VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:25

Ha, tak to mám teda úplně jinou zkušenost. Byla jsem na jakémsi festivalu, kde hlavní hvězdou měl být David Koller, hodně jsem se na něj těšila, ale zklamání velké, choval se povýšeně, byl nepříjemný, odehrál pár kousků a celkově jsem m měla dojem, že hraní v malém moravském městě ho otravuje a čeká, že tamní nýmandi si z něj sednou na zadek. Zato No name, o kterých jsem ani netušila, že tam budou, nijak je nesleduju, jejich hudba mi nic moc neříká, udělali fajn show, rozjeli obecenstvo, bylo to živé, vtipné. A to jsem ani netušila, že mají tolik písniček - v rádiu mi totiž všechny znějí jako ta jedna dokola  Hudba nic moc, ale to vystoupení jsem si užila.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:44
Reakce na Pinot Noir:

To mě docela překvapuje, David Koller fakt není ten typ... jak konkrétné byl nepříjemný, v čem spočívalo jeho povýšené chování?

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:45
Reakce na Jiná Realita:

tally je masakr, a to taky jen chodím kolem. úplně lituju prodavačky  ale u nás nehrjaou někdy špatné věci v háemku :) jednou jsem se dokonce ptala, co to je, ale prý to mají nějak dálkově a nevěděly.

Pokud používáš smartphone, doporučuji aplikaci Shazam.

Ta aplikace pozná snad všechno (kromě vlastní tvorby před vydáním na CD )

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:47
Reakce na domenica:

To mě docela překvapuje, David Koller fakt není ten typ... jak konkrétné byl nepříjemný, v čem spočívalo jeho povýšené chování?

Taky mě to překvapuje, ale když to člověk srovná s normálním životem, někdy nemá náladu ani nejlepší kamarád...

Na živého Kollera se těším přesně za měsíc. 

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:50
Reakce na Karoleena:

Karja 

Tak ale! Teď jsem fakt hodně moc zvědavá, jaký to vy dvě znáte celebrity!!  

Tak to Tě zklamu. Neznám. Ani po 15 letech společného života  

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 22:55
Reakce na domenica:

V podstatě nekomunikoval, stroze informoval "teď zahrajeme písničku, která se jmenuje nějak, je z alba XY, teď toto, jednu novinku, a nashledanou, přídavek nebude". Konkrétně si to už nepamatuju, ale bylo to odtažité, uspěchané, pomalu bez pozdravu. Po tom vystoupení zůstala taková pachuť, rozčarování. A nebyl to jen můj dojem, kámošky, které ho fakt žerou, byly samozřejmě zklamané ještě víc. Mně na tom až tak nezáleželo 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 23:00
Reakce na Pinot Noir:

Hm... tak možná špatný den, nějaká dohoda s pořadateli..., to je škoda. Ale jak ho znám, pohrdání malým moravským městem a čekání, že si z něj všichni sednou na zadek, v tom rozhodně nebylo.  A s No Name bude David vždycky v kontrastu.

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 23:03
Reakce na domenica:

Je to možné, měla jsem dojem, že spěchá, už aby mohl vypadnout 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 08:19
Reakce na Pinot Noir:

To je mi lito, ze mas s kolerem takovouhle zkusenost. Ja ho zazila dvakrat a byl moc fajn a sympaticky komunikoval s publikem...

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 08:41
Reakce na Jiná Realita:

Už OT, dočítám.

Chachááá, rádio Proglas :-) V autě naskakoval po spuštění vždycky Proglas, do opravy elektriky, teď naopak nejde naladit vůbec. Ale prý tam mají docela dobrou hudbu :-) Takhle pozdě večer dávali asi právě chvály a přítel jel nějak rychleji. Zastavili ho policajti, otevřel okýnko a on, neznaboh jeden, se vymluvil z pokuty, že se tak soustředil na modlitby... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 09:08
Reakce na andulka01:

lol 

já sice jsem katolík, ale takový heretický, takže raději než proglas poslouchám nějaké tuc tuc popy, ale je pravda, že na proglasu pouští třeba pěknou klasiku, kterou jsem si tam nechala hrát, a upřímně můžu říct, že mnohé amatérské křesťanské kapely hrají podle mě mnohem líp, než současný hlavní český popový proud  hudba tam myslím je většinově opravdu docela fajn, samozřejmě záleží na vkusu posluchače, kdo poslouchá rádio rock max nebo hip hop, tohot to asi neuchvátí.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 09:19
Reakce na paktofonika:

Úplne najhoršie je to v reštauráciách, lebo tam je fakt ťažko odísť uprostred jedla, ale už som aj také spravila, že som požidala obsluhu vypnúť to. Inak fakt nechápem, prečo tam jednoducho nepustia nejakú tichú klasiku do pozadiamiesto rádia.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 09:28

Já třeba mám ráda Wohnouty, Kašpárka v rohlíku, Traband, Tři sestry, Brutusy, Gaia Mesiah, Mňágu, z těch co se semtam dalo poslouchat i v rádiu Nightwork, bavily mě ty hrátky s textem, Vypsaná fixa, na jejich Lunaparku jsem byla ve Fabriku, koncert jak víno :D. Dokonce i ty Kabáty, ale tam omezeně písničku od písničky. Ono to bude i tím, že spousta těch písniček se hraje na různých akcích na kytarách, doma i v autech hraje pořád Čas Rock, v praze Beat, když skončilo rádio Hey (lepší než Čas Rock - tam je celkem dost reklam, moderátoři moc kecaj...) byla jsem smutná. Vždycky když přelazujeme na dálnici na Radiožurnál, tak trpím jak zvíře :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 09:36

už to chápu

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 09:51
Reakce na Mutziputzi:

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 11:33

Solidní podstavce

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 11:35
Reakce na Mutziputzi:

spis blby boty a asi i leskly silonky/divna fotka

edit:spis asi ta fotka, silonky nebudou zadny

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 11:43

leskly silonky ma i Frantiska ji je zkritizovala.:-)

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 11:44

No boty to dělaj, silonky má, ne v tak vysokym lesku jako obvykle kupodivu, Bílá není typ na krátký sukně dle mého.

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 11:47
Reakce na Zarinya:

To hodnocení jsem jaksi nepochopila, resp. poslední větu. BTW holky mě tady učily, že bez poctivejch silonek se nesmí mezi slušný lidi a Františka toto??

Veřejností cenou Český slavík řadu let vyznamenávaná zpěvačka křtila CD Bílé Vánoce Lucie Bílé II. Oblékla na něj sněhobílé nad kolena sahající šaty, jež tentokrát stehna neodhalují, a pro zpěvačku typická černá se objevuje pouze v detailu mašle u krku, posh kabelky a lodiček na vysoké jehle, u nichž oceňuji, že nejsou tvrdě bílé, nýbrž béžové. Luxusem puncovaný outfit až na punčocháče (chce to holé nohy) zcela obstojí. Lucii sluší, jen je v něm díky své podstatě uvěřitelná.