já vůbec nevím o tom je řeč. ![]()
Teda Lucinku jsem zachytila, ale jinak netuším kdo, kde ani s kým. Prachaře eviduji, protože dělá s Dykem a to je nejslavnější absolvent místního gymplu. Ale jak to má se ženskýma vůbec nedokážu udržet.
já vůbec nevím o tom je řeč. ![]()
Teda Lucinku jsem zachytila, ale jinak netuším kdo, kde ani s kým. Prachaře eviduji, protože dělá s Dykem a to je nejslavnější absolvent místního gymplu. Ale jak to má se ženskýma vůbec nedokážu udržet.
Aranel musíš si to kreslit ![]()
continuity no to je ten mladý Prachař. A pak je tu ještě otec. (Mladý mi přijde, že to vede s holkama tak nějak normálně)
Evaeva mladý Prachař, starého Prachaře syn? No nic jdu radši spát, já na tohle nemám vůbec buňky. Já jsem ráda, že poznám půlku herců podle obličeje a 1/4 podle jména.
(A kdyby ti to nedalo spát, tak ano, má ho s Batulkovou
)
Evaeva no tak je moc laskavej, že si ho pořídil s herečkou, kterou znám i podle jména. ![]()
continuity no to je ten mladý Prachař. A pak je tu ještě otec. (Mladý mi přijde, že to vede s holkama tak nějak normálně)
no nevim...ma dite s Hanychovou a byli snad manželé...to mi přijde trochu jako diagnoza ![]()
stes tak má jedno dítě s vrstevnicí a teď po deseti letech se oženil s holkou o deset let mladší. To mi přijde celkem normální.
David Prachař byl idol mého dětství, ale ted? V poslední metodě Markovič jsem byla v šoku, že je to už fakt děda.
a vy tu některý o ty Lele píšete fakt hnusně, ke mně během let pronikly jen takový letmý střípky, ale ona mi prisla vždycky taková docela - vim, ze k tomu zjevu se to nehodí - ale noblesní? Nikdy jsem nevidela, ze by byla nejak sprostá nebo říkala neco hnusnyho, i o tech detech (a o Karlosovi) mluvila vždycky hezky a korektně
no a k emiminu - vzdyt to vlákno neni povinný číst?
Potrefenáhusa Jo, já s tebou souhlasím, taky mi přijde Lela v rámci své bubliny noblesní.
Ja mam ted v sirsim okoli vztah zena o dvacet let starsi nez muz. Zatim to ma happyend i s ditetem. Tesne pred padesatkou spolecne dite a pak svatba, kdy tchyne je stejne stara jako snacha (ale vypada jak jeji matka). Ale ona ta zena vypada fakt vyborne, opticky by clovek rekl rozdil ja nevim treba 7let.
Jos moje spolužačka má manžela o 40 let staršího, už jsou spolu dlouho, maj dite...on teda vypadá pořád dobre (uz jsem je dlouho nevidela, ale ted zrovna mi to rikal kolega, kterej je taky zná, oni jsou tim věkovým rozdílem asi hodně napadni), ale vim, ze uz tenkrát rikala, ze ji to za to stojí, i kdyby to bylo dobry chvili)
Potrefenáhusa Garfie Janulik03 Já s vámi taky souhlasím, Lela mi nepřijde jako ženská, kterou bychom tady měli grilovat. Největší její chybou je, že se dala dohromady s Karlosem, ale to se stane i normálnímu smrtelnicím, že se zamiluji do kreténa a pořídí si s ním děti. Vždyť i tady je spousta žen, které přiznávají, že jejich předchozí partner byl jeden velkej omyl :-).
A ještě k tomu jejímu vzhledu. Mám jednu známou, která k tomu měla taky našlápnuto. Umělý nehty, řasy, vlasy, prsa... pak jsem ji potkala po nějaký době a moc jí to slušelo, všechno, kromě prsou, bylo pryč. A já ji pochválila, jak jí to sluší a ona se sama rozpovídala. Říkala mi, že se prostě ocitla v bublině, kde je to považováno za normální a ona se přispůsobila. A pak začala ztrácet tu míru, pusu si nechala přifouknout víc, nítě a výplně taky, prostě v tom jedeš. A zpětně si připadá jako blázen, že to všechno absolvovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.