Ano, ano ![]()
VIP zjevy
S No name jsem se několikrát setkala pracovně a musím naopak říct, že byli úplně v pohodě. Ale pravda, je to už pár let zpět...
Mně připadalo, že hlavní protagonista musel být opilý, jinak snad není možné být tak trapný a myslet si, že žertuje ![]()
Tohle bylo na studentske akci, kde se snese leccos, ale I tam to bylo pres caru. Pak proste neni divu, ze cloveka nadchne nekdo, koho by driv jen na zaklade repeortoaru odepsal, a to proto, ze se umi chovat, snazi se a je fajn. Viz zminovanej Habera a Nagy.
Mne treba vzdycky ten Timko pripadal v TV a ruznych rozhovorech fajn, ale co tam predvedl s tou kapelou za zady, to bylo fakt blby. Ale moji kamaradky manzel ma taky kapelu ( se divim, ze tu nebyla zminovana:))). A on doma a na podiu, to jsou taky dve odlisny osoby:)))
Mně zatím nejvíc překvapil Gott. Profesionalitu během vystoupení jsem čekala, ale neuvěřitelný byl i po koncertě, místo aby nejkratší cestou zmizel do zaslouženého klidu, rozdal asi sto autogramů, tisíc úsměvů a nechal se vyfotit s každým fanouškem... smekám! Řeklo by se, že to k popularitě "patří", ale tohle bylo opravdu hodně nadstandardní.
A on doma a na podiu, to jsou taky dve odlisny osoby:)))
Tak o tom bych mohla napsat knížku
(a kapela mého ex zde zmíněná už byla)
Mi to připomíná zase pohádku O třech přadlenách![]()
To je ono!
Neustále jsem přemýšlela, co mi to jen připomíná...
Jsem jí mívala za neomylnou, ale občas teda nevim nevim...

a teď co vadí? kozačky, které má každá, nebo ta sukně nebo to, že je top tak nějak normálně nudný? ![]()
Takhle kdyz jste me donutila to analyzovat, tak se mi to vlastne cely libi!![]()
No Name, Desmond, Hex, Kristína, Knechtova, Twins a pod to je trapas, že keď to počujem je mi trápne aj za nich. Proste nemajú ani kvalitné texty ani klipy des. Ale niesom cieľová skupina, fakt takýto odpad nepočúvam.
Desmod je schopný ma vyhnať aj z parfumérie a ostatné k tomu nemajú ďaleko
.
Tak to už je čo povedať.
Ja musím mať pri nakupovaní sluchátka, to čo v niektorých obchodoch hrajú je des. Napr. včera v Reserved som skoro ohluchla, hudba hrala tak nahlas že som sa nedokázala sústrediť. A keď idem okolo Tally Weil tak tam vždy nahliadnem či tam náhodou nemajú súkromnú párty, väčšinou to vrieska na celú uličku. ![]()
tally je masakr, a to taky jen chodím kolem. úplně lituju prodavačky
ale u nás nehrjaou někdy špatné věci v háemku :) jednou jsem se dokonce ptala, co to je, ale prý to mají nějak dálkově a nevěděly.
Na jaře jsme dojížděli hodinu do práce a odpoledne zpátky. Náš repertoár se ustálil na nějakém best of Doors, co jsme našli nahraný na kazetě. Jim to vydržel celou dobu, ale ke konci už mlel z posledního. Doteď se mi po té kazetě stýská, byl to povedeně poskládaný výběr. ![]()
Čítajúc to tu som zistila,že som hudobne negramotná-myslim CZ a SK hudbu.Chinaski a ďalšie googlujem.
@paktofonika to,čo si odporučila Mutzi (gleb), zaujímavé-aj keď som chvíľami nerozumela,ako im tie ústa idú ![]()
Gleb je drsný, objavila som ho celkom nedávno a aj ten klip je urobený perfektne. Delik mi tam nesedí no ale čo už, koniec vypínam :D Idem si to pustiť.
Já ho neznám nijak intimně, takže se nemůžu svěřit:-D.
Já jsem vždycky do kazet nahrávala segře vzkazy, musela mě za to milovat. Dneska občas táta poslouchá kazety na starym přehrávači v rádiu a bývá občas překvapen, když se to po pěti písničkách přeruší s nahranym hláskem, že xxx je tele a další superlativy hodnotící náš tehdejší vztah:-D.
Mně připadalo, že hlavní protagonista musel být opilý, jinak snad není možné být tak trapný a myslet si, že žertuje ![]()
On je podla mna strasne hlupucky, tym to bude..a tie ich texty to je fakt na pretatie si zil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí