Vypadá jako sňatkový podvodník, s liškou jako prvorepublikový sňatkový podvodník
.
VIP zjevy
Tak snad nechytne vzteklinu!
Tak snad nechytne vzteklinu!
Ta liška?
Ta každopádně :D Možná si vymění vícero nemocí vzájemně ![]()
Donatellu Versace jsme tu měly už několikrát, tak já trochu přitvrdím s kalibrem
a přidám Jocelyn Wildenstein, kterou jsme dosud opomíjely![]()
.

Pohled na ni úplně bolí![]()
Jo, ta dopadla ještě hůř než moje oblíbená nebožka Alba!
Ježkovyvoči, Vendulko, cos to sem dala za vobludu? Teď mi nebude chutnat ani ten dnešní řízek![]()
Předpokládám, že ta osoba se nepohybuje volně, nýbrž je trvale internována v místnosti s kulatou klikou uvnitř....
Jo, Alba byla taky "fešanda"
.
"Předpokládám, že ta osoba se nepohybuje volně, nýbrž je trvale internována v místnosti s kulatou klikou uvnitř...."
Hele a víš, že nejsi daleko od pravdy
.. Četla jsem, že baba zrovna pobodala svýho současnýho manžela nebo partnera, takže jí akorát soud poslal do chládku.
Donatellu Versace jsme tu měly už několikrát, tak já trochu přitvrdím s kalibrem
a přidám Jocelyn Wildenstein, kterou jsme dosud opomíjely![]()
.

Ale to není vůbec hezké dávat sem nějakou nebožačku, na kterou se vrhl roj včel! Víte, jak to musí bolet?!
Tak mi zvědavost nedala a googlila jsem...to není materiál pro soudce, ale opravdu pro psychiatra (přesněji: pro psychiatrické konsilium, protože jeden odborník by nestačil).
No jo, ale na Jocelyn se ten roj včel vrhá už dobrých 20 let
.
Na mou obhajobu ovšem budiž použito, že já ještě před pár lety nebývala taková škodolibka. To až barbucha mě nakazila, tudíž já za to vlastně nemůžu![]()
.
Copak jí ten chudák provedl? Naznačil, že se ta plastika až tak úplně nepovedla?
To nepsali, co konkrétně ji tak rozčílilo. Pokud by ale příčinou mělo být tohle, dost dobře si nedovedu představit, ke které její plastice by to mohl naznačit
. Jocelyn jich totiž stihla za posledních 20 let absolvovat tolik, že už si je podle mě ani sama nemůže všechny pamatovat
.
Tohle stvoření je mimo veškeré kategorie. A prý je se sebou spokojená. Hm.
No jasně, za všechno můžu já!
Kalousek se může jít vystydět ![]()
Hele ty sluníčko nevinný... našla jsem zrovna moc pěknou fotku Dády a nemůžu si ji nechat pro sebe, tak prosimtě zavři očička, ať nepřijdeš k úhoně! ![]()

A co se ti na té krajkové noční košilce nelíbí?![]()
Že v ní sedí v hospodě!
Já věděla, že mi to neprojde jen tak
.
Hele ale to je dobře, že ses o tu fotku podělila. Mně ti díky ní konečně něco napadlo: že ona se Dáda snaží udělat ze sebe druhou Ivanu Trumpovou
? Ty "zkrášlující" zákroky a ta košilka by tomu docela napovídaly![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje