Ukážka z nejakého adventného kalendára

Ukážka z nejakého adventného kalendára
moninika Mě to právě taky hrozně štvalo a štve pořád a například bych si tam nikdy nevybrala z těch jejich parfémů, ty smrdí pekelně a všechny tak nějak stejně.
Jiná Realita Vidím to stejně, Vagnerová se mi nelíbí, takže ta hezká holka z Instagramu mi připadá jako někdo jiný ;)
Ta hezká holka z Instagramu má mnohem blíž k tý holce z ulice (téměř nenalíčené, ale je to tam) než k tý holce z reklamy na B.
pecka panebože, mám strašné nutkanie tej modelke povedať, nech ide radšej robiť niečo užitočné. Napríklad upratať ten bordel
pecka fuj, to je nechutny :(
crazydaisy Pavlena Ze se pouzivaji jina licidla je jedna vec. Druha je, ze takovouhle prezentaci znacky by nemela osoba za ni odpovedna pustit ven.
Já si neumím představit, že tohle centrála viděla a pustila. ![]()
pecka A co tim chteji rict? Jsem tak krasne hubena, pac jsem vsechno tohle vyzvracela?![]()
Luna To je jídlo?
To mi vůbec nedošlo. Uá, to je hnus.
Přesně tohle mě napadlo.
Není dost dobře poznat, jestli je to před nebo po.
pecka nie je na to už trochu veľká?

domenica Pinot Noir No, ja to mam sice jen na mobilu, ale vidim to jako spagety, zeleninu, vino...ble.![]()
Lamicka Reklamu schvaluje zadavatel vždy v každém kroku realizace a má hlavní slovo. To, že ji zveřejnili znamená, že jsou s ní spokojení.
Ospravedlňujem sa všetkým,ktorým je z toho nevoľno.Rozmyslam,čo sú niektorí ľudia ochotní urobiť pre prachy
súvislosť s adventnom nevidím,nechápem
pecka má teplé rukavice, je z obliga
!
To je čo za advenťák, akože otvoríš okienko a vyjde na teba niečo takéto?
Bych fakt strasne chtela videt ty, co jim nechtej bez ID nalejt
hele, marie doleželová! ta když se nenamaluje a neučeše si ten drdol, který jí vůbec nesluší, tak po té budou chtít občanku i v padesáti.
To jsou nějaký silně amatérský fotky... jídla málo
a obrázky nezaostřený...
Ale crazydaisy má pravdu - co klient neschválí, to ven nejde. To samý s tou Bourjois reklamou, tam ty lidi musej bejt snad slepý.
Vagnerová se mi nezdá ani hnusná ani krásná, páč mi příšerně leze na nervy. Trivago je všude a já to její drmolení nesnesu!
Bych fakt strasne chtela videt ty, co jim nechtej bez ID nalejt
Hej hej, tak ja se asi urazim jako!!
Me pred tydnem borec nechtel prodat dve flasky vina bez ID. Ale sla jsem hnusomokrovlasa z fitka s brejlema v cepici a s batohem. Ke cti je mu, ze koukal a rekl ze na to teda fakt nevypadam. Tim teda chci rict, ze v jakym se clovek nachazi stavu dela dost (kecky, no makeup vs nejakej vic narocnej ohoz).
Slecna Vagnerova na fotce ma blbej makeup, nekde jsem googlila ze je ji 29 nebo 30? Na jinejch fotkach se mi celkem libi. Taky jsem koukala na jeji instagram, je zajimavej typ.
0zero7 A nechtěl se seznámit? U mně vždy, když chtěli občanku při nákupu alkoholu, pak ještě následoval dotaz na telefon.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.