Pěkná kojná plus poctivá silonka v peep toe botě, krása![]()
VIP zjevy
Knihu už máš?

Jestli je ta jana ciglerova opravdu ta jana ciglerova, kterou myslim, taxi rikam, jestli ma takovyhle dilko zapotrebi...
![]()

A hele, tuhle látku měli u Mráze ve slevách, cca 125 Kč/bm. To na délce sukně nemusela tak šetřit :-)
Je to ta Jana Ciglerova, taky me to udivilo. Ale penize holt nesmrdi, treba ta knizka bude uspesna. Nebo ze by byl Repka takova vyzva? ![]()
http://rebella.cz/sukne/5ukn3-k0m1x/
Agata ma totiz taky black friday. Za 125 Kc/m jsi rikala? ![]()
Hrozné fotky
Nejsem teda vůbec Knee Nazi jako Mutziputzi
, ale ta modelka ma pekne osklivy kolena. To neni Agata bez make-upu, ne?
Jj, to bude pro Mutziputzi sousto
.
Co kolena, ale to je tak příšerně vyfocené, že nechápu, že tohle někdo vystaví na web a ještě to míní prodat. ![]()
Kdyby jen kolena ...
.
TVL!
Vzdyt ani neni balonova, ne?
:-O celá helena!
Jo.
Ale i když ji, Lucii, nemusím, včera jí to slušelo, libilo se mi to.
Ovšem na to, kolik ji je, ma dost vrásky kolem očí.
doteď jsem si myslela, že je to poměrně normální chlap. ona moc chytře nevypadá, tam to asi překvapení není.
přiznávám, že když jsem tu fotku viděla, tak hned poté, co mě praštila do očí ta podoba, jsem šla cvičit obličejovou jógu a hodila jsem do sebe kolagen
Se člověk podvědomně hned shání po křenu a hořtici![]()
Tak pán je takovej jakoby gay bych řekla, pani mu to možná ulehčuje než se vosmělí s coming outem![]()
geloren
je to růžové ochucené želé. fakt nevím, jestli to k něčemu je, začala jsem to jíst kvůli kyčli (kde mám určitě jiný problém, ale protože mi nikdo není schopen říct, co s ní mám, tak preventivně, kdyby to bylo kloubem).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí