VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
9406 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 07:46

OliveOyl poručíme větru, dešti

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 08:27

OliveOyl jemu už normálně hrabe. Takto vypadá ta demence?

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 08:44

continuity asi jo. Tohle přece nemůže být práce marketingu?!
Naučila jsem se kvůli tomu teď stahovat videa z FB, hodlám tím terorizovat tchány aka jeho voliče, třeba se trochu zastydí

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 08:53
Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 09:16

OliveOyl Tohle mentalni a moralni strasidlo patri urcite sem S osvetou jsi statecna.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 09:48

OliveOyl Takový to tady bylo hezký a lehký vlákno!

Garfie No jasně, chápu, že má nějaký charisma, ale tak snad max na pul roku...nasekat si děti s dědkem, dědit, však nic moc asi nemá, to jsou vyhlídky, čiré bláznovství:D

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 10:13

Karja já nechtěla trpět sama :D

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:03

Čermák a Prachař zírám! Vždyť teprve nedávno se rozvedli, ne? Okurková sezóna a jak se urodilo, ještě i s Vémolou. Bulvár nemůže mít ani dovolenou

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:05

Jeste tu neproběhlo, že Bohuš se rozešel s Lucinkou (což se dalo čekat).

Offline Blanka
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:24
Reakce na ziginka:

Jeste tu neproběhlo, že Bohuš se rozešel s Lucinkou (což se dalo čekat).

​....alebo sa skôr rozišla Lucinka s ním ? Ono zo začiatku to môže byť fajn, keď zrelý muž  to dievčatko tak obdivuje . Lenže potom príde domáci streotyp, a ona si zrazu uvedomí, že  jej mladý život by mohol vyzerať aj inakšie ...., mladší kamaráti, iné záujmy, väčšia fyzická aktivita a ešte toľko  iných možností  ! 

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:33

Ty velký věkový rozdíly mě nepohoršují. Jsem se taky kdysi dokázala v mládí zamilovat do staršího, já to chápu. A třeba Janda, Šíp, Horáček, ti jsou se svýma mladýma ženama déle než leckterý věkově si bližší páry.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:35

Blanka ano, ona s ním.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:37

ziginka No a nedali se zase dohromady? 

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:40

notna No v mládí...ono je ti třeba dvacet, tak 45,50 dobře.... Ale že bych ted lovila do chomoutu sedmdesátníka...jako proč?

Vloni jsem pracovně poznala jednoho klienta a byl fakt milý a líbil se mi a měl takové řeči, jakože mám hezký parfém a kdy přijedu zase, no takové ty klasiky...a pak jsem zjistila, že je ročník 2005:D Hahahahaha, hrozně jsme se tomu smáli s kamarádem a on mi říká, tak počkej až zjistí on, jaká ty seš stará lodyha:D:D:D A snad mi to i ted přijde normálnější než ten sedmdesátník:D

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:50

KarjaTo teď ale hrozně frčí. Ti mladi kluci jdou po starších pěknejch ženách. A i o dost starších. My s kamarádkama teda říkáme, konečně rovnoprávnost! Co pořád jen staří chlapi s mladejma. Vůbec se k tomu nestydí přiznat. Tuhle se to probíralo na akci, kde jsme byli mix rodiče, děti /většinou už skoro dospělé/ a kamarádky dcera pak říká "Mami, ty už se mnou na žádný fesťák nejdeš, nechci se dívat, jak tě tam balí moji kamarádi"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:52

Karja sedmdesát už je fakt dost. Ségra má partnera téměř ve věku našich rodičů. A má to určitá úskalí. Za deset let může být v perfektní kondici, ale taky může potřebovat intenzivní péči.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:53
Reakce na Karja:

ziginka No a nedali se zase dohromady? 

​No už na to koukám. To mi uniklo.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 11:57

notna Tak vrstevníků svých dcer se snad už doufám nedočkám, to by bylo trochu Gregorová/Koptík:D

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:01

Blanka  Ono zo začiatku to môže byť fajn, keď zrelý muž  to dievčatko tak obdivuje

No ono to někde je pomalu na hraně pedofilie: 

Takovej Nedvěd a Pavlínka - to bylo úplně ekl, tam byl nebo je rozdíl asi 40 let. A Mihulová a Kachyňa rovněž. Hlavně ty holky byly pomalu pod zákonem. 

Offline notna
9519 příspěvků moje polička 17. srpna 2026 12:01
Reakce na Evaeva:

Karja sedmdesát už je fakt dost. Ségra má partnera téměř ve věku našich rodičů. A má to určitá úskalí. Za deset let může být v perfektní kondici, ale taky může potřebovat intenzivní péči.

​Nebo taky můžou být dávno od sebe. Dřív se říkalo, že se podle statistik rozpadne každé druhé manželství. Osobně mám pocit, že ty vztahy se rozpadají ještě víc. Ale sedmdesát si ve 30 taky neumím představit. Zase Prachař, když si bral Rybovou, bylo to taky haló, že má mladou. A stihl do třetice ještě mladší. Třeba dá i čtvrtý kolo