paktofonika No žádná dobrá návrhářka z ní asi nikdy nebude, ale na stránkách má tedy menší hrůzy. Myslím, že šila na více missek a pokaždé jsem se divila, kdo dokáže ušít takový strašný hadr, natož to vůbec vymyslet.
VIP zjevy
andulka01 Tak hlavně pozor, ať vám nezbohatne a nezbuřtne :-D.
co nějakou zjevovou celebritu? kde ona na ty šaty pořád chodí.
Furt na ten obrázek koukám, a říkám si, že ani barva, ani silueta, ani materiál, ani konec konců styl té krajky není úplně marnej, ani ta osoba v nich není nepohledná, ale muselo být poskládané nějak daleko příčetněji.
Jako VIP nijak nesledu a ve znackovej kabelkach se nevzynam uz vubec, ale ta jeji mi strasne pripomina kosmetickou tasku Givenchy, kterou mela moje mati ![]()
Aaaale jetli pani krivdim, tak pardoon.
Snazila jsem se vygooglit ilustrativni obrazek.

Lama_z_Lana No to bude ono, ja jsem si rikala, ze to vypada jako kosmeticka taska.
A jak jsem tak rolovala, skoro jsem cekala, ze dole bude mit ploutev, nahore styl morska panna, uplne tam vidim ty musle.
Lama_z_Lana Taky mi hned naskocil vanocni katalog Douglas
To je strevo))
Lama_z_Lana to dostala zadaco v sephore ne ?
Mutziputzi Asi reknu mamce, at to vytahne na ten jejich hasicskej ples! Ze to tak nosej i celebrity v Brne, tak u nas na vesnice bude za hvezdu jasnou.
Lama_z_Lana žišmarja, no fakt... ![]()
![]()

Lama_z_Lana lol to je trapas ![]()
![]()
nolita jakej trapas, to je živánši!
Doufám, že si toho všimne Františka![]()
Mutziputzi no tak ten “smitec” bude asi klicovej. jak pise Garfie - kdepak je pan kdyz se pani “vykrmuje”? copak dela aby svou zenu ucinil stastnou, ha?;-)
Ja jsem jeste nedocetla a chapu,ze to vyse neni mineno uplne vazne, ale tohle teda neuznavam vubec. Bejt stastnej, respektive delat vsechno proto, aby clovek stastnej byl, je muj dzob stejne tak jako toho chlapa. On me muze ucinit stastnejsi, max. Nicmene bejt spokojena je ciste na me.
Desnejch lidi se v tomhle spoliha na druhou osobu a me to strasne leze na nervy. Co dela aby ucinil zenu stastnou, podle me teda nemusi delat vubec nic. A pokud by mi partner narostl do sirky, zlenivel a podobne, tak bych se snazila ho zaktivnit, kdyz se z toho stane dlouhodoby problem ma to nasledky i jinde, vcetne vetsinou loznice (zrovna pred nedavnem se v mem okoli rozesla velmi dobra kamaradka s pritelem, protoze presne tento problem) no a muze to zajit docela daleko.
Takze kazdej kope v prve rade za sebe, neni nici povinnost cinit ostatni stastnyma, max je to radost.
0zero7 ale jasně že to byla nadsázka, prostě pro mě jsou tyhle věci ventilace nějakýho problému kterej si každej řeší nějak po svym.. a bylo by lepší ho řešit s tím partnerem/partnerkou, než sledovat jak kyne/chlastá/cokoliv a pak až to přesáhne mez jít prostě jinam.. bych se snažila jak píšeš no, nějaký aktivity, ocenění, povzbuzení... a když dotyčnej nemá zájem, tak to znamená že zejména nemá zájem o mě. tudíž je potřeba s tím něco dělat, než se to definivně rozpadne.. jako bavíme se o rodinách s dětma, neže máš kluka a nezdá se ti tak ho vyměníš.
viktorka_od splavu Jasna, ja to chapu, komunikace je na prvnim miste, ono teda vetsinou tohle uz je pak level kdy to selhalo, se o tom bavit, mi prijde, ty milenky a tak. Kamaradka deti neresila, samo. Takze mesic a pul frustrace a cau, jemu se podle me ulevilo, ze nemusi resit to co ji vadi, ovsem ultimatne to bude pro nej okamzite problem v dalsim vztahu (je to kamarad, tak vim, jak to bylo v minulosti), takze bud s tim neco udela a nebo good luck vztahy na par mesicu a slus.
Nicmene primarne souhlasim s Mutzi, ze partner ti to jidlo do krku urcite necpe. Jednoduchy to neni, spis je to otazka integrity a vule, pokud to jde. Ale jak rikam, deti nemam, takze si to nepredstavuju s nima.
0zero7 tak to je jasný, ale já bych rovnítko mezi "rezignaci" a nadváhu (ne teda morbidní obezitu ale prostě nadváhu) určitě nedávala, a že je to věc vůle.. no to jasně, jenže někoho se prostě ta kila drží, někomu to problém nedělá vůbec - zas má třeba jiný věci. když si vezmu jak ty jsi aktivní (mě by to zabilo) a k tomu nízkosacharidová dieta, jsi pěkná ženská ale rozhodně ne vyhublá. si představ že bys byla v pozici Luna která od dětí nemůže a tak prakticky vůbec nejí aby nepřibrala. jako já bych to nedala... a kdyby mě v té chvíli partner nepodpořil a ještě mrmlal že su nějaká tlustá a nedbám na sebe.. no tak to by nedopadlo dobře![]()
0zero7 Jo, ja jsem zrovna chtela napsat, ze jak jsou tam najednou maly deti, je to trochu jinej level, obzvlast pokud jsi predtim byla silne spolecenska
Znam par expertu, ktery si poridili deti, ale ze by nejak meli menit svuj dosavadni program, to je nenapadlo. Osobne teda neznam nikoho, kdo by se vylozene "vyzral" nebo jinak zcela rezignoval, ale s malym ditetem/detma se ta vule nekdy hleda obtizneji, no.
Na druhou stranu to mam mezi znamyma docela rovnomerne rozlozeny, zensky si nachazeji milence zhruba ve stejny mire jako chlapi milenky (mozna je to teda tim, ze chlapi to lip taji, zatimco zenska se vetsinou nekomu sveri :)).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí