Hehe, varan na krku, to je ale naprosto boží překlep! ![]()
VIP zjevy
Já v tomhle směru obdivuju Brigitte Bardot. Kdyby změnila účes a vzdala se líčení ve stylu 60.-70. let, tak jí nemám co vytknout. A že ona byla ten IDOL!
To není překlep. ![]()
A jo, už chápu, no my varany v rodině nemáme, tak mi to nedošlo!![]()
varan je fakt vydařený!
u nás se používá "želví krk"
Ještě tedy podle mě krásné ženy od nás i dnes:

A spousta jiných, třeba i Balzerová, paní Bartošková...

My taky ne, ale předpokládám, že jen co dopíšu poslední písmenko, první náznak varana se na mém krku objeví.
Manželovi se hrozně líbila a dodnes líbí Veronika Freimanová - naprosto ho chápu.

Ano, tyhle dámy jsou kouzelné.
Jinak, on vůbec ten pár Bartoškových je v našem rybníčku spíš takovým zjevením.

Jednou rukou pište, druhou masírujte, pro sichr!
Tu mám taky moc ráda. Manžel má velmi dobrý vkus.
No jo, Bartoška! Zkouším si vzpomenout na další takový hezký pár, ale zatím nic teda...
![]()
A ještě bych měla sedět rovně, aby mi za krkem nevyrostl velbloud. S tím nic nenadělá ani plastická chirurgie.
Taky myslím (jako Emerald ), že to tak spíš je (i když pochopitelně existují výjimky). Ono možná záleží i dost na tom, jestli jste za mlada svou existenci na té kráse stavěla, nebo si na ní nějak zakládala. Vidím to i ve svém okolí (i když ne v takovém extrému, ale to je možná jen nedostatkem financí :-). I moje kamarádky, které měly v rámci party roli té "krásné" stárnutí nesou hůř. Třeba extrémě cvičí, nebo investují do drahé kosmetiky, nosí často vyzývavější oblečení....jako nic z toho pochopitelně není špatně samo o sobě, jen jde prostě o tu míru.
Mela jsem slabsi naladu, ale Petra Janu me rozsekala. Pritom ona by mohla bez tech zasahu vypadat lip nez za mlada s tou trvalou. Mohla na tom vydelat jako Holubova. V mladi zadna hitparada, ve stari normalne vyhlizejici clovek dnesniho typu. :)
Jedna moje kamarádka říká varanovi ještěr...navrch se ji udělal asymetricky jen na jedny straně,tak si to nechala cca v 55 trochu vytáhnout. Prý ji stvala ta asymetrie.vypada fakt dobre,ale ja když vim,tak vidím jizvy za ušima
Mému muži se vždycky líbila a doposavad líbí Zpěvačka Marie Rottrová.
Když mně přijde, že všechny ty plastikářky prostě vidí jen hladkou kůži bez vrásek, ale vůbec nevidí obličej. A tak jim nedojde, že se o něj vlastně připravují.
Já jsem zatím skoro bez vrásek, ale obličej už taky padá. Zachraňuji to tukovou výplní (nedobrovolnou ;-) )
Jestli budu po mámě, tak vrásky přijdou najednou, někdy po sedmdesátce.
Ale ty své, drobné, mimické, mám ráda. Většinou jsou od smíchu. Nevzdala bych se jich. Je to prostě život. A tvář bez života je umělá hmota.
Já mám třeba vrásky od smíchu asi tak od 15-ti, takže za těch skoro 25 let už jsem měla čas si na ně zvyknout.
Ale mám jich fakt hodně - u očí a pod nimi úplné vějíře, když se směju, stejně tak několik u každého koutku pusy a jednu pod nosem. Táta i jeho sestra to mají úplně stejně a vždycky vypadali výrazně mladší než byli a jsou, tak budu doufat.
Ježišikriste.
Joker je jasnej, ale kdo jí dělal to obočí?! ![]()
To ji dělali Romulani. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje