VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 17:43
Reakce na siouxsie:

Já mám pocit, že tyhle lidi jsou ještě ke všemu po tý plastice i slepí. Copak se nikdy nepodívaj na svoje aktuálně zveřejněný fotky?! 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 17:51
Reakce na barbucha:

voni se i podívaj, ale copak už s tím jde něco dělat? chvíli jim to vydrží, pak ta zeslabená, vytahaná kůže začne viset a krabatit se (což si myslím, že na obličeji po radikální plastice musí vypadat hůř, než kdyby stárli přirozeně), takže jim nezbyde nic jiného než to zase nechat vytunit botoxem, výplněmi a vytažením. a furt dokola, až se jim začne rozpadat ksicht

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 18:52
Reakce na Sweet Potato:

No jasně. :-( to je to nejsmutnější. 

barbucha Myslím, že prostě přestanou vnímat míru. Začne to nějakým menším zákrokem, pak si na sebe zvyknete a jdete znovu, zase si zvyknete....a tak pořád dokola, přestanete to vidět. A pokud někdo má záchvěv sebereflexe, tak co? Vrátit to stejně nejde, takže proč žít sám se sebou v negaci? Raději sama sebe přesvědčím, že je to ok. :-(

Nejlepší je vůbec nezačít! 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:24

Nejhorší je, že ksicht se většinou vytáhnout podaří, ale co ten zbytek? Krk... ruce... všechno jak stará stanová kůže  A nad tím vším září tvářičky jak jablíčka 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:41

achjo. A myslím, že moha stárnout moc hezky. Co je na tom tak těžkého si říct, že prostě mladá jsem byla krásná, tak stará budu prostě jen hezká a vrásčitá. Vždyť tu přitažlivost nemůže zachovat už z biologického principu, tak o co se ty ženské furt snaží? Já nevím, co by měly říkat ženy, které neměly to štěstí, být krásná aspoň zamlada...

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:44
Reakce na kerrankin:

no není to uplně dobrá reklama pro ten podnik, kde ji šijou

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:45

Jedna známá (kolem 55) začala někdy před čtyřicítkou. Botox, pak vytahování támhle a tuhle... libuje si jak je to super. Vypadá ovšem strašně. Nejde do Jokera, má hladké tváře, ale přitom nevypadá mladě, vypadá prázdně. V tý napnutý tváři nemá vepsanej život. Děs.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:46
Reakce na Guinea Pig:

to je ale brutální srovnání!

ony se s tím stárnutím těžko smiřují asi právě ty nadprůměrně pěkné ženské. a nebývá to jen jejich vlastní pocit marnosti, ale často i snaha obstát v konkurenci s mladšími...

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:46
Reakce na Guinea Pig:

Já právě myslím, že ty krásné za mlada se s tím vyrovnávají hůř. Ty ošklivější jsou prostě tak nějak zvyklé...:-)

A moc se mi líbilo, co řekla o stárnutí tuším Helen Mirren: "můžete být buď stará nebo mrtvá, jiná možnost neexistuje" (volná parafráze).

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:47
Reakce na Guinea Pig:

Jenže ty ženské, co nejsou moc hezké ani zamlada, nemají potřebu na stará kolena nic zachraňovat. U jasných krasavic prostě přijde šok, že od jistého věku to bude pořád horší a horší. S tím se holt každá nevyrovná.

Garfie Jste rychlejší.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:48
Reakce na domenica:

No jestli je to vaše bližší známá, neptala jste se nějak slušně a nevtíravě, proč to dělá? jakože co od toho očekává? já bych se hrozně ráda zeptala.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:52

Ono je i pro ty průměrně pěkné těžké vyrovnat se s tím, že od určitého věku začnou být "neviditelné". A to ani nebyly zvyklé na velkou pozornost a obdiv atd. Co potom ty krásky? Já je docela chápu, že o to nechtějí přijít.

Ty konce jsou samozřejmě smutné.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:54
Reakce na Guinea Pig:

Není to bližší známá. Takže jsme to důvěrně neprobíraly. Při setkání část lidí vždycky chválí, část decentně mlčí. Ona o těch zásazích mluví úplně otevřeně, jako jak je to skvělé, všem to doporučuje, připravená rozdávat kontakty na operatéry... myslím, že už je ve fázi, kdy se vnímá nějakou jinou optikou. Očekává od toho, že bude mít mladou tvář a to se jí dostává (tak to vidí). Nechápu to. Jinak inteligentní ženská.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:55
Reakce na Guinea Pig:

Já jsem si taky vždycky říkala, že to nechápu a že MNĚ určitě vrásky vadit nebudou. A taky, že mi vrásky nevadí, ale ten "padající ksicht" už teda jo. S tím jsem jaksi nepočítala...Naštěstí nemám moc čas se nad tím zamýšlet, mám jiný životní program, ale někdo má jen tu krásu a obdiv a jinak nic...co potom?

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:55
Reakce na Garfie:

+ Emerald:

Já nevím. Vím, že se to často říká, ale nevím, nakolik je to pravda. Spíš to bude v té hlavě. Třeba paní Vašáryová, Šafránková, Konvalinková byla taky krásná,..ale tyhle všechny mi připadají teda i vyrovnané, v životě spokojené. A moje maminka teda taky byla mladá moc krásná !!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 19:59

no jo, když ono je to tak strašně těžký stárnout přirozeně...! další pěkná ženská ze stejné líhně, která ten obličej tak brutálně neznásilňuje...

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 20:00
Reakce na Jehelníček:

Jé, já mám taky padací ksicht! :) Já budu takový ten buldog, mám tváře jako Libuška Šafránková, už mi to oboustranně padá kolem té brady dolů Vrásky v rodině nemáme, ale ten padající ksicht už nastoupil, to zas jo. Co se ale týká pozornosti mužů, tak já musím říct, že jsem si oddechla, nebo jak to popsat. Já jsem prostě ráda, že už moc nikoho nezajímám na té ulici! 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 20:01
Reakce na Jehelníček:

jsem přesvědčená, že ten "jiný životní program" je naprosto zásadní!

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 20:02
Reakce na Guinea Pig:

Tak jasně že to neplatí plošně pro všechny. Když někdo žije naplněný a spokojený život, tak ho nějaká ta vráska nebo varan na krku nerozhodí.