OliveOyl poručíme větru, dešti![]()
VIP zjevy
OliveOyl jemu už normálně hrabe. Takto vypadá ta demence?
continuity asi jo. Tohle přece nemůže být práce marketingu?!
Naučila jsem se kvůli tomu teď stahovat videa z FB, hodlám tím terorizovat tchány aka jeho voliče, třeba se trochu zastydí
OliveOyl Tohle mentalni a moralni strasidlo patri urcite sem
S osvetou jsi statecna.
Karja já nechtěla trpět sama :D
Čermák a Prachař zírám! Vždyť teprve nedávno se rozvedli, ne? Okurková sezóna a jak se urodilo, ještě i s Vémolou. Bulvár nemůže mít ani dovolenou ![]()
Jeste tu neproběhlo, že Bohuš se rozešel s Lucinkou (což se dalo čekat).
Jeste tu neproběhlo, že Bohuš se rozešel s Lucinkou (což se dalo čekat).
....alebo sa skôr rozišla Lucinka s ním ? Ono zo začiatku to môže byť fajn, keď zrelý muž to dievčatko tak obdivuje . Lenže potom príde domáci streotyp, a ona si zrazu uvedomí, že jej mladý život by mohol vyzerať aj inakšie ...., mladší kamaráti, iné záujmy, väčšia fyzická aktivita a ešte toľko iných možností !
Ty velký věkový rozdíly mě nepohoršují. Jsem se taky kdysi dokázala v mládí zamilovat do staršího, já to chápu. A třeba Janda, Šíp, Horáček, ti jsou se svýma mladýma ženama déle než leckterý věkově si bližší páry.
Blanka ano, ona s ním.
ziginka No a nedali se zase dohromady?
notna No v mládí...ono je ti třeba dvacet, tak 45,50 dobře.... Ale že bych ted lovila do chomoutu sedmdesátníka...jako proč?
Vloni jsem pracovně poznala jednoho klienta a byl fakt milý a líbil se mi a měl takové řeči, jakože mám hezký parfém a kdy přijedu zase, no takové ty klasiky...a pak jsem zjistila, že je ročník 2005:D Hahahahaha, hrozně jsme se tomu smáli s kamarádem a on mi říká, tak počkej až zjistí on, jaká ty seš stará lodyha:D:D:D A snad mi to i ted přijde normálnější než ten sedmdesátník:D
KarjaTo teď ale hrozně frčí. Ti mladi kluci jdou po starších pěknejch ženách. A i o dost starších. My s kamarádkama teda říkáme, konečně rovnoprávnost!
Co pořád jen staří chlapi s mladejma. Vůbec se k tomu nestydí přiznat. Tuhle se to probíralo na akci, kde jsme byli mix rodiče, děti /většinou už skoro dospělé/ a kamarádky dcera pak říká "Mami, ty už se mnou na žádný fesťák nejdeš, nechci se dívat, jak tě tam balí moji kamarádi" ![]()
Karja sedmdesát už je fakt dost. Ségra má partnera téměř ve věku našich rodičů. A má to určitá úskalí. Za deset let může být v perfektní kondici, ale taky může potřebovat intenzivní péči.
notna Tak vrstevníků svých dcer se snad už doufám nedočkám, to by bylo trochu Gregorová/Koptík:D
Blanka Ono zo začiatku to môže byť fajn, keď zrelý muž to dievčatko tak obdivuje
No ono to někde je pomalu na hraně pedofilie:
Takovej Nedvěd a Pavlínka - to bylo úplně ekl, tam byl nebo je rozdíl asi 40 let. A Mihulová a Kachyňa rovněž. Hlavně ty holky byly pomalu pod zákonem.
Karja sedmdesát už je fakt dost. Ségra má partnera téměř ve věku našich rodičů. A má to určitá úskalí. Za deset let může být v perfektní kondici, ale taky může potřebovat intenzivní péči.
Nebo taky můžou být dávno od sebe. Dřív se říkalo, že se podle statistik rozpadne každé druhé manželství. Osobně mám pocit, že ty vztahy se rozpadají ještě víc. Ale sedmdesát si ve 30 taky neumím představit. Zase Prachař, když si bral Rybovou, bylo to taky haló, že má mladou. A stihl do třetice ještě mladší. Třeba dá i čtvrtý kolo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY