Tak jo. Ale nebudeš originální.

Eeeeeeeeee, mám čo robiť. ![]()
![]()

Dneska jsem četla, že si Kristelová ruší Facebook. Co tady budem dělat?![]()
Tomu neverim ani na vterinu!
Ja tomu nerozumiem, jaké tri ruce???![]()
Nebo facebook ruší Kristelovou? ![]()
Jedna sype, v pravym dolnim druha a tou treti se foti![]()
Rád sladim a vim, že to umim...
To je post jak noha, už jsem na ně zase skoro zapomněla! Musím projet Katčin IG.![]()
Mi tu chýba smajlík čo sa klepe po čele.
To je z FB myho Pavla no
Jsem to teda šla hned prozkoumat, protože ji fakt potřebuju, i když to sleduju jen tady zprostředkovaně. A ona má snad 3 osobní profily a 2 fan page
. Na jedné z těch fan page je napsané, že bude zrušená a zůstane jen jedna. Ufff!
V podstatě to zjednoduší práci místním zprostředkovatelkám. Tímto jim veřejně děkuji a přísahám, že kdybych měla na instáči relevantní počet sledovatelů, natočím děkovací video do stories! ![]()
Píši ježíškovi!

Jen,aby ještě byly
.
Jestli na mě zbyde vemu i pro svýho kluka!
Tricko s Repkou? Komu tim prospejou? To je asi jako koupit si dneska kazetu Dr. Alban
No, rychle, objednavam, jasna vec.
![]()

Já se bojim, že JÁ!!! na to nemám žaluek a to je co říci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.