Až dnes? Když jsme se spolubydlícími (takový mix západní a východní Evropy)v Anglii sledovali Eurovizi 2008, fakt jsem nevěděla ostudou kam zalézt.![]()
VIP zjevy
na takové pořady v sebeobraně nekoukám!
myslím, že ona je zářný příklad, kam může hezká tvář a protekční prostředí dotlačit v podstatě kohokoli, protože umí možná kdeco, ale zpívat fakt ne. i lunetici jsou vedle ní pěvecké kapacity ![]()
nevím, kam jinam s tím, ale chinaski se rozpadli.
poté, co jsem slyšela v rádiu jejich příšerný canc není nám do pláče, se tomu vůbec nedivím. konečně ![]()
To jsem rada ze nejsem sama, vsem tvrdim, ze bych se na jejich koncerte snad zblaznila, jedna debilni trapna vodrhovacka za druhou a tvari se u toho jak U2![]()
#PaktofonikaDekuju
To je strasny jak jsou nesoudny))
tváří se jak U2 ![]()
není nám do pláče jsem nejdřív považovala za nějakou legraci, prostě mi přišlo nemožný, aby nějaká známá kapela s něčím tak trapným vůbec vyšla na veřejnost.
ale pozor, jak upozornil někdo v diskuzi, uvědomujete si, že teď tu budeme mít dvě kapely se stejným repertoárem? (rozdělili se na poloviny...) ![]()
Ja uz kvuli nim a podobnej v aute posloucham vyhradne R-Plus, kde nehrajou zadnou hudbu! My mame radi vino je taky super song)))
Myslíš že to niekto kúpi??![]()
Obavam se, ze urcite...aspon se uspokoji jeho 3 nezletili veritele)))
A Repka bol dobrý futbalista? Vôbec neviem. Možno to kúpia jeho futbalový fanúšikovia.
No prave, vypatlany Spartani co ho vnimaj porad jako modlu, IQ tykve
Dvoje Chinaski
Beztak je to jen účelovka, aby mohli v létě obrazit jednou tolik festivalů.
Není nám do pláče, že už nenapíšem punčocháče... tak to se mi chce vždy zvracet a nevěřícně kroutím hlavou. Pořád nemůžu pochopit, že tu píseň myslej vážně:-)))) Nějaký starší songy mám i ráda, ale od písničky, kdy jim v klipu uvědoměle hraje rádoby smutná Kuchařová na klavír nebo co, jsem si řekla, že nebudou můj šálek kávy:-)
Přesně vystiženo Mutzi - tvářej se jak U2:-)))
A mně to s Chinaski je celkem líto, ale změna je život no...
Ty písničky, co jste jmenovaly jsou z těch slabých, ale mají i krásné.. z posledního alba třeba Tamaryšek, Naposled, Já nebo ty ,Adieu....
To jsem rada ze nejsem sama, vsem tvrdim, ze bych se na jejich koncerte snad zblaznila, jedna debilni trapna vodrhovacka za druhou a tvari se u toho jak U2![]()
Tak nějak. Nuda na druhou.
Snad maj radnou nosnost![]()

To je prehliadka VS???
a všimněte si, že pod pupíkem nemá propadlinu! ![]()
Reakce na Jiná Realita:
Není nám do pláče, že už nenapíšem punčocháče... tak to se mi chce vždy zvracet a nevěřícně kroutím hlavou. Pořád nemůžu pochopit, že tu píseň myslej vážně:-))))
Nene!!!
Já myslela, že Krajčovy texty nikdo nepřekoná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí