Maruška (Mariah Carey) - teda myslím :)
VIP zjevy
já se skoro bojím zeptat, kdo to je? (zkoušela jsem googlit, ale obrázky mi nejdou)
Je to Mariah Carey, žena s jedním z nejkrásnějších hlasů současnosti, dokázala zazpívat 5 oktáv (nevím, jak dnes tedy).
Jsem si jistá, že její písničky znáte, aspoň ty nejhranější, třeba vánoční song All I want for christmas is you je použitý i ve filmu Láska nebeská (ta malá holčička, jak zpívá na školní besídce).
No možná by to stačilo, kdyby fakt zpívala. Bohužel talent neznamená flákání, i talentovaný člověk musí trénovat a pokud ona denně nepiluje oktávy, tak má smůlu stejně jako kdokoli jiný.
Jinak teda já kdysi viděla dokument o Justinovi Bieberovi (neptejte se nikdo, proč jsem to nepřepla) a dost jsem se divila. Byly tam záběry na maličkého chlapečka (home video), jak naprosto geniálně hraje na kytaru a krásně čistě zpívá, měl snad 5 let, neskutečný. Od té doby ho otec strkal od čerta k ďáblu, prodával ho zprominutím jak pasák na každou tancovačku, ze které měl peníze. A zoufalý výsledek sledujeme dneska všichni napříč kontinenty. Zmařené talenty todlencto.
Určitě. Ale přesto mám podezření, že ani každodenní trénink a pět oktáv by jí dostatečnou pozornost a nezaručovalo. Ona přece nebyla žádná rychlokvaška, teenage hvězdička, člověk si naivně myslí, že by mohla zvládnout "stárnutí" (schválně tam dávám úvozovky, jak to sakra lépe nazvat.) No nic.
Já si myslím, že v tom bude nějaká závislost. Tyhle typy mají všechno, na co si pomyslí, ale potřebují se pořád utvrzovat v tom, že se svět točí jen kolem nich. Den, kdy nejsou na prvních stránkách - byť bulváru - je ztracený. Bohužel asi talent nemusí být vždy zárukou vkusu a inteligence, nebo nevím. Těžko říct, nedokážu se vcítit do kůže takhle slavné osoby. Určitě je tam obrovský tlak okolí, možná z toho člověk zblbne... kdoví. Krásná ženská, hlas jak zvon... a ona vystrkuje stehna a kdeco jak poslední štětka. Ach jo.
Tak zdalipak jste viděli poslední fotky paní Zagorové?

Já ji viděla nedávno u Šípa a úplně fascinovaně jsem na ni zírala a nemohla z ní spustit oči.
neuvěřitelné, co se sebou provedla. Co si tak může pomyslet, když se na sebe podívá do zrcadla..?
co to? jak to? jak se to...dá takhle udělat vůbec?
mne ze vseho nejvic pripomina karlikova rovnatka
no a jak se jí s tím mluví prosimvás? já to neviděla, pouštět si to asi nebudu.
já nevím
ale napadlo mě, že chtěl nějaký doktor ušetřit čas a materiál, tak prostě protáhl šití škraní u jednoho ucha, pak šel vnitřkem ke koutku, ke druhému koutku, protáhl k druhému uchu druhou škraní a utáhl.
![]()
nene, tu fotku někdo prohnal nějakým prográmkem - to neni možný! ![]()
Dělá mi trochu problémy na to koukat... Bolí mě pusa.
Taky jsem ji viděla u Šípa. A přestože nikdy nepatřila k mým favoritům, bylo mi jí líto. Stáří je sviňa. Koukala jsem nevěřícně na špatnou paruku, nalepené horní i dolní řasy... a teď si ji zkuste představit bez toho všeho. Někdo má štěstí a stárne hezky a někomu nepomůžou ani nemalé investice. I když já osobně si myslím, že např. face lift nemá, to by vypadala líp.
Vypadá trochu jako marioneta,akorát ta pohyblivá čelist má koutky nahoru. U Zagorové. Ona měla takové ty tváře (jablíčka),ted' to táhne gravitace dolů a ještě se to zvýraznilo. Jestli má nějaké šití,to nepoznám,tak nechci hodnotit,ale na paruku z pravých vlasů by jistě měla ![]()
Ona nosí paruku? V nějakém rozhovoru (tedy již staršího data) zmiňovala, že ji stříhají v salonu Oskar.
Tak asi by nevykládala veřejně, že nosí paruku. A nebo jí tam tu paruku upravují.
Každopádně ale ty vlasy má jak mrtvou helmu. Dost ošklivé to je. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje