VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:29
Reakce na Mitzi:

Tak to musí být fajn pocit 

A na -123 minut jsem driv chodivala a fakt jsem na ne taky zapomněla!  Jo, ti jsou super.

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:31
Reakce na Luna:

Tak to musí být fajn pocit 

A na -123 minut jsem driv chodivala a fakt jsem na ne taky zapomněla!  Jo, ti jsou super.

Ve čtvrtek jsem si je dala naživo a byla jsem naprosto "v rauši".

Tím spíš že Zdenda je mladší brácha spolužačky a znám ho ještě z doby, kdy neuměl hrát na kytaru 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:32
Reakce na Mutziputzi:

Kombinace úvodní a profilové fotky na fb KK mě dostala  

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:41
Reakce na nellielovett:

Jednou jsem jela spolujízdou z Brna do Prahy a slečna řidička mi pustila asi 2 hodinej mix od Landy, taky slušný. Jsem myslela, že jí z toho auta vyskočím. Některý písničky mě straší dodnes.

To mi připomnělo, jak jsem kdysi jela někam s tátou... a kromě toho, že psychicky trpím, jak týrá motor v nízkých otáčkách, dělalo se mi blbě i fyzicky. Ledva jsem detekovala příčinu svého utrpení (naštěstí to nebyly tátovy boty), otevřela jsem oýnko a vyhodila z něj "stromeček". Chudák táta se mohl zbláznit (obvykle pangejty čistím, nikdy jsem do nich nic nepřihodila), ale nemohla jsem si pomoct, byla to větší tortura než jeho 40 km/h na pětku 

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:42
Reakce na Luna:

Jako jedinou kapelu z moji pubertální sestavy ji nedokážu poslouchat. Příliš osobní. Moje nejoblíbenější skladba od Nirvany byla Big Long Now a to bych dnes už vůbec nepřežila, to by byl jako výjezd do nejtemnejsich zákoutí duše.

Prihodim jeden off topic joke: Měla jsem obrázek Nirvany někde v sešitě a paní učitelka mě pochvalila, jak mi to na te fotce sluší, ehm, byl to David Grohl, měli jsme tehdy stejný vlasy  

https://www.google.cz/search?q=david+grohl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZzsbZvc3XAhVIF-wKHVzIDWQQ_AUICigB&biw=1093&bih=530#imgrc=ME5QLO2hp74rfM:

Takhle nějak?

Online Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:50
Reakce na :

Ble. Mně to připomíná takovej jeden starej vtip, jak ty tři nemůžou sfouknout svíčku.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:51
Reakce na quebrada:

Tehdy se obrázky nehýbaly, to bylo dávno.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:53
Reakce na Sweet Potato:

Mi to připomíná zase pohádku O třech přadlenách

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 16:57
Reakce na Luna:

Nemáš fotku účesu? 

Od Nirvany som mala svoje úplne prvé CD. In Utero. Naj naj naj je Frances Farmer.... 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:04
Reakce na paktofonika:

Jako mého účesu? Možná někde objevim...

CD Jo???? To jsi mladá! Já jsem měla stokrat prekopirovany kazety, se to skoro nedalo poslouchat

Kamaradka měla dokonce lístky na koncert, no nakonec prej ji do toho něco vlezlo... No ne, to byl ale blbej vtip.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:06
Reakce na Luna:

No ty stokrát překopčený kazety, to byla kvalita :-D. Ale jaký poklady jsme na tom měli!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:15
Reakce na Luna:

Ty si to zle pochopila. Ja som mala tiež kazety, dokonca som to mala aj na magnetofónových kotúčoch . Myslela som to tak, že prvé CD ktoré som si vôbec kúpila bola Nirvana, že to bolo vtedy naj a vôbec by ma nenapadlo v Bontonlande si kúpiť CD od inej kapely. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:19

Ja jsem letos na havirovskych slavnostech musela pretrpet palo haberu... nakonec jsem ale vubec netrpela, byla jsem hrozne prekvapena, jak byl fajn. Z chinasek ale umiram, kazdej rok, kdy jsou na rock for people, tak mizim do nejvzdalenejsiho hangaru, i kdybych tam mela poslouchat techno :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:19

Jsem jí mívala za neomylnou, ale občas teda nevim nevim...

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:21
Reakce na domenica:

Priessnitz A Umakart

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:21
Reakce na razorblade:

Teda sa priznám, že by som si šla radšej oprieť hlavu o reprák Moravanky alebo Dua Yamaha ako počúvať Chinaski. Čo ste ich tu začali preberať, brní mi v hlave Tabáček a neviem sa ho zbaviť . Kolegyňa to mala kedysi nastavené ako zvonenie na telefóne a to už sa blížilo týraniu

Online dzizisketa
8999 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:30

Nejlepsi je Kapitan Demo!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:33
Reakce na Luna:

:D -123 min si pustim jeste obcas ted, taky jsem na nich nekolikrat byla.

Offline Mitzi admin
1539 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 17:34
Reakce na Karja:

Z vystupování No name o pauzách mezi skladbami mám úplně stejnou vzpomínku. Bylo mi opravdu trapně. Za ně... ještě že jsem to neobjednala já  Naprosto nevhodné chování vzhledem k tomu, že hráli na korporátním plese a ne na venkovské tancovačce.

A stejný pocit jsem měla i z mnoha dalších lokálních "hvězd", naštěstí ne vždycky ze všech.