RoSajá nevím, jen to zmínila dcera, ta to totiž znala od ní.
VIP zjevy
Žebřík má šprušle nebo špry(n)cle. Žbrlení je jako zábradlí, svislé. Ale v postýlce může bejt všechno tohle. ![]()
Karja Tak já koukám, že Prachařovi je 42, tak co se vofrňuješ
, a von se oženil starej teď čerstvě! Plus Sara vs. Sarah, no aby jedna ty bulváry sledovala dvakrát denně ![]()
continuity chcanda říká jedna moje známá, když mluví o svých dcerách, že jako výraz pro holku. Nějak obdobně říká i klukům místo slova kluk, ale to jsem už zapomněla. Příšerný to je oboje ![]()
mirajo To jsem taky cetla, ano ta m je to také zarážející, zvlášť ta Cermaka nevěsta vypadá úplně jak dívče a energie z ní jen srší, to si ještě užijena stary kolena s ní...ale furt je to padesátnik ze:D.
Mně přijde ten Čermák, takhle na první pohled, v lepší kondici než Prachař
Není všechno jen v občance ![]()
A u nás to jsou špricle a šprlení![]()
Evaeva sprosse je ta část žebříku, na kterou se šlape.
Aranel jemu je víc, ne? 42 je tak mladýmu Prachařovi (Jakubovi), co si vzal Sandevu. Tohle je otec, ne? Ten si vzal Haváčovou. Teď mi došlo, že klidně mohli mít svatbu společně ![]()
continuity u nás se používají všechny tři varianty s b, d i úplně bez
Žbrblat máme taky ![]()
Presne tak.
Do statistiky pridavam, ze ja prispevky Miru ctu naprosto bez problemu a to i presto, ze uz mi zacina obcas vypadavat cestina. Takze tak "necitelne" byt nemuzou
já s tím taky nemám nejmenší problém. Možná leda musím trochu "zpomalit" čtení, zatímco jiné příspěvky prolétávám výrazně rychleji. Na druhou stranu jsou zde uživatelky které rovnou přeskakuji (jejich výblitky nemá smysl číst) takže svět pro mě zůstává v rovnováze
Evaeva Mladýmu je 42, měla jsem nějaký povědomí, že s někým chodí, tak jsem předpokládala svatbu tam, ale ta byla před měsícem a teď se ženil Prachař David. Ten teda pro Karju starej je
(i když Haváčová si to nemyslí)
Mně přijde ten Čermák, takhle na první pohled, v lepší kondici než Prachař
Není všechno jen v občance
53 vs. 67 let, takže to trochu v občance je ![]()
Myrtila chcanda je silný déšť který se ti nehodí do plánů. Třeba týden na horách a týden tam proprší. Extrémy pak mají speciální výraz chcinda-chcanda. Je to podobné pejorativní jako kekel. Taky hrozné slovo, ale hrozná je většinou i ta skutečnost, kterou to popisuje.
Pak ještě je výraz pro holku křivochcalka a to mě, přiznám se, pobavilo, když jsem to slyšela poprvé, protože v tom je velká životní zkušenost, co se týče čůrání malých holčiček někde v zimě.
Mha jedna sarah a druhá je sara. Takže vlastně úplně jiný jména ![]()
Mha Netřeba se tím zabývat, muze to být brzo jinak:D
sprušle u nás boli bežné slovo, ešte to niekedy bolí špricle, šprucle, všetko bežne, frištuk/raňajky, firhanok/záclona a pod som ako dieťa priznala, používala, príchodom čo škôlky som sa naučila aj spisovne
Myrtila v tomhle významu to teda příšerný je! Já znám jen chcanec aka déšť
continuity Krivochcalku znam od mamy, naucila me vselijaky nazvoslovi![]()
MhaChytam se stebla. Jedna je Sara a druha Sarah. Na nevlastni tchyni se neodvazim pomyslet, tenhle titul asi rozvodem zanika a novou svatbou prichazi nova![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY