Kdo to je a co dělá, ta paní Morávková? ![]()
(jo a ty boty jsou fakt ukrutný! orchidej naopak super!)
Kdo to je a co dělá, ta paní Morávková? ![]()
(jo a ty boty jsou fakt ukrutný! orchidej naopak super!)
Hérečka. Z dřívějška ji pamatuju z pohádek. Dnes je hvězdou nekonečných seriálů a různých primáckých (možná nováckých?) zábavných pořadů. Prostě celebríta.
díky holky!
já na TV nekoukám, a na ty seriálový splašky už vůbec! (max tak ct24, pět minut před usnutím) ![]()
A ještě přidávám poslední drb a přestávám to tu tapetovat.

Kdyz jsme u tech plastik, nevidely jste ve stredu Patrasovou u Krause? Vypadala doooost divne, nepohybliva tvar a obrovsky nos....
tak ta patrasová - to je síla teda
to je přesný!
a s tím ksichtem má pořady, ve kterých straší malé děti... tedy prý baví, ale to asi těžko, ne?
ten pořad jsem neviděla, jen teď něco sleduju na YT, tak jsem si ji vyhledala. s tím dementním úsměvem sdělovala, že žížala Júliie stále žije! ![]()
neeeeee !!! myslím, že žížala julie by byla radši mrtvá ...
To neni možný, tohleto. Vždyť se jí to ani nepodobá.
Sweet Potato taky jsem přesvědčená, že by ten ksicht docela ráda sundala ![]()
Strašný. Radši budu krásně vrásčitá :).
To je tak hrozně smutný....taková hezká baba to byla!!!
Teda Patrasová mě bude dneska strašit ve snech
Osobně budu radši vrásčitá jak slon než dopadnout takhle.
Mně přijde smutný nejen ten exteriér, ale i to, co se jí asi děje vevnitř v hlavě, že to vede k takovým koncům.
mám takový pocit, že je to dáno efektem vypínání kůže pravidelně od středu ke stranám. no a pak to obočí letí vzhůru, no... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.