VIP zjevy
continuity Tyjo, mně i ta křivochcalka přijde strašná, hodně pejorativní, jako ta chcanda. (U tě chcandy aka dcery mé známé mi nejdřív vůbec nedošlo, o čem je řeč.)
Evaeva Jj, chcanec jako silný déšť (ceďák) se používá i u nás.
Myrtila svoje dcery bych tak určitě neoslovovala, ale popis té skutečnosti je dost výstižný.
continuity Žbrdlení i šprušle mám asi všemi směry, i když spíš asi vodorovné.
Ta slova na Chc- obecně nesnáším, to tvoje se mi ekluje obzvlášť. (Pardon)
Sweet Potato Mně ty ostatní nevadí, to pro holku jo, i když chápu, že to je třeba přesný popis. Je to (a má asi být) degradující.
Karja
tak jako ani jedna S není první manželka...!
Aranel s hanychovou Prachař ženatý nebyl, ne?
EvaevaAle byl, mlhavě si pamatuji Batulkový svatební řec , něco z Bible. Z listu Korintským.
Evaeva Podle Wikipedie byl, a dokonce si vzala jeho příjmení, to jsem asi taky nezachytila. A Sara je teď Sara Prachař Sandeva.
Evaeva Vzal, dokonce dvakrát, první svatba byla rychlosvatba někde ve Varech či kde, druhá už byla klasická svatba v kostele.
Vari evidentně mám mezery v tomhle klanu ![]()
Ty jo, Prachař (starší) mě překvapil, vůbec jsem netušila, že je rozvedený, i když nějaká fakta o rozchodu s Rybovou se mi donesla.
Ale nechápu proč do toho jde tak brzy a potřetí, nebo jeho možná chápu, ale tu jehu novou ženu ne!!
Garfie žejo, takovej dědek ![]()
Catherinne Přesně, k tomu dětí má nasekanejch...chápu, že má třeba nějaký charisma a že je zamilovaná, ale svatba?
Garfie ja mam pocit, ze ona je verici a velmi chce deti, takze byl mozna tlak od ni
On si bere budouci pečovatelku a ona netuším, o zlatokopce se tady nedá mluvit, ze by láska?? A reklama, zviditelni je to. No aby to nedopadlo jako u Adamce a Nováková. Každopádně nechápu, nechápu...ani vztah, natož svatbu. Nejlepší leta strávit s dědkem ![]()
Garfie nebo chce, aby po něm taky něco zdědila
Já jí taky nechápu.
https://www.facebook.com/share/r/1JC3w8oTXk/
dávám to sem, protože do politiky to dát prostě nejde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY