VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 12:45
Reakce na wendulka:

A nebo je prostě jenom úplně stejně nesoudná.

Choroba vyššího věku? Že by mě taky čekala... Počkej až přijdu na sraz v minisukni a výstřihu po pupek!

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 12:55

Mně už delší dobu Dáda připomíná Ivanu Trump. Kdyby byla blondýna tak ta podoba bude dokonalá.

Online jerry
11043 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:14
Reakce na barbucha:

Tak přece v ní nepoleze doma do postele - to by byla škoda. Investici je nutno "prodat", aby to všichni viděli...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 17:55
Reakce na barbucha:

Já bych řekla, že tahle choroba se týká jen těch žen vyššího věku, které z nějakého důvodu mají pocit, že se musí dělat mladšími, než jsou, aby pro manžela zůstaly dostatečně atraktivními, protože se bojí, aby jim neutekl za těmi opravdu mladšími. Ve finále je jim to ale stejně k ničemu není a naopak si samy uškodí. To tobě určitě nehrozí, že bys takhle zblbnula.

Tak Betty Mně to trklo až teď, když jsem jí viděla v těch bílých minišatičkách, že kdyby se obarvila na blond, byla by jak Ivana.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 20:11
Reakce na wendulka:

Muhehe, to určitě nehrozí. Zvlášť po těch chytrejch radách, jimiž hýřím ve stěžovacím vlákně  musí bejt každýmu jasný, že kvůli chlapovi bych se mladší asi nedělala. Navíc - kdo by mi to věřil? Leda nějakej slepec, a kdo by stál o invalidu? 

Jasně že si samy uškoděj. Ale fakt, to nemaj doma zrcadlo?! Pošramocená psychika asi. Kdyby si řekly: dosáhla jsem toho a toho a všichni mi můžou... vždyť jsou to vesměs docela úspěšný tetiny, proboha 

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 21:27

Myslím, že je to problém těch žen, kt eré byly zamlada krásné a byly zvyklé s tím faktem pracovat. A pak najednou....nic, vzduchoprázdno.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 22:02

Tak na druhou stranu, není jednoduché stárnout ani když jste normální ženská.  Ten tlak na ty pseudocelebrity, které v mládí byly krásné a štíhlé , je asi dost velký.  Kdejaký zakomplexovaný pisálek z bulváru si na nich léčí své mindráky a řeší každé jejich kilo, vrásku  nebo celulitidu.  K tomu se kolem jejich partnerů začnou točit mladé zlatokopky .... Taky je živí to, jak vypadají a že se o nich mluví a je jedno, že čím hůř  tím líp. A kde je najednou soudnost a rozum? Ustát to asi není jednoduché.   Tím je nebráním, také mně přijdou v lepším případě k smíchu  a  v horším k pláči. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 23:54
Reakce na barbucha:

Zcela určitě je to pošramocená psychika. Odahuju, že to bude fungovat na podobném principu jako mentální anorexie, kdy se ty kostnatý vychrtliny vidí v zrcadle taky krásně.

Ono to není podle mě jenom ten tlak bulváru a fakt, že se kolem jejich manželů/partnerů začnou točit mladé zlatokopky, jak píše Berta, ale řekla bych, že bude hrát roli i to, že ti jejich partneři jsou zrovna kardinální blbové, kteří možná během jejich společného života a s přibývajícím věkem těch dam sráží jejich sebevědomí plus někdo má opravdu tu psychiku od přírody křehčí.

Taky je tím nechci omlouvat. Jenom tipuju, že někde tam by to nejspíš mohlo mít prapůvod.

Zaplaťpámbůh za Judi Dench, Maggie Smith nebo Helen Mirren a další dámy, které tohle netrápí.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 10:22
Reakce na Berta:

No jo, ale jak wendulka  jmenuje ty starší a starý, jako je Judi Dench - tak jejich vrásky nebo kila navíc nikdo neřeší! Co se o nich můžeš dočíst je tak akorát chvála jejich umění... a taky jsou to herečky, t.j. živí se mimo jiné i svým vzhledem.

Stárnout není jednoduchý, ale když nemáš - kromě hezký larvičky  -  co nabídnout, tak seš potom v háji. Ovšem to není chyba zlovolnejch pisálků, ale tý prázdný nádoby 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 17:54

Ona má nějaký dlouhodobý problém s hlasivkama, že se pořád jenom někde vysvlíká a fotí polonahá a nakroucená?

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 18:09
Reakce na Guinea Pig:

S hlasivkama myslím ne.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 18:28

Mně ten její výraz v obličeji posledních pár let připadá jak z Marsu.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 18:35
Reakce na Sweet Potato:

ale furt je to od krku nahoru, co?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:32
Reakce na Guinea Pig:

S hlasivkama prej mimo jine taky :D Ale asi to nebude ten nejvetsi problem. Videla jsem to jeji novorocni predstaveni, kde "zpivala" na zivo...hroznej trapas, navic ji museli poponaset po jevisti, pak nastvane odkvacila v pulce...

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:09
Reakce na Setare:

No to mi prosím řekněte víc, protože já to nepochopila ani z bulváru. Pořád psali trapas, trapas, ale v čem? že najednou neumí zpívat? protože všechna čest, ona má (měla?) jeden z nejkrásnějších hlasů, rozsah jako kráva...nebo že neumí texty, nebo pije nebo má výpadky paměti? A poponášeli ji proč?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 05. února 2017 05:40
Reakce na Guinea Pig:

No ona uz kdyz tam prikvacila, byla takova zpomalena a vypadala trosku spolecensky unavena. Jeji tanecnici ji tak pridrzovali a poponaseli, ale mozna jenom neudrzi balanc na tech super vysokych steklich, co nosi...ale dobry, neco tam zapela. Posleze se ukazalo, ze zpiva na playback, kterej ovsem nesynchronizoval s M. "zpevem", podle vseho pustili spatnou pisnicku. M. to proste vzdala, rekla, ze ona by taky chtela mit klidny svatky a ze ma zpivat publikum..sem tam se tady snazila do toho neco pipnout, jenze se zdalo, ze nezna slova vlastni pisnicky. Pak naridila tanecnikum,ze ji maji otocit, ze sama nevi jak na to nebo co. Nakonec zahlasila, ze lepsi uz to nebude a odkracela z jeviste. 

No a posleze na to vsude propirali jeji izolovane vokaly z jejiho prechoziho live predstaveni, kde neuzpivala vysoky tony ani nahodou a obcas to znelo uplne falesne. 

Takze vlastne vsechno dohromady. 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 05. února 2017 14:51
Reakce na Setare:

Děkuji za vyčerpávající info. To je mi teda líto, že tak mrhá talentem. Co by za to někteří dali, mít hlas jako ona. No nic, no.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 05. února 2017 16:45
Reakce na Setare:

To je taková škoda, když se obrovský talent takhle rozmělňuje... ach jo.

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 05. února 2017 17:36
Reakce na Guinea Pig:

Přesně. Člověk by si řekl, ta to vůbec nemá zapotřebí, té stačí jen zpívat. Bohužel z toho tak nějak vyplývá, že hlas a talent dneska vlastně nejsou důležité. 

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 05. února 2017 17:53

já se skoro bojím zeptat, kdo to je? (zkoušela jsem googlit, ale obrázky mi nejdou)