VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 05. února 2017 18:07
Reakce na moora:

Maruška (Mariah Carey) - teda myslím :)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 05. února 2017 19:51
Reakce na moora:

já se skoro bojím zeptat, kdo to je? (zkoušela jsem googlit, ale obrázky mi nejdou)

Je to Mariah Carey, žena s jedním z nejkrásnějších hlasů současnosti, dokázala zazpívat 5 oktáv (nevím, jak dnes tedy).

Jsem si jistá, že její písničky znáte, aspoň ty nejhranější, třeba vánoční song All I want for christmas is you je použitý i ve filmu Láska nebeská (ta malá holčička, jak zpívá na školní besídce).

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 05. února 2017 19:58
Reakce na Sweet Potato:

No možná by to stačilo, kdyby fakt zpívala. Bohužel talent neznamená flákání, i talentovaný člověk musí trénovat a pokud ona denně nepiluje oktávy, tak má smůlu stejně jako kdokoli jiný.

Jinak teda já kdysi viděla dokument o Justinovi Bieberovi (neptejte se nikdo, proč jsem to nepřepla) a dost jsem se divila. Byly tam záběry na maličkého chlapečka (home video), jak naprosto geniálně hraje na kytaru a krásně čistě zpívá, měl snad 5 let, neskutečný. Od té doby ho otec strkal od čerta k ďáblu, prodával ho zprominutím jak pasák na každou tancovačku, ze které měl peníze. A zoufalý výsledek sledujeme dneska všichni napříč kontinenty. Zmařené talenty todlencto.

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 05. února 2017 20:15
Reakce na Guinea Pig:

Určitě. Ale přesto mám podezření, že ani každodenní trénink a pět oktáv by jí dostatečnou pozornost a nezaručovalo. Ona přece nebyla žádná rychlokvaška, teenage hvězdička, člověk si naivně myslí, že by mohla zvládnout "stárnutí" (schválně tam dávám úvozovky, jak to sakra lépe nazvat.) No nic.

https://www.super.cz/481677-spletla-si-fitko-se-strip-barem-v-tomhle-mohla-jit-cvicit-vazne-jen-mariah-carey.html

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 06. února 2017 21:13
Reakce na Sweet Potato:

Já si myslím, že v tom bude nějaká závislost. Tyhle typy mají všechno, na co si pomyslí, ale potřebují se pořád utvrzovat v tom, že se svět točí jen kolem nich. Den, kdy nejsou na prvních stránkách - byť bulváru - je ztracený. Bohužel asi talent nemusí být vždy zárukou vkusu a inteligence, nebo nevím. Těžko říct, nedokážu se vcítit do kůže takhle slavné osoby. Určitě je tam obrovský tlak okolí, možná z toho člověk zblbne... kdoví. Krásná ženská, hlas jak zvon... a ona vystrkuje stehna a kdeco jak poslední štětka. Ach jo.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. února 2017 19:36

Tak zdalipak jste viděli poslední fotky paní Zagorové?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. února 2017 19:59
Reakce na Guinea Pig:

Nenacházím slov. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:02
Reakce na Guinea Pig:

Já ji viděla nedávno u Šípa a úplně fascinovaně jsem na ni zírala a nemohla z ní spustit oči.

neuvěřitelné, co se sebou provedla. Co si tak může pomyslet, když se na sebe podívá do zrcadla..? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:02
Reakce na Guinea Pig:

co to? jak to? jak se to...dá takhle udělat vůbec?

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:06
Reakce na Bledule:

mne ze vseho nejvic pripomina karlikova rovnatka

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:08
Reakce na Dadoo:

no a jak se jí s tím mluví prosimvás? já to neviděla, pouštět si to asi nebudu.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:10
Reakce na Jiná Realita:

já nevím ale napadlo mě, že chtěl nějaký doktor ušetřit čas a materiál, tak prostě protáhl šití škraní u jednoho ucha, pak šel vnitřkem ke koutku, ke druhému koutku, protáhl k druhému uchu druhou škraní a utáhl.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:11
Reakce na Guinea Pig:

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:13
Reakce na Guinea Pig:

nene, tu fotku někdo prohnal nějakým prográmkem - to neni možný!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:14
Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:20
Reakce na Dadoo:

Dělá mi trochu problémy na to koukat... Bolí mě pusa.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. února 2017 20:27
Reakce na Dadoo:

Taky jsem ji viděla u Šípa. A přestože nikdy nepatřila k mým favoritům, bylo mi jí líto. Stáří je sviňa. Koukala jsem nevěřícně na špatnou paruku, nalepené horní i dolní řasy... a teď si ji zkuste představit bez toho všeho. Někdo má štěstí a stárne hezky a někomu nepomůžou ani nemalé investice. I když já osobně si myslím, že např. face lift nemá, to by vypadala líp.

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 08. února 2017 22:08
Reakce na Dadoo:

Vypadá trochu jako marioneta,akorát ta pohyblivá čelist má koutky nahoru. U Zagorové. Ona měla takové ty tváře (jablíčka),ted' to táhne gravitace dolů a ještě se to zvýraznilo.  Jestli má nějaké šití,to nepoznám,tak nechci hodnotit,ale na paruku z pravých vlasů by jistě měla 

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 08. února 2017 22:21
Reakce na rozarka:

Ona nosí paruku? V nějakém rozhovoru (tedy již staršího data) zmiňovala, že ji stříhají v salonu Oskar. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. února 2017 22:30
Reakce na whiskas:

Tak  asi by nevykládala veřejně, že nosí paruku. A nebo jí tam tu paruku upravují.

Každopádně ale ty vlasy má jak mrtvou helmu. Dost ošklivé to je.