Ja znam nekoho, kdo na ten kurz sveho haranta poslal a jsou to celkove slusni psychopati.
VIP zjevy
Diky Haskovou. Je to baba. ![]()
Nejenom Trumpa, ale přece i Zemana podporuje.
mysmat I Babiše
Moňa asi nemá jednoduché psaníčko, holt je to cirkusačka
zlatahouba Vypadá OK, čím dál víc knedlík teda, ale oblečená je jako téměř vždy dobře, na oběd psaníčko odkdy a proč k jednduchým šatům jednoduchý psaní?
zlatahouba Taky jsem koukala na kabelku, co si to vzala. Celá se blýskala, zřejmě drahokamama. Taky boty měla nějaký okamenovaný. Asi se chtěla blýsknout ![]()
potřebovala bych něco jako její šaty, neviděl někdo někde? hlavně barevně...
jinka z mého pohledu monika překvapivě dobrý, dokonce ani lokýnky neměla a hned je celý dojem nějak lepší.
Jiná Realita jo, ty šaty jsou skvělý, i barva se mi líbí.
Ale kabelka by tu nejspíš sama o sobě neprošla. Moc pouťová a přeplácaná ![]()
Dadoo Podle mě v pohodě, ale s jinejma botama by to bylo asi lepší. No ať to vemeš odkudkoli na český politický scéně absolutní nadstandard.
Jiná Realita Podobné měl PF https://www.pietro-filipi.com/d-14215-damske-saty.html
myslíte, že vzájemné sladění kravat pánů se šaty ženského protějšku je náhoda nebo záměr? ![]()
moninika no to sem neměla vidět - samozřejmě už mají jen 34
jsou skvělý.
Dadoo Šaty, účes dobrý, ale ta nepřehlédnutelně vytrčená kolotočářská kabelka je směšná. Boty jsem neviděla - naštěstí?
Sweet Potato Já bych jí s klidem přijala, neni špatná, co to je zač mimochodem nevíme?
Mutziputzi Tipla bych to na Bottega Veneta.
Copak Babišová, to je holt knedlik ve značkovým obalu. Ale chudák Zemanová - to musí chlastat s dědkem každej večer povinně, že je tak příšerně vopuchlá?! To teda musel bejt Silvestr.
barbucha Já myslim, že ta má chudák z něj nervy na dranc a každou noc se modlí, ať je to celý jen zlej sen!
moninika Mi prijde moc nacancana na Bottegu, tou propletanou kuzi se to nabizi asi no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí