VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:55

Ta reklama se svym zpusobem trefila. Bourjois na me pusobi dost neprijemnym a tezkym dojmem, ta skoro cm vrstva je spravne. 

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:59

Mutziputzi Fotky z IG super, ale ve filmech teda vypadá spíš jak v té reklamě ;)

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:49

jinx Na me takhle pusobi i Dermacol. Vzdycky toho je moc. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:56

Lamicka Oni sami majitelé Deemacolu působí hodně trendy...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 11:57

moninika Ty maj slušnou prdu, z tý kravaty mam náběh na epileptickej záchvat))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 12:31
Reakce na MP Meri:

propána, nechápu, kdo by si na základě tohoto cokoli koupil. to je masakr.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 12:36

Pinot Noir 

přiznám se bez mučení, že mi vagnerová nepřijde zvlášť hezká (minimálně ne tak, jak se poslední dobou prezentuje ve filmech, kde většinou představuje krásnou mladou...kohokoli), takže mě její ig překvapil. sluší jí to tam. znám ji jinak jen z filmů, kde mi přijde přesně taková, jako v bourjois kampani, jen méně zlíčená.

aby nevznikl dojem, že kyselé hrozny, tak já si myslím, že v reálu vypadá moje pleť a vrásky přesně jako její. jen nenosím brutal rtěnku a stíny. ale považuju to za hnusné a nikdy bych nedovolila to vystavovat kdekoli, natož v kampani na makeup.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 12:44

moninika Jj, nekde s ni byl rozhovor a taky me to zarazilo. Hlavne tam mela strasny makeup. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 12:48

Lamicka jo ten taky, uplne neprijemny.

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 12:55

Pinot Noir nejako to neriešim.Aj tak nosim farby,veci,aké sa mi páčia,a isto by mi niekto veeeeľmi odporúčal niečo,čo by som si na seba nedala.Žijem si v sladkej nevedomosti a je mi fajn 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 13:15

Lamicka Zvláštní prezentace... Pro mě je to třeba značka, kterou bych si nikdy nekoupila, stejně jako Avon a Oriflame.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 13:21

Jen takovou malou poznámku k reklamě Bourjois. Ona ta Vagnerová je nejspíš natřená tím, co měla vizážistka v kufříku, pokud to stále chodí jako dřív. Reklama má být pravdivá, tak se to učí na škole, ale reál bývá jinde. Nezapomenu na reklamu na perlu, kde štáb stěrkama vyškrabával původní obsah kelímků a cpal tam Ramu, protože ten původní sajrajt vypadal hrozně a nešel ani natírat. A pak v tv - perla, to je máslíčko!

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 13:40

Představa, že na reklamní foto značky XY se opravdu použijí produkty XY mi přijde dost naivní a úsměvná.. Ale vlastně jo, je to tak, je to čirá pravda, tak, jako byly ty vlasy v reklamě Vidal Sassoon z devadesátek upravené stylem "umyju a jdu" a tehdy tomu snad všichni i věřili..

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 13:43

Jiná Realita Vidím to stejně, Vagnerová se mi nelíbí, takže ta hezká holka z Instagramu mi připadá jako někdo jiný ;)

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 13:43

Pavlena 

Nebo "odlíčená" pleť po použití odličovacího prostředku XY

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 14:20

moninika Náhodou, já jsem si říkala, že Avon nikdy v životě. Ale zjistila jsem, že mají bezvadné, příjemné krémy na ruce. Je to řada Spa, jsou to takové malé tubičky, takže je to hned pryč, ale za šedesát korun mnoho muziky co do pocitu. 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 14:30

pecka z fotek mi připadá že moc dobře víš co ti sluší a sluší ti to moc

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 15:23

viktorka_od splavu díky  Farby moc nenosím.A zaujímalo by ma to len čo sa líčenia týka,ale i to mávam minimálne,tak pohoda.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 15:26

Řvousenka U Avonu a Oriflamu mi vadí hlavně způsob prodeje (jestli je tedy pořád stejný jak před lety...). Kdysi jsem zažila  kamarádku, která se na mateřské dala na dealování a nevěřila jsem vlastním očím, že zrovna ona by do toho šla. Chci si koupit sama v klidu v obchodě a ne touto cestou.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 15:30

moninika já zažila taky jednu, která se v tom vyloženě našla. všechno ozkoušela napřed na sobě, půjčovala testery, cokoliv se dalo vrátit.. a na venkově těch obchodů prostě neni. takže oboustranná spokojenost:-) ve městě nemám důvod něco takovýho kupovat.