999 jenže to bych jim neuvěřila, i kdyby to nakrásně pravda byla. Jestliže se někde necítím bezpečně, tak tam nepošlu děti do školy
VIP zjevy
Tak zase my víme prd, co se odehrává za dveřmi Buckinghamu. :-) Pořád musíme brát do úvahy, že nevíme všechno a možná ani britští novináři...třeba je všechno úplně (nebo aspoň trochu) jinak.
Mně by se líbilo kdyby se všichni usmířili, ale to jsem asi naivní. :-)
Neprodala 220 000 džemů. Všechny domácí? ![]()
Sweet Potato - ak k nepredaným pridáte aj tie možno predané, tak je Megan skutočne výkonná domáca hospodyňka !
Karja Já bych se ani nedivila. Mám anglický školství z první ruky a přijde mi výborný.
Myslim, ze mas o anglickem skolstvi zkreslene predstavy. Soukrome skoly jsou samozrejme neco jineho, ale tam se dostane jen mala cast vybranych (cti movitych). U verejnych skol je to loterie. Shrnula bych to asi takhle - deti v UK chodi do skoly rady, ale nic se tam nenauci.
Kdopak se nám to na Muže roku vyfikl do krinolíny?

Sweet Potato uz neeee
Emerald Já mám celkem hlubokou sondu do základního školství, moje kamarádka učí asi 35 let. Učila na státních, církevních i soukromých školách. Určitě existují výjimky a některé školy stojí za prd, ale ten systém mi přijde dobrý. Myslím, že český učitel by se divil, jaké nároky jsou na učitele v Anglii kladeny. Kolik času musí trávit přípravou výuky, jak jsou proškolováni, kolikrát mají hospitace. Školy jsou porovnávány navzájem, učitelé chodí opravovat cizí práce na jiné školy, a pak se výsledky porovnávají. Umí pracovat s dětmi se specifickými poruchami, o každém svém žákovi musí vědět třeba i to, na co má alergii.
Sledovala jsem, jak studují její děti, oba už mají univerzitu. Dost mě ten způsob výuky zajímal, ukazovali mi svoje práce a vysvětlovali, co po nich ve škole chtějí.
Takže možná mám zkreslený pohled, ale tahle rodina střední třídy mi určité povědomí o anglickém školství dala. A když oni mají dobré vzdělání, jaké asi musí být to pro elity.
Dítka samozřejmě pomažou do soukromý školy.
Tady je docela střízlivý shrnutí stran toho přesunu.
Mně by se líbilo kdyby se všichni usmířili, ale to jsem asi naivní. :-)
To by se mi líbilo taky, ale taky tomu moc nevěřím. Spis mě napadlo, že chudák William a Kate. Zase bude asi cirkus. Přitom driv mi byl víc sympatický Harry a pak Meghan jsem rada sledovala, co nosí. Ale to, jak prali veřejné špinavé prádlo za peníze moje sympatie dost schladilo.
Karja Já bych se ani nedivila. Mám anglický školství z první ruky a přijde mi výborný.
Souhlas, kamarad uci na stredni v UK (napred ucil na college kde ma dite Beckham a Joseph Fiennes a ted uci v docela drsne verejne skole, kde ma pestry zactvo a na obou je videt, ze ten skolni system je vybornej.
0zero7 To jsem ráda, že to potvrzuješ :-).
TV Markíza usporiadala veľkú párty k oslave svojho 30.ročného fungovania. Ako sa patrí, následne sa hodnotili outfity pozvaných . No, ja neviem .... vraj skvelé rifle 
A toto je vraj „ naozaj hviezdny outfit, ktorý by obstál aj na Grammy. Hadí kožený oblek je šik a podĺa najnovšej módy.“

Za mňa obstála jedine táto moderátorka ,aj keď tie oversize modely nemám v obľube .
Blanka ono je příšerné i to pozadí, ty outfity to už jen dotvářejí. ![]()
Blanka toho mladíka se náhodně dotknout... Brrrr...
Koho tohle může přitahovat?! ![]()

barbucha Vémolu, ovšem jen dočasně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY