VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:40

Som spokojna s vlasmi a nechty mam ukazkovej kvality. Ale je tiez pravda, ze u mna sa mohli nechty angazovat v mensom pocte ako byva zvykom, tak mozno je to tym. 

Online 999
19839 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:41

Mutziputzi Mám dneska trochu těžší den, tak jsem to uplně nepobrala.... Jakože když se člověk zasnaží, tak ji bude mit? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:43

999 No v podstatě tak, mně nepřipadá nijak extra, teda resp. jako něco nedosažitelnýho.

Offline MP Marge
6886 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 14:27
Reakce na rysamona:

Ha.  Potvrzuje se mi teorie, že když jsou krásné vlasy tak mizerné nehty a naopak. Já na hlavě 4 chlupy v mizerné kvalitě, ale drápy jako bych měla umělé. Ale kdybych si mohla vybrat tak bych tedy radši ty vlasy 

​Teorii vyvracim! Osobne mam mizerne vlasy, nehty, i zuby 

Offline MP Marge
6886 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 14:31

Zase ale mam radost, neb jsem si tady prave potvrdila, ze jsem krasna a inteligentni dama 

Offline wendulka admin
16659 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 10:39
Reakce na paktofonika:

Posadnutá Angelinou Jolie  Veľmi smutné

​Teď jsem na streamu zahlídla video, že ty fotky před měsícem byly kachna - kombinace extrémního líčení, čoček a photoshopu.

Ve skutečnosti absolvovala jen 3 plastiky a vypadá takhle.

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 11:31

wendulka to tiež nie je bohviečo.Prečo si to tie ženy robia 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 11:48

KoraKora Tuhle ideu jsem měla  i já, nehty jsem si nechala udělat cca před dvěma měsícema. Jak píšeš, jen potah, nakrátko. 1. nehty mi vydržely 14 dní, pak odskákaly, další byly fajn (tři týdny) - a ty současný mám týden - a od prvního dne se nějak různě odlupujou a uvolňujou jeden je pryč, zbytek načatej. Jsem naštvaná, protože to taky není zadarmo, žejo, když pominu ten čas tam. Navíc mi nehty rostou děsně rychle, takže 3 týdny nutnost. 
Vlastní nehty mám nic moc, nepěknej tvar lůžek, širší než delší, lámavý. Ale tohle se teda moc nedá .

Offline wendulka admin
16659 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 11:52

pecka Ale jasně. Jenom jsem to sem dala, že slečna ve skutečnosti nevypadá tak nestvůrně, jen je to "normální plastikovej zjev". Tím by ovšem na sebe neupozornila.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 12:07

Gellnerova bud bych to reklamovala, kdyz drzely, tak ti nevypada na nesnasenlivost, nebo bch pozadala o vyzkouseni akrylu, jestli nebude drzet lepe nez gel, stava se to.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 12:13

Proč je hrozna Coolidge Haškova?

20970 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 12:20

Dadoo Nevím, nelíbí se mi jak se oblíká a hraje si na arbitra vkusu, plus ta podpora Trumpa....já jako stará bába půjdu radši ve stopách Evy Jiřičný, ta má styl

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 12:36

Dadoo mně se nelíbí, vypadá jako vosková figurína. Krom toho že mi nebyla sympatická ani svým vystupováním, když jsem s ní měla tu čest naživo.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 13:52
Reakce na Mutziputzi:

Dadoo Nevím, nelíbí se mi jak se oblíká a hraje si na arbitra vkusu, plus ta podpora Trumpa....já jako stará bába půjdu radši ve stopách Evy Jiřičný, ta má styl

​S tím Trumpem mě taky dostala. Ale nepochybně to bude zdatná obchodnice a umí se prodat - jako téměř jedinej odborník na slušný chování  Tohle mě dostalo. Chudáci děti... odkud jejich rodiče vylezli? Z kanálu? Že nevědí, jak se chovat u stolu  Ale budou mít diplom od samotný EHC 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 14:22

KoraKora Někdy před sedmi lety jsem chodila na gel snad rok, tenkrát se vší parádou (kamínky, nálepky, akorát délku jsem stran klavíru držela na uzdě) - a  to celkem šlo. Fakt teda je, že jsem měla nalepený typy, tak možná proto to drželo líp, že ty nehty nebyly tak pružný pod tím. Akryl jsem měla myslím taky, ale je to už let, netuším, co bylo špatně.
Tadyta paní tady dělá nehty širokýmu okolí a lidi jsou celkově spokojený, akorát já ne. 
"Moje" pedikérka má dceru manikérku, takovej pěknej rodinnej podnik, a nabízela mi, že dělají nehty nějakou novou technikou -nějakej powder polish dip - a to se mi líbí, jen se nemůžu dopídit nikoho, kdo s tím má nějaký zkušenosti - teda kromě pedikérky s manikérkou. 

20970 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 15:24

barbucha Za 4 litry bez DPH radši dítě pošlu na měsíc na tenis než ho dvě hodiny nechat mordovat babou