jestli to není nějaká kachna, tak asi bude o zábavu postaráno. Což mi teda přijde škoda, když už měli všichni klid. Nebo teda aspoň já nic nezaznamenala už dlouho.
notna - tiež som si všimla, a dala včera som odkaz na článok do iného vlákna . Vyzerá, že je to skutočnosť a odhadujem, koľkým ľuďom to poriadne zamotá hlavu . Ja, ako obyčajný smrtelník, nemajúc s královskou rodinou žiadne styky ,to budem iba sledovať, ale čo na to královská rodina a najmä budúci král Viliam ... ? A bulvár bude mať na čas o čom písať .
Nepřekvapilo. Meganiny marmelády nikdo nechtěl, Netflix o rodinku taky nestál a celej bulvár taky moc ne. Myslím že si to představovali jinak - že tam budou jako nejvyhledávanější VIP, smetánka nad smetánky... a nic. Amíci mají holt jiný modly.
No a jak deklarovali, že chtějí hlavně to soukromí, klid od novinářů a žádný veřejný vystupování, tak to prostě ke svýmu překvapení dostali. Snad jim totéž dopřejí i Britové. Vilík nevypadá že by skákal nadšením. Zatím se ani neví kde budou bydlet, co budou dělat (reprezentovat údajně rozhodně nebudou) a jestli je to nastálo, ale děti už do britských škol zapsali. Tak se uvidí...
barbucha kdyby opravdu chteli soukromi, neposkytovali by rozhovory a nedavali kazdou chvili neco na site, Megan by se s halasem necpala do podnikani a nebylo by o nich slyset. Klid od novinaru a bulvaru si fakt predstavuju jinak, nez ze verejne znecti celou svoji rodinu.
notna Já někde v bulváru četla, že se vrací kvůli tomu, že je král Karel na tom zdravotně bídně :-(. Letím příští týden do Londýna, tak se poptám, co si o tom myslí Angličani.
barbucha Děti zapsané ve školách, tak to asi kachna nebude.
999 To nám tady pak poreferuj. Jestli je na tom Král špatně se zdravým, tak držím palce všem , aby to ustáli a nebylo z rychlého stěhování dalsi drama na Netflixu. Mi to přijde přitažený za vlasy nejdřív vnoučata nepřiletí za rodinou roky a najednou je rovnou přestěhují.
brrr Snad má tuhý kořínek po rodičích.
999 však oni nám to Sussexovi vysvětlí.
rozarka Já vsazim, že budou argumentovat školou pro deti? Jsem taky zvědavá, upřímně mě docela bavej:D
Karja Já bych se ani nedivila. Mám anglický školství z první ruky a přijde mi výborný.
barbucha kdyby opravdu chteli soukromi, neposkytovali by rozhovory a nedavali kazdou chvili neco na site, Megan by se s halasem necpala do podnikani a nebylo by o nich slyset. Klid od novinaru a bulvaru si fakt predstavuju jinak, nez ze verejne znecti celou svoji rodinu.
No právě. Taky proto jsou tak všeobecně oblíbený ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY