Luna Taky mám jednu takovou v okolí. Manžel teda vydělává normálně, ale ten nový je fakt....jako je mi nepříjemný to říct, ale "kolo by si o něj neopřel". Vůbec jí nerozumím, ale prostě ji obdivuje a dává najevo lásku.
VIP zjevy
viktorka_od splavu No hezkej...Ale jako Franta Nedvěd vypadat zrovna nemusí.![]()
Luna tak já bych se asi pozastavila akorát při nějakým velkým věkovým rozdílu nebo tělesným handicapu, jinak každýmu co se líbí no.. máme zas v rodině chlapy kterým se líbí rozměrnější nevěsty byť jsou sami štíhlí a relativně pohlední:P
musim teda říct, že kdyby mě chlap upozorňoval na případný kila navíc, asi by to úplně k teplu domova nepřispělo...
BÝVALÝ manžel mně na to rád upozorňoval..... jeden z důvodů, proč je bývalý ![]()
Tak mám dojem, že na problémy v partnerství jsou prostě vždycky dva. I když, soukromě si myslím, že konkrétně Nejedlý je takový hovado, že má milenku fakt z toho omámení mocí a prachama.
Nicméně, důvodů pro rozchody či milenky/ce je více než dost a situace mohou být různé. Jedním z mnoha důvodů mého odchodu z manželství je i lenost partnera o sebe pečovat - nebyl nikdy štíhlý, ale prostě se rozkyd, nesportuje, nestará se o sebe (žádný looser, ctihodný doktor práv, výdělky nemalé, koníčky nelevné). A mě to začalo stahovat také do rezignace. Ale připomínám, není to jediný a ani nejdůležitější důvod k rozchodu.
A pozor, teď přijde klišé: Bohatého stejně starého manžela jsem "vyměnila" za o deset let mladšího chudého hezkého přítele...
andulka01 To je přeci známá věc, netřeba se dobře vdát, lepší je se dobře rozvést.. No a potom už člověk může jít za tou pravou láskou, klidně i s chudým.. ![]()
Pavlena No... tohle jsem teda úplně nedotáhla... S holou prdelí přišla, s holou odešla
Holt manželství nevidím jako výdělečnej podnik. A pozor, já se vdávala s láskou, ne z vypočítavosti.
co nějakou zjevovou celebritu? kde ona na ty šaty pořád chodí.

Jiná Realita To je Doleželová? Tradičně děsný.. Asi chce předvést, že brzy po narození dítěte je zase ve formě ![]()
Jiná Realita To je Doleželová? Tradičně děsný.. Asi chce předvést, že brzy po narození dítěte je zase ve formě ![]()
Tulipe Radši kdyby ve formě nebyla, ale slušně se oblíkla...
My tomuhle stylu říkáme "butik Jarka"
PES jako Brno.
Tulipe jo, je. šaty hrozný, ale kabelka ještě horší ![]()
Jiná Realita Pani vôbec nepozná, šaty hrozné, tie vypchávky ešte horšie a ten názov plesu najhorší.
Jiná Realita Fakt by mě zajímalo, kde to bere. To už ani v půjčovnách na maloměstě nemají. Takový možnosti má, ale stejně pokaždý vypadá jak kolotočářka.
Dolezelova si mysli, ze tim udela efekt chytry horakyne, nema vkus no...clovek by cekal ze ji to prejde kdyz konecne nekoho loupla, bohuzel se asi cekal level Kretinsky a zbyl jenom Trunda))
Allania Dopátrala som sa, že šaty sú od Petra Pilarová Fashion. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí