Tak s tímhle jsme blbly jako děti. Přicucávaly jsme si na rty nějaká víčka apod. a měly legraci z toho, jak se nám nafoukly rty.
A dneska je to kosmetická pomůcka pro sexy vzhled. ![]()
Tak s tímhle jsme blbly jako děti. Přicucávaly jsme si na rty nějaká víčka apod. a měly legraci z toho, jak se nám nafoukly rty.
A dneska je to kosmetická pomůcka pro sexy vzhled. ![]()
Ve škole si někteří i obraceli víčka na ruby... Tak že by příští sezónu?
Ou, to jste mi připomněla noční můru, kamarádka to uměla a bylo to hnusný! Ale já jsem, co se týká oči hakliva, ani čočky nemůžu mít .
Slavíci už proběhli a my jsme uplně zapomněli na nejbizarnější postavu hudební scény. Zhrzený Bohuš zdraví z předposlednho místa a nadává fanouškům.

Nemám slov
.
náhodou...! je natolik příčetná, že ty šaty nejsou jen zlaté pásečky a třásně, ale i milosrdná zlatá síťovina pod nimi. víte čeho jsme ušetření?! ![]()
Donatella nikdy nebyla žádná krasavice, ale teď vypadá jak šerednej transvestita. Já to prostě nechápu - co má s očima?! Přece se pohybuje v prostředí, který podporuje/využívá hlavně vizuální stránku ![]()
mně náhodou přijde, že na svůj standard tady vypadá donatella dost dobře. včetně té paruky, která celkem ani nevypadá jako paruka. samozřejmě oči hrůza, kůže hrůza, ale je poměrně zahalená a umí mnohem hůř.
+
Vlasně máte pravdu obě. Donatella vypadá jako travestita, který vypadá líp než Donatella.
![]()
Jo, to jsi vystihla
Jiná Realita taky dobrý-prý umí to mnohem hůř! :-)
Taky se mi tady v rámci možností líbí, sama sebe překonává!
Pohľad toho mladíka v pozadí je veľavravný :-)
Už tu byl Víťa a jeho liška?
Ano, ale klesl na úroveň Hrůza a děs. Žádné VIP. ![]()
Ježišikriste.
Joker je jasnej, ale kdo jí dělal to obočí?! ![]()
Že by stejnej maskér, který líčil pana Spocka ve Star Treku
?

Docela by teď mezi ně Dáda zapadla, ne
?
Chudák ![]()
Spock je hezčí ![]()
Donatellu snad už ani nemá cenu komentovat, ale ten odulej obličej Marilyn Manson na první fotce, ble
.
nellielovett Ano, tady mu nárok na VIP udělen nebyl
, rovnou Hrůza a děs
.
Moje dcera 39let má hodně výrazné vodorovné vrásky na čele už od dvaceti let. Vždycky, když mluvila, tak zvedala obočí už když jí bylo náct. Kosmetička jí řekla, že jsme jí měli čelo lepit náplastmi. Prý by se jí ty vrásky negudělaly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.