já si taky myslím, že dojem jaksi buřtíkovitých nohou dělají hlavně silonky + boty (střih špiček a umístění pásků) a že je takové ve skutečnosit nemá.
VIP zjevy
tak ja zrovna sem celkem zastance silonek.
sic ne tech lesklych,myslim,ze se da najit odstin bez lesku,a nekdy to ty nohy i vylepsi,ale podle me by vubec nemela nosit mini.![]()
(ale nikoho to neucim ani neradim,at si kazdy nosi co chce.:-)
Bílá s věčně "nadělanou" hlavou a divadelním makeupem je podle mě spíš typ na kalhoty, ty její mini z ní dělaj diblici nebo rádoby pani madam.
souhlas,nesedi ji to.
Tak na 50 za mě dobrý, ale boty a silonky peklo, to souhlasím. Vlasy svoje myslím skoro nemá, má nějakou nemoc(?) tak si tam nechá dávat tyhle podivnosti. ![]()
To neni její to co vidíme?
ze pouziva pricesy,paruky vim,ale,ze nema skoro svoje vlasy kvuli nemoci "slysim"/ctu poprve.![]()
měla něco se štítnou žlázou to teda vím i já co tyhle info zdárně ignoruju, ale po léčbě asi není důvod aby neměla vlasy. každopádně "luxus" to možná je co má na sobě, ale vypadá v tom blbě. jako vždy:P
myslím, že tak 60% minimálně její není. taky nosí paruky. těžko říct, jak vypadají její vlastní vlasy.
má basedowovu nemoc, proto má i takové velké oči.
No tak vlasy nějaký má, ale nosí furt paruky a příčesy, svoje má údajně hodně zničené. A taky měla problémy se štítnou žlázou a to většinou vlasy docela odskáčou. Ale opravdu nevím, co je pravda a jak ty její opravdové vlasy vlastně vypadají.
Hérečka.. vhodný ohoz na pohřeb ![]()
Kdo to je?
ti týpci v džínách jsou jen o malinký level výš ...
To mě docela překvapuje, David Koller fakt není ten typ... jak konkrétné byl nepříjemný, v čem spočívalo jeho povýšené chování?
V médiích mi přijde David Koller sympaťák, ač jeho hudba mne neoslovuje. Ale taky jsem ho zažila velmi nepříjemného. Na koncertu Lucie. Nepříjemní, a myslím že i opilí nebo sjetí, byli všichni.
Podle popisku fotky nějaká Anna Kulovaná. Vypadá teda, že si odběhla z procházky se psem. Příšerný od bot až po šálu...
Díky, stejně mi to moc neřeklo. Ale už jsem zjistila, že je to opravdu herečka. Evidentně mám mezery v naší herecké scéně.
Mně k tomu navíc přijde, že je Koller strašně hloupej, jeho aktivistický antikomunistický projevy jsou jistě dobře myšlený a bohulibý, ale jeho projev je tak strašně blboučkej, že by snad ve věci udělal lépe, kdyby se pod něco podepsal, ale hubu držel.
Já jsem jsem k oblečení ostatních na pohřbech (byť sama bych se takhle neoblekla) dost tolerantní, i ze zkušenosti můžu říct, že jako "hlavní pozůstalý" mi bylo fakt vždycky jedno, v čem lidi přišli a byla jsem ráda, že přišli. Takže shora až zhruba ke kotníkům bych to nesoudila, ale ty boty, ty fakt nechápu.
tedy nechci se Kollera za každou cenu zastávat, ale neurčuje míru sofistikovanosti jeho projevu i to, koho tím oslovuje/chce oslovit? pak bych leccos chápala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí